Editörler : Pangaea
16 Haziran 2025 16:54

İhtiyacı karşılanamayan eğitim kurumu yöneticiliklerine atama yapılmayabilir mi?

Arkadaşlar bir sorum olacak,

ilk defa yönetici takvimine son kısımlara doğru yer alan

"İhtiyacı karşılanamayan eğitim kurumu yöneticiliklerine duyuru, başvuru ve sonuçların duyurulması."

Maddesini ihtiyaç karşılanamaz ise iller veya ilçeler uygulamak zorundalar dimi?

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
16 Haziran 2025 22:06

Atama takviminde idarecilige dönmek isteyenler var sırada onlar atanır.

peknadirbey
Aday Memur
16 Haziran 2025 22:30

o halde bu madde neden ekleniyor takvime?

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
16 Haziran 2025 22:35

Yönetici atamaları 3 aşamada yapılıyor.Takvimde ilk önce idareci olduklari okullarda 4 yılını tamamlayanlar atanıyor.Onların ataması tamamladıktan sonra 2. Aşamada ihtiyacı karşılanmayan eğitim kurumları açıklanıyor ilk defa yönetici olacaklar atanıyor.3. Aşamada bunlardan sonra boş kalan yerlere idarecilige dönmek isteyenler atanıyor.

16 Haziran 2025 22:56

İhtiyacı karşılanamayan eğitim kurumu yöneticiliklerine duyuru, başvuru ve sonuçların duyurulması 4-8 Temmuz tarihlerinde. Şu demek ilk atama başvurularını aldım yerleştirdim. İlk atama kapsamında açık olan okullardan 25 Nisanda açıklanan şu okulları isteyen olmadı. kimse yerleşmedi. Son bir kere daha sorayım atanamayanlardan var mı isteyen. Onları da atayayım. Sonra 3. aşama Yöneticilikten Ayrılanların Yeniden Görevlendirilmesine geçiyor.
16 Haziran 2025 23:02

4-8 temmuz tarihindeki atama yönetici ilk atama takvimi içerisinde zaten. 3. aşama ayrılanların yeniden ataması 9 temmuzda başlıyor. Burda son durumdaki açıklar yeniden yansıyor. ilk atamadan kalanlar, İl içi, il dışı giden yöneticiler veya emekli olan yöneticilerden oluşan açıklar, ilk atama takvimi başlangıcından 25 nisandan sonra yapıldığı için 3. aşamada açık görünüyor.

peknadirbey
Aday Memur
16 Haziran 2025 23:36

benim anladığımda sizin söylediğiniz gibi hocam, idareciliğe dönmek isteyenlerin yani yeniden yönetici olmak isteyenlerin takvimi ile ilk defa yönetici olmak isteyenlerin takvimi farklı,

yani idareciliğe dönmek isteyenler ile alakalı bir durum değil, ilk defa atananlarla alakalı bir durum olması gerekiyor, çünkü ilk defa yönetici atama takviminde yer alan bir tarih

peknadirbey
Aday Memur
16 Haziran 2025 23:38

Umarım tüm illerde bu maddeye uyulur

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
17 Haziran 2025 00:58

Siz bu yönerge maddesini anlamadıysanız ki bir de açıklama yaptım onca yönetmeliği nasıl anlayıp idarecilik yapacaksınız.

peknadirbey
Aday Memur
17 Haziran 2025 11:26

Sevgili insan kardeşim, sana muktezay-ı hale mutabık cevap vermekten hazer ediyorum. Zira aşikar ettiğin uslüba nazar edilecek olunursa derekelerden bir mertebe kesbetmiş olduğun zahir oldu. Lugat bilgim, idrak seviyem ve akademik kariyerim ile alakalı senin zihninde bir malumat olmadan bu derece bir eda takınman nadanlığının ve nalanlığının ufuneti burnuma kadar geldi. İyisi mi pıtraklı diyarında satraplık yapmaya devam et.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi