Editörler : Pangaea
17 Haziran 2025 16:49

Seminerler online olmalı

Bakan bey kararını yeniden gözden geçirmeli bence. Tasarruf tedbirleriydi derken bence seminerler online olmalı. Hem artık öğretmenler de yoruldu. Son sınavlar, evraklardı filan derken önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan seminerlerin online olmasında bence bir sakınca yok.

17 Haziran 2025 16:52

Kesinlikle katılıyorum ama bu dediklerinizi anlayacak kapasitede kimse yok bakanlıkta mlsf. Semineri online yapmayıp yüzyüze seminere uzaktan eğitim koyanlardan ne bekleyebilirsin ki?

albatros52
Memur
17 Haziran 2025 17:14

Seminer hiç olmasın. İstemeyen almasın.

uca
Daire Başkanı
17 Haziran 2025 20:19

sen bakandan iyi mi bıleceksın:)

**LEVENT**
Şef
17 Haziran 2025 20:29

Bu tasarruf tedbirlerini bahane edip işinize geldiğini yazma huyundan vazgeçmediniz gitti. Tasarruf tedbirleri diyenler ek ders ücretinden vazgeçip destek olsun madem sayın öğretmenlerim. Yorulduysanız ki katılıyorum mutlaka en çok yorulan meslek gurubundasınız ama 1 hafta sonra 2 ay dinlenmeye başlayacaksınız zaten. 1 hafta daha sabredin.

okuryazar3
Müsteşar
17 Haziran 2025 20:36

Yapay zeka ile eğitimde büyük dönüşüm şovu yapanların; teknoloji çağında ilkel metotlarla seminer dayatmadaki amaçlarını yapay zekaya sorsak valla yapay zeka intihara teşebbüs eder:))

**LEVENT**
Şef
17 Haziran 2025 20:50

Eee hocam bu mantıktan ilerlersek size de gerek yok. İlkel metodlarla dediğiniz şeyi sizde eğitim verirken yüz yüze yapıyorsunuz. Bırakın öğrencileri yapay zekaya oradan eğitim alsınlar. Malum yapay zeka intihar falan eder napar sonra.

okuryazar3, 1 ay önce

Yapay zeka ile eğitimde büyük dönüşüm şovu yapanların; teknoloji çağında ilkel metotlarla seminer dayatmadaki amaçlarını yapay zekaya sorsak valla yapay zeka intihara teşebbüs eder:))

okuryazar3
Müsteşar
17 Haziran 2025 21:12

zaten adamCağız(!)ların maksadı görünen köy! İfade buyurduğunuz sistem istikametinde eğitimsiz toplum hayali. Malum eğitimli insanların algılarını manipüle etmek daha zor.

**LEVENT**, 1 ay önce

Eee hocam bu mantıktan ilerlersek size de gerek yok. İlkel metodlarla dediğiniz şeyi sizde eğitim verirken yüz yüze yapıyorsunuz. Bırakın öğrencileri yapay zekaya oradan eğitim alsınlar. Malum yapay zeka intihar falan eder napar sonra.

**LEVENT**
Şef
17 Haziran 2025 21:28

Yapay zeka eğitecek ya işte.

okuryazar3, 1 ay önce

zaten adamCağız(!)ların maksadı görünen köy! İfade buyurduğunuz sistem istikametinde eğitimsiz toplum hayali. Malum eğitimli insanların algılarını manipüle etmek daha zor.

okuryazar3
Müsteşar
17 Haziran 2025 21:36

yapay zeka hepsini de köle eder kendine, eğitimli köleler:))Biz de dadılıktan kölelikten kurtuluruz da henüz birilerinin test ettirmeye çalıştığı yemeden yaşamanın formülünü bulamadık gitti. Uçan ekonomiye de boyumuz yetmiyor, tabanda debelenip duruyoruz:)

**LEVENT**, 1 ay önce

Yapay zeka eğitecek ya işte.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi