Editörler : gül-feşan
19 Haziran 2025 12:59

İSKİ Memur ve Sözleşmeli Personel Sonuçları (Merak Edilenler)

Herkese merhaba,

İSKİ Memur ve Sözleşmeli Personel Sonuçları dün

itibariyle açıklandı. İSKİ?ye sözleşmeli mühendis olarak atanmaya hak

kazandığımı öğrendim. Fakat kurumla ilgili internette pek bilgiye rastlamadım.

Kafama takılan bazı sorular var. Bilen varsa cevaplayabilirse çok memnun

olurum.

1-İSKİ sözleşmeli mühendis maaşları ne kadar?

2-Bu maaşa ek başka bir ücret oluyor mu? (SDS,

üç ayda bir çift maaş gibi)

3-Yemek kurum tarafından mı veriliyor?

4-İstanbul?un her noktasına servis imkanı

mevcut mudur? (Özellikle Tuzla Şifa Mahallesi)

5-Göreve Genel Müdürlük?te başladıktan sonra

Şube Müdürlükleri?ne geçme imkanımız oluyor mu?

ecemdertli
Aday Memur
19 Haziran 2025 23:59

.

cmuh35
Aday Memur
20 Haziran 2025 10:28

cevap verebilecek kimse yok sanırım
ecemdertli, 4 hafta önce

.

ecemdertli
Aday Memur
20 Haziran 2025 16:12

evet öyle sanırım ben bilgi alabilirsem yazarım buraya

cmuh35, 4 hafta önce
cevap verebilecek kimse yok sanırım

kimlikalalım
Aday Memur
24 Haziran 2025 15:25

1- 65 k +

2- Ücretler SDS'Li + 3 Ayda bir Arazi tazminatı

3-Evet

4-Evet

5-Evet

cmuh35
Aday Memur
24 Haziran 2025 15:35

teşekkürler. 65k + ücrete sds dahil mi
kimlikalalım, 3 hafta önce

1- 65 k +

3-Evet

4-Evet

5-Evet

ecemdertli
Aday Memur
30 Haziran 2025 14:39

yemek ücretsiz mi hocam ( bu arada cevaplar için çok teşekkür ederiz emeğinize sağlık.)

1- 65 k +

3-Evet

4-Evet

5-Evet

slm08
Genel Müdür
30 Haziran 2025 15:45

kardeşim kazanmışsın oturduğun yerden bunları sormak yerine en yakın iskiye gitsen sana herşeyi anlatırlar yani bu kadar ciddi hayati meseleleri buralardan araştırmak yerine kuruma gitsen ne yapıyorlar nasıl çalışıyorlar kendin bizzat gözlemlesen daha iyi edersin

kimlikalalım
Aday Memur
30 Haziran 2025 16:33

Cüzi bir miktar maaşınızdan kesiliyor.Aylık 750 TL gibi bir rakam, yemek yemek istemezseniz kesilmiyor.

ecemdertli, 3 hafta önce

yemek ücretsiz mi hocam ( bu arada cevaplar için çok teşekkür ederiz emeğinize sağlık.)

ecemdertli
Aday Memur
01 Temmuz 2025 07:48

teşekkür ederim hocam benimde kurumla ilgili duyduğum şeyler genelde güzeldi insanlar mutlu çalışıyor mu onu merak ediyordum genel olarak çalışanlar beğeniyormuş, ilçe şubelerinde çalışma ortamları nasıl olur onu bilmiyorum bilginiz var mı

Cüzi bir miktar maaşınızdan kesiliyor.Aylık 750 TL gibi bir rakam, yemek yemek istemezseniz kesilmiyor.

kimlikalalım
Aday Memur
01 Temmuz 2025 10:07

ilçe subelerde güzel insanlara denk gelirseniz tam bir aile ortamı severek çalışırsınız,çalıştıgınızı da anlamazsınız.Fakat kötü insanlara denk gelirseniz adapte olmakta zorlanırsınız.

ecemdertli, 2 hafta önce

teşekkür ederim hocam benimde kurumla ilgili duyduğum şeyler genelde güzeldi insanlar mutlu çalışıyor mu onu merak ediyordum genel olarak çalışanlar beğeniyormuş, ilçe şubelerinde çalışma ortamları nasıl olur onu bilmiyorum bilginiz var mı

ecemdertli
Aday Memur
01 Temmuz 2025 12:01

anladım çok çok teşekkür ederim sağ olun cevapladığınız için

kimlikalalım, 2 hafta önce

ilçe subelerde güzel insanlara denk gelirseniz tam bir aile ortamı severek çalışırsınız,çalıştıgınızı da anlamazsınız.Fakat kötü insanlara denk gelirseniz adapte olmakta zorlanırsınız.

cmuh35
Aday Memur
08 Temmuz 2025 12:46

Özelde çalıştığımız için ihbar süremiz var. geçen hafta salı günü evrakları teslim ettik. Valilik soruşturmanız devam ediyor dediler. Peki bize nasıl bildirim yapılacak? Tebligat mı yollayacaklar? Kaç gün süre verecekler işe başlamak için, bu konularda bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.
kimlikalalım, 2 hafta önce

kimlikalalım
Aday Memur
09 Temmuz 2025 10:05

SMS Yolu ile ulaşılır muhtemelen,güvenlik soruşturmalarınız bitince ve kurum özlük dosyalarınızı hazılayınca çağırılırsınız.

cmuh35, 1 hafta önce
Özelde çalıştığımız için ihbar süremiz var. geçen hafta salı günü evrakları teslim ettik. Valilik soruşturmanız devam ediyor dediler. Peki bize nasıl bildirim yapılacak? Tebligat mı yollayacaklar? Kaç gün süre verecekler işe başlamak için, bu konularda bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

cmuh35
Aday Memur
10 Temmuz 2025 08:22

Bu dediklerinizi biliyorum. Çağırdıktan sonra 1 hafta 15 gün işe başlamak için süre veriyorlar mı ben bunu merak ediyorum.
kimlikalalım, 1 hafta önce

SMS Yolu ile ulaşılır muhtemelen,güvenlik soruşturmalarınız bitince ve kurum özlük dosyalarınızı hazılayınca çağırılırsınız.

kimlikalalım
Aday Memur
10 Temmuz 2025 09:57

Verilmiyor.Fakat şu şekilde oluyor,bende öyle olmuştu.Örn: Çarşamba günü mesaj atılır pazartesi çgeleceksiniz denilir.

cmuh35, 1 hafta önce
Bu dediklerinizi biliyorum. Çağırdıktan sonra 1 hafta 15 gün işe başlamak için süre veriyorlar mı ben bunu merak ediyorum.

cmuh35
Aday Memur
10 Temmuz 2025 10:23

anladım hocam teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. süre çok kısıtlıymış

Verilmiyor.Fakat şu şekilde oluyor,bende öyle olmuştu.Örn: Çarşamba günü mesaj atılır pazartesi çgeleceksiniz denilir.

kimlikalalım
Aday Memur
10 Temmuz 2025 11:52

Eğer farklı bir kamu kurumunda çalışıyorsanız muvafakatname süreleri değişebilir İnsan Kaynakları Memur Atama Şefliğine bağlanarak sorabilirsiniz.

cmuh35, 1 hafta önce
anladım hocam teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. süre çok kısıtlıymış

cmuh35
Aday Memur
10 Temmuz 2025 12:53

Yok hocam özel sektördeyim, evrak tesliminde yüzyüze de görüştüm ama valilik soruşturması ne zaman biter bilemedikleri için net cevap veremediler

Eğer farklı bir kamu kurumunda çalışıyorsanız muvafakatname süreleri değişebilir İnsan Kaynakları Memur Atama Şefliğine bağlanarak sorabilirsiniz.

cmuh35
Aday Memur
14 Temmuz 2025 08:28

hocam genel müdürlükte başladıktan sonra şubelere geçişte ya da şubeler arası geçişte bir şart var mı? 3 yıl çalışma vs. gibi

Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi