Editörler : Pangaea

Agareth
Aday Memur
18 Haziran 2025 20:40

Bu nasıl sonuç? Sıralamam hiç değişmemiş?

Agareth
Aday Memur
18 Haziran 2025 20:49

Kimsenin yeri değişmedi büyük ihtimalle

mavi_kalp48
Aday Memur
18 Haziran 2025 21:08

2. Tercihime biri atanmış ben 2. Sıradaydım ama hala sıram aynı

tonya61
Aday Memur
18 Haziran 2025 21:48

Boşuna ümit ediyoruz işte.2 okulda da 1. sıradayım ama yaprak kımıldamıyor.

berfin-meb
Müsteşar
18 Haziran 2025 21:51

Benim de değişmedi..

İki okulda ga 1. sıradayım hala..

Ağustosta olursa gelir Henden Yemenden, olmaz ise ne gelir elden..

Çıkanlara hayırlı olsun..

magdur turkce
Aday Memur
18 Haziran 2025 22:03

Emekli maaşlarına iyileştirme yapılmadığı sürece yer değiştirmek marsta hayat kurmak gibi hayal olac

Agareth
Aday Memur
18 Haziran 2025 22:13

Bi saçmalık var bu işte. Aslında baya bir hareketlenme olması lazımdı. Gariplik var bu işte

freef
Genel Müdür
18 Haziran 2025 22:36

Benim sıralamada 1. olduğum okuldaki branştaşım da benim okulumda 1.

Bekledik, bekliyoruz, bekleyeceğiz, beklemeliyiz, bekleriz...

Agareth
Aday Memur
19 Haziran 2025 09:02

Şu an sıra kaydı görünmüyor. Kaldırılmış

GeT_LoST
Aday Memur
19 Haziran 2025 12:24

İlk sıra tercihime atandım. Eve de çok yakın çok şükür.

TÜRKÇE
Aday Memur
21 Haziran 2025 00:19

100 puanlık bir soru arkadaşlar? sıra bekleyen arkadaşların 2.sira calistirma işlemi 12 Ağustos tarihinde olacak. bu tarihten önce il içi ve il dışı mazeret atamalari var... peki sıra tayini bekleyen kişilerin okulları mazeret başvurularına da açılacak mı? acilacaksa sıra tayinleri çok anlamsız ..dostlar alışverişte görsün misali. açılmaz ise mazeret başvurusu için daha az okul acilacak demek ...sizce nasıl olur?

beyazıt44
Aday Memur
21 Haziran 2025 09:29

2025 İl içi atama kılavuzunu okursanız sorunuza cevabı kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

TÜRKÇE, 4 hafta önce
100 puanlık bir soru arkadaşlar? sıra bekleyen arkadaşların 2.sira calistirma işlemi 12 Ağustos tarihinde olacak. bu tarihten önce il içi ve il dışı mazeret atamalari var... peki sıra tayini bekleyen kişilerin okulları mazeret başvurularına da açılacak mı? acilacaksa sıra tayinleri çok anlamsız ..dostlar alışverişte görsün misali. açılmaz ise mazeret başvurusu için daha az okul acilacak demek ...sizce nasıl olur?

eğiten
Aday Memur
21 Haziran 2025 20:42

Tayini çıkan arkadaşlara hayırlı olsun. İlişki kesmek için 27 Haziranı beklemek gerekiyor mu?

ilkmatozgenur
Aday Memur
21 Haziran 2025 21:07

2025 il içi atama kılavuzunda "Eğitim kurumlarında sıra oluşan alanlara 12 Ağustos 2025 tarihine kadar yargı kararı hariç sıra atamaları dışında atama yapılmayacak ve yer değiştirme işlemlerinde kontenjan verilmeyecektir." şeklinde bir madde var hocam. Yani sırada bekleyenlerin olduğu kontenjanlar mazeret atamasına açılmayacak.

TÜRKÇE, 4 hafta önce

spock
Genel Müdür
21 Haziran 2025 21:30

Eş durumundan şişen norm fazlaları olmaları gereken yerlere geri gönderilmedikçe sıra, mıra, fıra, kıra ne olsa hiçbiri fayda etmez.

KARATEPE84
Aday Memur
23 Haziran 2025 18:36

Kararnamesi gelen var mı

Toplam 37 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi