Editörler : Pangaea
20 Haziran 2025 11:11

Güvenlik soruşturmasında kalıcı olarak askıya alınan twitter hesapları

Öğretmenlere yapılacak olan güvenlik soruşturmasında kişinin kalıcı olarak askıya alınmış olan hesabinin içeriğine bakabilirler mi?

since2024
Aday Memur
20 Haziran 2025 12:20

zamanında muhaliflik yaparsınız sonrasında ise atanacağınız zaman tüm hesaplarınızı kapatırsınız işte sizin duruşunuz anca bu kadar oluyor
20 Haziran 2025 15:15

korkunun ecele faydası yok

ferhatr
Aday Memur
20 Haziran 2025 15:18

Öncelikle muhaliflik ayıp birsey değil ve ben hesabimi kapatmadim. Güvenlik sorusturmasinda takipsizlik kararına bile olumsuz sonuç verdilklerine gore insanlarin hesaplarini kapatmalari son derece doğal. Ben mevcut twitter hesabim kapanirsa diye sordum. Kaldi ki muhaliflik yapmadim . Allah devletimize zeval vermesin

since2024, 3 hafta önce
zamanında muhaliflik yaparsınız sonrasında ise atanacağınız zaman tüm hesaplarınızı kapatırsınız işte sizin duruşunuz anca bu kadar oluyor

ferhatr
Aday Memur
20 Haziran 2025 15:20

Bu soruma bir cevap değil

bahçesaray, 3 hafta önce
korkunun ecele faydası yok
20 Haziran 2025 17:17

korktuğunuz başınıza gelmez hocam bu konuda...
ferhatr, 3 hafta önce

Bu soruma bir cevap değil

20 Haziran 2025 17:21

Mahkeme kararı ile sana ait olduğu kesinleşip kapatılan bir hesap mı?

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
20 Haziran 2025 20:47

küfür, hakaret falan yoksa sıkıntı olmaz

ferhatr
Aday Memur
21 Haziran 2025 13:57

Şu an kullandigim twitter hesabim askıya alınsa birgün, o hesabi kastediyorum

kimininduası, 3 hafta önce

Mahkeme kararı ile sana ait olduğu kesinleşip kapatılan bir hesap mı?

Braweheart01
Genel Müdür
21 Haziran 2025 21:54

bakmazlar twitter bu bilgiyi mhkemelerle paylaşmaz

m.r_f
Şube Müdürü
21 Haziran 2025 22:53

Abi bu ülkede birisi soyal medyada "RedHack lideri x kişidir, sesinden anladım" dedi diye x kişi tutklanıp, hakkında soruşturma açıldı. Şimdi bi şey olmaz demek istiyorum ama ne bileyim yani sürprizlerle dolu bir ülke, umarım bi şey olmaz :D

Bilgileri paylaşma konusunda da ne yazık ki hiç bir kurum devleti karşısına almak istemeyecektir, sonuçta bu sosyal mecraların hepsinin Türkiye de ofisi de var.

uzmanogretmjen
Aday Memur
22 Haziran 2025 22:57

türkiyede erişim engeli getirilmemiş siteler var bu sitelerde her gün dine erdoğana hakan fidana atatürke küfür ediliyor. ismini yazmamayım ben bunları şikayet ettim bir şey olmadı ama shrug

m.r_f, 3 hafta önce

Abi bu ülkede birisi soyal medyada "RedHack lideri x kişidir, sesinden anladım" dedi diye x kişi tutklanıp, hakkında soruşturma açıldı. Şimdi bi şey olmaz demek istiyorum ama ne bileyim yani sürprizlerle dolu bir ülke, umarım bi şey olmaz :D

Bilgileri paylaşma konusunda da ne yazık ki hiç bir kurum devleti karşısına almak istemeyecektir, sonuçta bu sosyal mecraların hepsinin Türkiye de ofisi de var.

ferhatr
Aday Memur
23 Haziran 2025 11:35

Hocam, güvenlik sorusturması için mahkeme karari çıkarsa?

Braweheart01, 3 hafta önce

bakmazlar twitter bu bilgiyi mhkemelerle paylaşmaz

Braweheart01
Genel Müdür
23 Haziran 2025 11:51

fark etmez twitter çocuk istismarı gibi adi suçlar dışında Türk mahkemelerine log vermiyor bu suçlarda da mahkeme kararını beklemeden direk polisi arıyor

ferhatr, 2 hafta önce

Hocam, güvenlik sorusturması için mahkeme karari çıkarsa?

sias
Şef
25 Haziran 2025 15:18

Sence problem muhalif olması mı muhalif olanlara ceza kesilmesi mi

since2024, 3 hafta önce

since2024
Aday Memur
25 Haziran 2025 15:22

muhalif olabilir ama bunu örtme gereği neden duyuyor ?
sias, 2 hafta önce

Sence problem muhalif olması mı muhalif olanlara ceza kesilmesi mi

berkaydal
Şube Müdürü
25 Haziran 2025 19:29

Bir şey olmaz da muhalefet devlete değil hükümete yapılır. Sapla samanı karıştırmayın. Devlet tüzel bir örgütlenmedir sadece.

muhalif çocuk
Aday Memur
26 Haziran 2025 09:21

PKK'lılar, FETÖ'cüler, DHKP' liler, Hizbullahçılar gibi fiili terör suçu işleyen ve zarar verenler varken ve gerek belediyelerde gerekse üst kurumlarda, sendikalara vs rahatça görev alırken, gariban muhaliflerin sanal ortamda bile olsa fikir beyan etme özgürlüğünü bile kullanmaması çok ilginç gerçekten.
Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi