Editörler : Lanet
13 Haziran 2025 16:54

Sözleşmeli personelin temmuz maaş artışı

merhaba sözleşmeli personel de memur gibi temmuzda maaş artışı yaşıyor mu yoksa yıl boyunca o sözleşmedeki maaşın aynısını mı alıyor mesela ben bu temmuza girmeden sözleşme imzalasam yıl sonuna kadar alacağım maaş temmuzdan sonra imzaladığımdaki alacağımdan daha mı düşük olur

memurbey3535
Aday Memur
13 Haziran 2025 17:02

Memursun sen. Tek farkin 3 yil sozlesme imzalaman. Temmuzda zam alacaksin

enes123456789
Aday Memur
13 Haziran 2025 17:28

teşekkürler cevabın için peki maaşlar arasında fark varmı sözleşmeliyle kadrolu arasında aynı ünvan için

memurbey3535, 1 ay önce

memurbey3535
Aday Memur
13 Haziran 2025 23:52

1 tl bile fark yok

enes123456789, 1 ay önce

teşekkürler cevabın için peki maaşlar arasında fark varmı sözleşmeliyle kadrolu arasında aynı ünvan için

enes123456789
Aday Memur
14 Haziran 2025 00:26

teşekkürler

memurbey3535, 1 ay önce

1 tl bile fark yok

maestroy
Aday Memur
16 Haziran 2025 07:00

Maaş robotundan sendika kısmına %2 den büyük sendika veya %2den küçük sendika diye yazdığım zaman temmuz maaşında ikisi de aynı miktarı gösteriyor ve sözleşme ücreti haricinde kalan kısımdaki maaşa zam gelmiş gözükse de sözleşme ücretini zam almamış olarak hesaplatıyor. Memur sen üyesi olmanın sözleşme ücretine de aynı oranda zam yaptığına kesin emin misiniz?

memurbey3535, 1 ay önce

4Bmag
Aday Memur
17 Haziran 2025 08:28

Kbs Mys üzerinden bu zammın gerçekleştiğine dair bir şey yapmamız gerekiyor mu? Ben maalesef tek çalıştığım için ve işimde yeni olduğum için bilgim çok ama çok kısıtlı. Bana bunun eğitimi de verilmedi orayı burayı arayıp bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Otomatik zam gelmiş oluyor mu yoksa biz bir şeyler mi yapacağız?

memurbey3535, 1 ay önce

memurbey3535
Aday Memur
17 Haziran 2025 15:30

Biz elimizi bile kipirdatmiyoruz

4Bmag, 1 ay önce

Kbs Mys üzerinden bu zammın gerçekleştiğine dair bir şey yapmamız gerekiyor mu? Ben maalesef tek çalıştığım için ve işimde yeni olduğum için bilgim çok ama çok kısıtlı. Bana bunun eğitimi de verilmedi orayı burayı arayıp bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Otomatik zam gelmiş oluyor mu yoksa biz bir şeyler mi yapacağız?

maestroy
Aday Memur
18 Haziran 2025 08:56

Ben yazıyı "Memursen sen" olarak yanlış şekilde okumuşum buna istinaden yazmıştım. Doğrusunu şimdi farkettim, saçma bir cevap olmuş kusura bakmayın :D

maestroy, 1 ay önce

Maaş robotundan sendika kısmına %2 den büyük sendika veya %2den küçük sendika diye yazdığım zaman temmuz maaşında ikisi de aynı miktarı gösteriyor ve sözleşme ücreti haricinde kalan kısımdaki maaşa zam gelmiş gözükse de sözleşme ücretini zam almamış olarak hesaplatıyor. Memur sen üyesi olmanın sözleşme ücretine de aynı oranda zam yaptığına kesin emin misiniz?

ozgur cakir
Aday Memur
24 Haziran 2025 19:55

Ortalama sözleşmeli lisans buro memuru ne kadar aliyor

maestroy
Aday Memur
25 Haziran 2025 07:03

Bekar isen 43bin şu anda

ozgur cakir, 3 hafta önce

Ortalama sözleşmeli lisans buro memuru ne kadar aliyor

20ÇBN1998
Memur
27 Haziran 2025 18:04

Tek çözüm

Örnek;

Madde X-14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı devlet memurları kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasının dördüncü paragrafında yer alan "can güvenliği ve sağlık sebepleri" ibaresi "can güvenliği, sağlık sebepleri ve karşılıklı yer değiştirme "şeklinde değiştirilmiştir.

Yukarıdaki değişiklik torba kanunda olması BECAYİŞ sorunlarını çözer.

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi