Editörler : E.Kayı Han
19 Haziran 2025 01:06

Uzmanlık sınavı geçemezsek ne olur?

Arkadaşlar, uzman yardımcısı iken 3 senede uzmanlık için gereken şartları sağlayamazsak düz memurluğa mı gönderirler yoksa kendi mühendislik kadromuza mı döndürürler?

memurtarım
Aday Memur
19 Haziran 2025 15:57

Ben de merak ediyorum ama sınava kendi branşlarımızdan girdiğimize göre memur mühendis kadrolarına döndürülüyoruz diye düşünüyorum. Yönetmelikteki "memur" ifadesi mühendisleri kapsıyor zaten.

pasa0606
Aday Memur
19 Haziran 2025 20:39

Hocam hangi yönetmelikten bahsediyorsunuz?

memurtarım, 4 hafta önce

Ben de merak ediyorum ama sınava kendi branşlarımızdan girdiğimize göre memur mühendis kadrolarına döndürülüyoruz diye düşünüyorum. Yönetmelikteki "memur" ifadesi mühendisleri kapsıyor zaten.

memurtarım
Aday Memur
19 Haziran 2025 21:00

Tarım ve Orman Bakanlığı uzmanlığı yönetmeliği.

pasa0606, 4 hafta önce

Hocam hangi yönetmelikten bahsediyorsunuz?

ElizaC
Aday Memur
20 Haziran 2025 14:20

Unvan olarak memur olunur, mühendis değil.

memurtarım, 4 hafta önce

sunkiq
Aday Memur
23 Haziran 2025 13:58

Uzman yardımcılığıyla ilgili birşey sormak istiyorum. Geçen yıl Bilgisayar Mühendisliğinden mezun oldum. Bu yıl kpssye girip uzman yardımcısı olarak atanmak istiyorum. Eğer Tarım ve Orman Bakanlığına Ankaraya atanırsam daha sonrasında memleketime tayin ile dönebilir miyim?

ElizaC
Aday Memur
24 Haziran 2025 14:19

Tarım orman özelinde değil ama genel olarak şöyle söyleyebilirim, eğer başvurduğunuz uzmanlık merkez uzmanlıksa (genellikle uzman kadroları öyledir) merkez teşkilatında çalışırsınız, yani Ankara?da.

sunkiq, 4 hafta önce

Uzman yardımcılığıyla ilgili birşey sormak istiyorum. Geçen yıl Bilgisayar Mühendisliğinden mezun oldum. Bu yıl kpssye girip uzman yardımcısı olarak atanmak istiyorum. Eğer Tarım ve Orman Bakanlığına Ankaraya atanırsam daha sonrasında memleketime tayin ile dönebilir miyim?

orman05
Şube Müdürü
24 Haziran 2025 23:47

uzman olunmazsa düz memur olunuyor. benim arkadşlarımdan var böyle örnekler

pasa0606
Aday Memur
25 Haziran 2025 10:00

Anladım teşekkürler

orman05, 3 hafta önce
uzman olunmazsa düz memur olunuyor. benim arkadşlarımdan var böyle örnekler

pasa0606
Aday Memur
25 Haziran 2025 10:02

Yani tayin hakkı olmuyor, değil mi?

ElizaC, 3 hafta önce

Tarım orman özelinde değil ama genel olarak şöyle söyleyebilirim, eğer başvurduğunuz uzmanlık merkez uzmanlıksa (genellikle uzman kadroları öyledir) merkez teşkilatında çalışırsınız, yani Ankara?da.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi