Editörler : gül-feşan

Becayiş istiyor
13 Haziran 2025 09:31

2025 Sağlık Bakanlığı Tayin Hk

Değerli abilerim Ablalarım ve Kardeşlerim.

5 Senedir İzmir'de Memur(657) Kadrosunda görev almaktayım, 3 sene filyasyon ekibi'nde çalıştım. Değerli abilerim ablalarım, daha önce hiç tayin vermediğimden İstanbul'a tayin vermem konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? İzmir Şehir Hastanesinde görev alıyorum, tam nokta atışı İstanbul-Silivriye tayin verebilir miyim? kardeşim beden öğretmeni oldu onunla yaşamam gerekiyor da.. Tam olarak neler yapmam gerekiyor şuan hocalarım

DevletinAmelesii
Aday Memur
13 Haziran 2025 10:26

Nokta atışı tayin veremiyorsun. Sistemden boş yerler açılıyor. Tercih yapıyorsun. Yüksek puan toplayan biri senden önce yazmadıysa gidebiliyorsun. Mazaret tayini olmadığı sürece zor. Evlilik, boşanma gibi durumlar. Ha bide Büyük torpil gerekiyor bazı yerler için :)

lDeimosl
Genel Müdür
13 Haziran 2025 10:58

İstediğiniz yerde kadro açıldıysa ve yazanların arasında en yüksek puanlı sizseniz gidersiniz. Bu kadar basit. Kadro açılmazsa yapacak bir şey yok.

firatness
Aday Memur
13 Haziran 2025 12:21

Sistemden dediğiniz? nereden kontrol etmem gerekiyor ve bana İstanbula verebileceklerini söyledi özlük birim, İstanbula verene çıkıyormuş dendi ama. Ben nereden kontrol edip nereye başvurabilirim? ne yapmam lazım hocalarım?

Birde tayin için becayiş arayanları nerede görebilirim?

DevletinAmelesii, 4 hafta önce

Nokta atışı tayin veremiyorsun. Sistemden boş yerler açılıyor. Tercih yapıyorsun. Yüksek puan toplayan biri senden önce yazmadıysa gidebiliyorsun. Mazaret tayini olmadığı sürece zor. Evlilik, boşanma gibi durumlar. Ha bide Büyük torpil gerekiyor bazı yerler için :)

firatness
Aday Memur
13 Haziran 2025 12:23

Puan nereden kontrol ediliyor hocam? memurlarda da puan oluyor mu? filyasyonda pandemide çalıştığım için puanım uçmuştur bence benim :))))

lDeimosl, 4 hafta önce

İstediğiniz yerde kadro açıldıysa ve yazanların arasında en yüksek puanlı sizseniz gidersiniz. Bu kadar basit. Kadro açılmazsa yapacak bir şey yok.

abbas.geribas
Yasaklı
13 Haziran 2025 12:36

Kardeş, EKİP hesabına gir, anasayfada hizmet puanının kaç olduğunu görürsün. Filyasyonda çalışmanın pek bir etkisi olmaz. Hangi bölgede olduğun önemli. Misal Muş'ta, Hakkari'de 3 yıl çalışmış birinin hizmet puanı Antalya'da, İzmir'de 5 yıl çalışmış birinin hizmet puanından yüksektir
firatness, 4 hafta önce

Puan nereden kontrol ediliyor hocam? memurlarda da puan oluyor mu? filyasyonda pandemide çalıştığım için puanım uçmuştur bence benim :))))

firatness
Aday Memur
13 Haziran 2025 13:42

Hocam memur(ş) olduğu için mi böyle acaba? memur(ş) olanların tayin durumu nasıl oluyor acaba?

https://hizliresim.com/h6ojb1y

abbas.geribas, 4 hafta önce
Kardeş, EKİP hesabına gir, anasayfada hizmet puanının kaç olduğunu görürsün. Filyasyonda çalışmanın pek bir etkisi olmaz. Hangi bölgede olduğun önemli. Misal Muş'ta, Hakkari'de 3 yıl çalışmış birinin hizmet puanı Antalya'da, İzmir'de 5 yıl çalışmış birinin hizmet puanından yüksektir

M.521
Şef
13 Haziran 2025 14:12

Adam en başta yazmış MEMUR kadrosundayim diye. Shs sınıfı hariç diğer arkadaşların hizmet puanı olmaz. Sadece sağlıkçı grubunda hizmet puanı olur. Alkolsüz gezin lütfen 😁

DevletinAmelesii
Aday Memur
13 Haziran 2025 14:19

hepimiz 657'e tabiyiz. Haklarını bakarsan. Özlük hakları giriyor araya. Normal memurda dilekçeyle geçenleri gördüm. Karşıdaki kadro boşsa dilekçe ile adamını bulunca istediğin yere tayin olabiliyorsun.

Hemşire2304
Aday Memur
13 Haziran 2025 14:42

Branşınız nedir?

firatness
Aday Memur
13 Haziran 2025 14:50

Memur hocam, az önce dilekçe ve atama nakil formu doldurttular imzalayıp evrak kayıttan geçirip özlüğe vereceğim, il sağlığı aradım bunu yapmamı söyledi, direkt 5 tercih var 5 ini silivri tarafına yazdım inşallah olur? bunun yolu yordamı bu mudur bilmiyorum ama?

Hemşire2304, 4 hafta önce
Branşınız nedir?

Antipanik8
Aday Memur
13 Haziran 2025 15:06

Umarım olumlu cevap gelir siz dilekcenizi boş kadrolar var onlar için mi doldurdunuz veyahut rastgele İstanbul mu yazdınız yani tayin done mimi bu ay memurlar icin

firatness, 4 hafta önce

Memur hocam, az önce dilekçe ve atama nakil formu doldurttular imzalayıp evrak kayıttan geçirip özlüğe vereceğim, il sağlığı aradım bunu yapmamı söyledi, direkt 5 tercih var 5 ini silivri tarafına yazdım inşallah olur? bunun yolu yordamı bu mudur bilmiyorum ama?

firatness
Aday Memur
13 Haziran 2025 15:12

Bu ay öyleymiş, ben sadece yer belirttim, şu şu şu hastane diye, şeyi merak ediyorum illa devlet hastanesi mi olmak zorunda? mesela silivri devlet hastanesi değil de silivrinin içinde ceza evi var orada hastane var oraya veremez miyim?

Antipanik8, 4 hafta önce

Umarım olumlu cevap gelir siz dilekcenizi boş kadrolar var onlar için mi doldurdunuz veyahut rastgele İstanbul mu yazdınız yani tayin done mimi bu ay memurlar icin

Antipanik8
Aday Memur
13 Haziran 2025 16:09

Maalesef bilemiyorum ben aslında boşanma şekli ile alacağım th sinifiyim

firatness, 4 hafta önce

Bu ay öyleymiş, ben sadece yer belirttim, şu şu şu hastane diye, şeyi merak ediyorum illa devlet hastanesi mi olmak zorunda? mesela silivri devlet hastanesi değil de silivrinin içinde ceza evi var orada hastane var oraya veremez miyim?

lDeimosl
Genel Müdür
13 Haziran 2025 17:04

Sizin konuya girişiniz yanlış. 657 4A kadrosundaki herkes memur kadrosundadır. Memur ünvanıyla çalışıyorsanız SH dışı olarak dilekçeyle tayin isteyeceksiniz. Tayin isterken de o ilçedeki bakanlığa bağlı kurumları yazabilirsiniz.

eibimbi
Aday Memur
14 Haziran 2025 13:16

Haziran ayı iller arası yer degistirmeyi takip edin sağlık bakanlığından. Açıldığında istanbul/Silivri veya yakın ilçelerde kadro varsa tercih verirsiniz. Sizden yüksek puanla tercih eden olmazsa gidebilirsiniz.

firatness
Aday Memur
16 Haziran 2025 09:01

Nereden takip edeceğim? konu hakkında hiç bir bilgim yok hocam?

eibimbi, 4 hafta önce
Haziran ayı iller arası yer degistirmeyi takip edin sağlık bakanlığından. Açıldığında istanbul/Silivri veya yakın ilçelerde kadro varsa tercih verirsiniz. Sizden yüksek puanla tercih eden olmazsa gidebilirsiniz.

eibimbi
Aday Memur
16 Haziran 2025 09:27

yhgm.saglik.gov.tr sitesinden isteğe bağlı iller arası yer değiştirme kurası olarak takip edebilirsiniz
Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi