Editörler : E.Kayı Han
14 Haziran 2025 16:31

KHK/FETÖ/KSK/Firar Harici Pişmanlar Kulübü Yardımlaşma

Yaptığı Disiplinsizlik ve benzeri olaylar sebebiyle meslekten ihraç edilen personellerin bilgi alis verisi idari dava süreci istinaf Danıştay yardımlaşma *Benim dosyam istinaf aşamasında daha önceki açtığım başlıkta bilgi vermiştim amaç bilgi alis verişi yapılacaklar konusunda yardımlaşma ve hayırlısıyla hatamızın farkında olarak yeni bir sayfa açarak meslegimize dönelim

Jackspraw
Aday Memur
14 Haziran 2025 19:27

Benim dosyam Antep istinaf da 5.idd 2023 den beri bekliyorum

14 Haziran 2025 20:34

geçmiş olsun kardeşim. 1-2 ay önce orda bi tanıdığı ziyaret ettim bamla bim aynı binada. bam hukuk dairesinin birinde başkandı. 2022 doayalarına yeni başlıyoruz demişti. öyle hızlı bir mahkeme antep

Kavunnn
Aday Memur
14 Haziran 2025 22:26

Antep yoğun biraz

Kavunnn
Aday Memur
14 Haziran 2025 22:33

konu neydi özel degilse
Jackspraw, 1 ay önce

14 Haziran 2025 22:42

benim antep bimdeki dosyam 26 ayda sonuçlandı
Jackspraw, 1 ay önce

Jackspraw
Aday Memur
15 Haziran 2025 00:13

Gecen birininki 20 ayda açıklanmış özelden mesaj attım 2023 Eylül de açılmış

muallimmm4638, 1 ay önce
geçmiş olsun kardeşim. 1-2 ay önce orda bi tanıdığı ziyaret ettim bamla bim aynı binada. bam hukuk dairesinin birinde başkandı. 2022 doayalarına yeni başlıyoruz demişti. öyle hızlı bir mahkeme antep
16 Haziran 2025 09:47

Herkese geçmiş olsun maddi birşey beklemeden yardımcı olabilecek var mı bir kaç kişi böyle taleplerle özelden yazdı da, benim konu 6136 kurum egm bim e itiraz edicem dilekçe örneği vb lazım

Kavunnn
Aday Memur
17 Haziran 2025 23:53

direk yapay zeka kullan en ince detayina kadar yazar
policeofficer63, 1 ay önce

Herkese geçmiş olsun maddi birşey beklemeden yardımcı olabilecek var mı bir kaç kişi böyle taleplerle özelden yazdı da, benim konu 6136 kurum egm bim e itiraz edicem dilekçe örneği vb lazım

BATIN BATIN
Aday Memur
28 Haziran 2025 00:53

Egm 2016 disiplin sucu ihraç yerel ve bamdan 223 2-e maddesibden beraat aldim. Bam dan sonuç çıkmadan bim ve istinaf olumsuz çıktı. Dosyalar 2019 dan beri eş güdümlü olarak daniştay ve yargıtaya gitti. Mayısdan beri ikiside incelemede yazıyor hayırlusı bakalım. Bu arada 35 yıl hizmetle emekli oldum. Ancak kimlik ve yeşil pasaportum kapalı tek derdim bu inşallah herkes hayırlı sonuç alır. Artık sona geldik gibi yalnız süreç be yazıkkı uzun hadi ven emekliliği m vardı ya olmasaydı

Kavunnn
Aday Memur
30 Haziran 2025 00:09

abi maşallah sen mesleğin sonuna gelmişsin zaten biz başındayız biraz gençliğin verdiği cesaretle hareket ettik keşke bizde zamanı geriye alıp hatalarımızı duzelte bilseydik el etek öp olay büyümesin dediler bana ben dedim kimsenin elini eteğini opmem.. sanki ağzımız pis olacak
BATIN BATIN, 3 hafta önce

Egm 2016 disiplin sucu ihraç yerel ve bamdan 223 2-e maddesibden beraat aldim. Bam dan sonuç çıkmadan bim ve istinaf olumsuz çıktı. Dosyalar 2019 dan beri eş güdümlü olarak daniştay ve yargıtaya gitti. Mayısdan beri ikiside incelemede yazıyor hayırlusı bakalım. Bu arada 35 yıl hizmetle emekli oldum. Ancak kimlik ve yeşil pasaportum kapalı tek derdim bu inşallah herkes hayırlı sonuç alır. Artık sona geldik gibi yalnız süreç be yazıkkı uzun hadi ven emekliliği m vardı ya olmasaydı

BATIN BATIN
Aday Memur
05 Temmuz 2025 10:01

Yargıtay bitti lehime sonuçlandı şükür

05 Temmuz 2025 11:14

Özeliniz kapalı. Bana yazar mısınız?
Kavunnn, 1 ay önce
Antep yoğun biraz
05 Temmuz 2025 11:17

Emekliliği cebe almak çok önemli. Aksi takdirde; sonradan ne yaparsanız yapınız, bir kere meslekten ihraç edilmişseniz eğer, çıldırsanız kar etmez, yanarsınız.
BATIN BATIN, 3 hafta önce

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi