Editörler : Cüneyt Barışoglu

ömerlik
Şube Müdürü
20 Haziran 2025 18:20

demgoji yapma. konuyu da çarpıtma. iddiam ortada, polis misin yoksa değil misin? şayet polis değilsen, neden yıllardır polisim diyorsun? allahtan forumdaki mesajların duruyor.. acaba eşin dostun bu rezilliği görse hakkında ne düşünürdü?

senin için mhrs psikiyatri biriminden randevu alabilirim. olmadığın bir kişi gibi davranmayı yıllarca sürdürmeye çalışmak zor olsa gerek. aynada silüet görüyor musun, evin içinde sesler duyuyor musun?

ha ayrıca, özelden mesaj atıp taciz etmezsen de çok sevinirim. ısrarla benden konusu suç teşkil eden mesaj almaya çalışman gözlerimden kaçmadı. ancak senin kadar boş vaktim olmuyor. belki "utanırsan" da bu nickle yazmayı bırakırsın diye yorumuna denk geldiğim her defasında, polis olmadığın halde yıllarca polis olduğunu söylediğini, yetişkin koca bir yalancı olduğunu burada yazmaya devam edeceğim.

memuraday-y, 3 hafta önce

Ne alakası var ya ? Resmen saçmalamışsın.

Yanlış yanlıştır. Ha senin meslektaşın ha benim meslekdaşım ne fark eder ?

swat3410
Şube Müdürü
20 Haziran 2025 18:33

Haklısın forumda polislik yapamam ancak editörlük yaparım. Forumdan uzaklaştırıldınız

Bu uzunluk sizce uygun mu?

the back of furkan, 3 hafta önce

çok uzun okumadım.

heceleyerek yazınca daha mı etkili olduğunu sanıyorsun.

istediğim yerde fikrimi beyan ederim.

forumda da polislik yapamazsınız beyler. bunu anlayın.

swat3410
Şube Müdürü
20 Haziran 2025 18:38

Patolojik vaka olmaya koşar adım gidiyorsun

Zeki olduğunu sanıyorsun, kelime oyunları ile Polis olduğunuz izlenemimi vermemeniz konusunda sizi uyarmıştım.

Forumdan uzaklaştırıldınız.

memuraday-y, 3 hafta önce

Ne alakası var ya ? Resmen saçmalamışsın.

Yanlış yanlıştır. Ha senin meslektaşın ha benim meslekdaşım ne fark eder ?

Türkçü07
Şube Müdürü
20 Haziran 2025 19:12

Admin bi bizim forumda türüyor sürekli nedense bizim üstümüze oynayanlar, türedikleri anda engelle gitsin, sokakta uğraştığımız yetmiyor bunlarla
21 Haziran 2025 01:41

ben uzaklaşsam doğruları söyleyen birileri illa olacaktır. kendiniz çalıp kendiniz söyleyeceksiniz bu şekilde.
swat3410, 3 hafta önce

Haklısın forumda polislik yapamam ancak editörlük yaparım. Forumdan uzaklaştırıldınız

Bu uzunluk sizce uygun mu?

21 Haziran 2025 06:41

Kardesim tam olarak kendimiz calip kendimiz oynamamiz icin yapilan bir olusum. Polislikle ilgili sorunlarimi basla meslege mi soracam. Araban bozuldugunda veterinere mi goturuyosun. Dişin agridiginda sanayiye mi gidiyon. Yada televizyonun bozuldugunda berber gelip akil vermeye calissa, seni ne ilgilendiriyo kendi isine bak demes misin. Burda kimse polis olmayandan akil istemiyor.Hangi meslekteyseniz gidin orada guzel guzel yorumlarini yapin. Bunlarin hepsi dert tasa olmadigindan, benim aklima gelmiyor gidip baska forumda yazmak o kadar rahat degilim sikinti cok.
furkan yedek, 3 hafta önce
ben uzaklaşsam doğruları söyleyen birileri illa olacaktır. kendiniz çalıp kendiniz söyleyeceksiniz bu şekilde.
Toplam 26 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi