Editörler : cihan27E.Kayı Han
12 Haziran 2025 21:16

Kaçıncı dereceye kadar düşerim

Ben 5/1 derecesi aldım. Hizmetli yim. Önlisans mezunuyum. En son kaça düşerim.

E.Kayı Han
Editor
12 Haziran 2025 21:22

İkinci derecenin son kademesine kadar düşersin.

Kara6167
Memur
12 Haziran 2025 21:39

Benim kafam çok karıştı. Herkes başka birşey diyor. Bazıları 5 te kalırsın diyor. Hizmetli olduğu m için. Ama öte yandan önlisans bitirdim.

E.Kayı Han, 1 ay önce

İkinci derecenin son kademesine kadar düşersin.

Kara6167
Memur
13 Haziran 2025 09:41

Güncel

lkaya83
Aday Memur
13 Haziran 2025 10:05

şöyle anlatayım emekliliğe esas ve kazanılmış hak aylığına esas kadro derecede ikinci derecenin son kademesine kadar düşersin ancak birde işgal ettiğin kadron vardır (eğer kadro karşılığı sözleşmeli personel değilsen yeşil pasaport için buna bakılır) bu kadro 5'in altına düşemez. bundan dolayı yardımcı hizmetler sınıfı yeşil pasaport alamaz eğer bir ünvan değişikliği gerçekleşmezse

Kara6167, 1 ay önce

Benim kafam çok karıştı. Herkes başka birşey diyor. Bazıları 5 te kalırsın diyor. Hizmetli olduğu m için. Ama öte yandan önlisans bitirdim.

fakir.adam
Şube Müdürü
13 Haziran 2025 10:28

allah düşürmesin.

Kara6167
Memur
13 Haziran 2025 21:49

Bilgi için teşekkürler

lkaya83, 1 ay önce

şöyle anlatayım emekliliğe esas ve kazanılmış hak aylığına esas kadro derecede ikinci derecenin son kademesine kadar düşersin ancak birde işgal ettiğin kadron vardır (eğer kadro karşılığı sözleşmeli personel değilsen yeşil pasaport için buna bakılır) bu kadro 5'in altına düşemez. bundan dolayı yardımcı hizmetler sınıfı yeşil pasaport alamaz eğer bir ünvan değişikliği gerçekleşmezse

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi