Editörler : E.Kayı Han
12 Haziran 2025 19:54

Önlisans mezunu teknisyen unvan değişikliği sınavı

Arkadaşlar ben lisede duz lise fakat onlisans bilgisayar programcılığı mezunuyum. Teknisyen olmak için lisede bilgisar mezunu olanlarmi girebiliyor sadece yoksa önlisans mezunu olanlarda girebiliyor mu?

napolyon1453
Aday Memur
16 Haziran 2025 10:40

Benim bildiğim lisede bilgisayar mezunu olmadığın için teknisyen olamıyorsun Ama bilgisayar programcılığı önlisansı mezunu olduğun için bilgisayar teknikeri olabiliyorsun.

Gobra
Aday Memur
16 Haziran 2025 10:48

unvan olarak tekniker geçiyor. ama cte nin açıcağı teknisyen sınavına girebiliyo muyum peki.

Gobra
Aday Memur
16 Haziran 2025 10:50

cte tekniker sınavı açmıyor teknisyen sınavı açıyor.yani teknikerler teknisyen sınavına girebiliyrmu

ependa
Aday Memur
16 Haziran 2025 14:03

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

stayl16
Aday Memur
16 Haziran 2025 16:27

Arkadaşlar bu benim başıma geldi geçen ünvan değişikliği sınavında ben hem lisede hem de üniversite de elektrik okudum.Teknisyenlik için lise diplomamı istediler tabi ki bayağı uğraştım.Okuduğum liseye gittim.Arşive indik müdürle falan 1998 mezunuyum.Neyse mezun olduğuma ikna edicek kağıdı aldım.Bakanlık kabul etti yani lise mezuniyeti istiyorlar.

cinayet masa nevzat
Aday Memur
21 Haziran 2025 19:01

Hocam senden neden teknisyenlik için lise diplomanı istediler ki CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ madde 9 d bendinde der ki Teknisyen kadrosuna atanabilmek için;

1) En az mesleki veya teknik eğitim veren ortaöğretim kurumlarının ihtiyaç duyulan ilgili bölümlerinden mezun olmak,

en az demeseydi yapılan işlem doğruydu fakat en az dediği için fakülte mezunu bile girer bu sınava senden diplomayı kim istedi personel birimi mi ?

stayl16, 3 hafta önce

Arkadaşlar bu benim başıma geldi geçen ünvan değişikliği sınavında ben hem lisede hem de üniversite de elektrik okudum.Teknisyenlik için lise diplomamı istediler tabi ki bayağı uğraştım.Okuduğum liseye gittim.Arşive indik müdürle falan 1998 mezunuyum.Neyse mezun olduğuma ikna edicek kağıdı aldım.Bakanlık kabul etti yani lise mezuniyeti istiyorlar.

stayl16
Aday Memur
23 Haziran 2025 16:36

Kardeşim Ben başvurdum.Personel genel müdürlüğü başvurumu reddetti.Gerekçe olarak da lise diplomamı gösterdi.Bu bence de saçma ama başıma geldi.Bende liseme gidip mezun olduğuma dair evrakla başvurdum.Kabul ettiler.Adliye personeliyim bu arada

cinayet masa nevzat, 3 hafta önce

Hocam senden neden teknisyenlik için lise diplomanı istediler ki CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ madde 9 d bendinde der ki Teknisyen kadrosuna atanabilmek için;

1) En az mesleki veya teknik eğitim veren ortaöğretim kurumlarının ihtiyaç duyulan ilgili bölümlerinden mezun olmak,

en az demeseydi yapılan işlem doğruydu fakat en az dediği için fakülte mezunu bile girer bu sınava senden diplomayı kim istedi personel birimi mi ?

cinayet masa nevzat
Aday Memur
24 Haziran 2025 09:06

Anladım hocam şu an cte görevde yükselme sınavı açacağı için ben sizi cte personeli sandım sizin yönetmelikte farklılık var bizdeki gibi açık bir şekilde yazmıyor başka bir kanuna atıf yapılmış sizinkinde

stayl16, 2 hafta önce

Kardeşim Ben başvurdum.Personel genel müdürlüğü başvurumu reddetti.Gerekçe olarak da lise diplomamı gösterdi.Bu bence de saçma ama başıma geldi.Bende liseme gidip mezun olduğuma dair evrakla başvurdum.Kabul ettiler.Adliye personeliyim bu arada

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi