Editörler : gül-feşan
20 Haziran 2025 10:18

İBB mi, İSKİ mi seçeceksiniz?

Arkadaşlar İbb mi iski mi seçiceksiniz: özellikle önlisans muhasebe olarak iskiye atanan aynı zamanda ibb ye atanan arkadaşlara soruyorum.

yesimist
Aday Memur
20 Haziran 2025 13:13

Merhaba Bende cok kararsızım. Yanlış bir tercih yapmak istemiyorum

chemp
Aday Memur
20 Haziran 2025 16:07

Ben mühendislik alanında ibb'yi tercih etmeyi düşünüyorum. Aslında ikisi de maaş ve diğer koşullar konusunda aynı görünüyor ama edindiğim bilgilere göre kurumsallık ve kariyer fırsatları açısından ibb daha avantajlı olabilecek gibi duruyor. Tabi her branş için durum farklı olabilir

yesimist
Aday Memur
21 Haziran 2025 10:34

Bende biraz sorusrurdum ve kime sorduysam Iski diyor Daha sakin sistemi oturmus ve siyasetten biraz daha uzak Sade bir yapilasma vs Nasil karar vericez bilemiyorum

fatmadmrc374
Aday Memur
21 Haziran 2025 20:17

Ayşe yeşim yürekli siz misiniz ibb de 1 olarak atanan iski yede aynı zamanda atandınız

yesimist, 4 hafta önce

Merhaba Bende cok kararsızım. Yanlış bir tercih yapmak istemiyorum

fatmadmrc374
Aday Memur
21 Haziran 2025 20:22

Bende araştırdım İbb de iski de çok iyi diyolar. Kimsenin işine karışmazsan heryerde rahatnedersin diyolar. İbb de her türlü sosyal yardım ve ilerleme ihtimali daha fazla dediler. Ama tabi iskide iyi. İki yerde de çalışan tanıdıklarım var.

yesimist, 4 hafta önce

Bende biraz sorusrurdum ve kime sorduysam Iski diyor Daha sakin sistemi oturmus ve siyasetten biraz daha uzak Sade bir yapilasma vs Nasil karar vericez bilemiyorum

yesimist
Aday Memur
22 Haziran 2025 08:03

Size mesaj gonderdim bakarmisiniz

fatmadmrc374, 4 hafta önce

Ayşe yeşim yürekli siz misiniz ibb de 1 olarak atanan iski yede aynı zamanda atandınız

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi