Editörler : bilgisayartekniker

657abc657
Şef
02 Aralık 2025 07:36

hocam mesaj alımınız kapalı bana ulaşma şansınız var mı?
kimlikalalım, 8 ay önce

ilçe subelerde güzel insanlara denk gelirseniz tam bir aile ortamı severek çalışırsınız,çalıştıgınızı da anlamazsınız.Fakat kötü insanlara denk gelirseniz adapte olmakta zorlanırsınız.

657abc657
Şef
02 Aralık 2025 07:38

hocam iski'de göreve başladıysanız bana ulaşma şansınız var mı mesaj atamıyorum size
ecemdertli, 6 ay önce

ilçe şubelerde memur kadroları vatandaşla temasa geçiyor mu hocam vezne görevi vs gibi

cmuh35
Aday Memur
02 Aralık 2025 07:54

merak ettiklerinizi yazın cevaplayalım
657abc657, 3 ay önce
hocam iski'de göreve başladıysanız bana ulaşma şansınız var mı mesaj atamıyorum size

657abc657
Şef
02 Aralık 2025 10:42

hocam bilgisayar işletmenleri şubede mi merkezde mi arıtma tesisinde mi görevlendirilir çoğunlukla? sds dışında ödemeleri var mı? şubede görevleri nedir kabaca?
cmuh35, 3 ay önce
merak ettiklerinizi yazın cevaplayalım

cmuh35
Aday Memur
03 Aralık 2025 00:30

Benim bildiğim Genel Bilgisayar işletmeni kadrosundan başlayanlar genel müdürlükte çalışmaya başladı sanırım. Ben şubede mühendis olarak başladığım için sorularınızın cevaplarını bilmiyorum.
657abc657, 3 ay önce
hocam bilgisayar işletmenleri şubede mi merkezde mi arıtma tesisinde mi görevlendirilir çoğunlukla? sds dışında ödemeleri var mı? şubede görevleri nedir kabaca?

kimlikalalım
Aday Memur
22 Aralık 2025 16:02

kardeşim iskide bilgisayar işletmeni kadrosunda isen her binadan çalışabilirsin.

cmuh35, 3 ay önce
Benim bildiğim Genel Bilgisayar işletmeni kadrosundan başlayanlar genel müdürlükte çalışmaya başladı sanırım. Ben şubede mühendis olarak başladığım için sorularınızın cevaplarını bilmiyorum.
Toplam 26 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi