Editörler : Cüneyt Barışoglu

mykıll
Memur
20 Haziran 2025 20:02

niye doğru daha o gün bir kurumun fazla çalışma ücreti yüzde 80 arttı
Krobalı09, 3 hafta önce

Doğru....

Tykk
Aday Memur
20 Haziran 2025 20:40

Böyle şükürcüer olduğu sürece polise kimse bişey vermez...halinden memnunlar

akbey aslan, 3 hafta önce
Diğer meslek gruplarına verilirken bize neden verilmedi daha neyi isteyecekler öğretmen uzman unvanı adı altında aldi saglikci aldi daha mı isteyecekler polise verilen birsey yok

selimtandogan71
Aday Memur
21 Haziran 2025 11:47

O koltuk sevdalısı, siyasetçiye tapan müdürleri anlamıyorum ulan 1. sınıf olsan ne olur 2. sınıf olsan ne olur. Binlerce kişinin hakkını yiyorsun. Yani ölmeyecek misin? Sözde Müslümanım diyorsun hesap vermeyecek misin? Çoluğuna çocuğuna haram yediriyorsun

Proletariat, 3 hafta önce
Sayın pek kıymetli meslektaşlarım Yazdıklarımı sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim... Arkadaşlarım yorumların yarısından fazlası kıyaslama olmuş... Lütfen POLİS olmayan dışında kimse yazmasın, yazarsalar bile cevap vermeyin. Şuradaki konu kadar tweet atsanız dünkü etkinlik 200 bin olurdu... Sayın Pak Kıymetli Arkadaşlarım unutmayın X sadece Türkiyenin değil Dünyanın bile gündemini belirliyor yoksa Musk gidip 44 milyar dolar verip almazdı... Sonuç adamlar abd başkanlık seçimini kazandılar... Hak aramanın sadece X olduğunu hatırlatayım zira bir sendikamız bile yok... Bide korkuyorlar tweet atmaktan, bana diyorlar ki benim yerimede at, arkadaşım korkma anayasal bir suç işlemiyorsun sesini duyuruyorsun artık dünya konjonktürü değişti hak aramak kanun çerçevesinde insana zarar getirmez herkesin bir Tweet adresi olmalı. Şunuda eklemek istiyorum son 10 gündür 2 milyondan fazla tweet atıldı emin olun herkes ama herkes gördü eğer bir İYİLEŞTİRME yada ZAM yapılacak olsaydı emin olun bak tüm samimiyetimle söylüyorum çoktan yetkili bürokratlar çıkıp açıklama yapmıştı zira ulusal kanallarda bile açıklamalar bahsetmeler peş peşe geldi... Muhalif kanat fırsattan istifade heryerde dile getirdi ve getiriyor bir çalışma olsaydı çoktan iktidar kanadı açıklama yapardı. Gazeteci Cüneyt özdemir yetkili birisiyle görüşüp konuyu dile getirmiş çalışma varmı diye HAYIR yanıtını almış... Araştırabilirsiniz... Sizin duyumunuz olan konu %99 mülkiyelilerin 1.sınıf statüsünde illere müdür olarak atanması ile ilgili zira şu an komisyonda yada genel kurulda olması lazım bugün yarın çıkacak ve 1.sınıf emniyet müdürleri büyük ilçelere akabinde ise küçük ilçelerede verilecek belki gönülleri olsun diye ufak bir makam tazminatı verip gönül alırlar... Bu arada ben mesleğimi kaybetmekten korkmuyorum zira herkes ama herkes bizi geçti... İşlerini küçüksediğimden değil kuryeler 80 civarı üç harflilerde şoförler kamyon kendilerine ait ise 100 civarı kahvehanede yevmiye yerine göre 2 bin civarı garsonluk hafif işlek yerde yevmiye 1.5 veya 2 arası değişiyor... Kuma gömülen bazı kafalar kafasını kaldırsa ne kadar az aldığımızı anlayacak... Ben rızkımdam korkmuyorum şükür ile ırgatlık arasındaki farkı pekala biliyorum o yüzden hiç bırakmadan olabildiğince TWEET atmaya çalışalım üslubumuzu bozmadan kimseye hakaret etmeden kanun çerçevesinde... Kendinize iyi bakın
Toplam 143 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi