Editörler : Cüneyt Barışoglu
20 Haziran 2025 23:57

Tgrt haber polis sorunlarını haber yaptı

Sesimiz duyuluyor

reis5854
Aday Memur
21 Haziran 2025 00:04

Bu mesaj 20'nin üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
sonuç

Dnipro06
Memur
21 Haziran 2025 00:09

reis bu meslekte beklemeyi öğrendik bizim sayemizde sizde hakkınızı nasıl alacağınızı öğreneceksiniz
21 Haziran 2025 02:58

300 bin kisiden 4500 kisi tweet atmis. Olur olmaz bilmem ama isin sonunda guzel birsey olursa tweet atmayanda yararlanacak. Tweet atilmasa hangi gazeteci ogrenecekti hangi vekil komusacakti. inanmiyorsaniz bile geride kalin moral bozmayin bence.

polsserdal
Aday Memur
21 Haziran 2025 09:14

Öğrenilmiş çaresizlik onlardaki

ayzıngard
Aday Memur
21 Haziran 2025 09:22

Sonuç sen gibi EDİT dangalaklarn susması

reis5854, 4 hafta önce
sonuç

Ahmet can10
Aday Memur
21 Haziran 2025 10:58

Korkak adamdan polis mi olur tweet atmaya korkuyorlar sonra cart curt

esinguler0684
Yasaklı
21 Haziran 2025 11:30

Memurlar.net niye yapmıyor acaba?

Öğretmenler.net olarak isimlerini değiştiseler keşke

21 Haziran 2025 11:36

Swat sayın editör günlerdir Twitter yıkılıyor vekiller haberciler konuşuyor memurlar nette tık yok

21 Haziran 2025 11:38

Ben Twitter kullanmıyorum kullanmıyorum. Bunlar asla bize bir şey vermez. Soruşturma açarlar.

Diyenler bizim sayemizde iyilestirme alacak ben dün 100den fazla Twit attim

Bozoklu6689
Aday Memur
21 Haziran 2025 11:39

4 gruplu orjinal 12-36 emniyette en büyük haktır

PolisYAkup
Aday Memur
21 Haziran 2025 11:40

aynen o kafa yüzünden bu haldeyiz... Birlikten kuvvet doğar
yinemiamcalar, 4 hafta önce

Ben Twitter kullanmıyorum kullanmıyorum. Bunlar asla bize bir şey vermez. Soruşturma açarlar.

Diyenler bizim sayemizde iyilestirme alacak ben dün 100den fazla Twit attim

85200258
Müsteşar Yardımcısı
21 Haziran 2025 11:48

Arkadaşlar gerçekçi olalım. 350 bin kisilik teşkilatın 200 bini polislik yapmadan polis maaşı alıyor. Gece görmüyor, Bayram tatil yapıyor , kaymaklı ek görevlere gidip angaryalari bizlere yıkıyor. Şimdi bu arkadaşlar fazla mesai ücreti , gece çalışma tazminatı ister mi bence istemez.Ssahada ki 150 bin kişinin 50 bini talep gören yerlerde çalışıyor. Yerim değişir korkusuyla yazmıyor. Kalan 100 bin kişinin 20 bini memlekete yakın yerde çalışıyor. Aman yerim değişirse diye korkusundan yazmıyor , Kalan 80 bin kişinin 20 bini teknolojiden çok anlamayan sicilli abilerimiz , geriye kalan 60 binin 20 bini özlük haklarından bu haber 20 li yaşlarda karı kız kovalayan polis kardeslerimiz. Kalan 30-40 bin kişi ile bir hak savaşı veriyoruz. Bazen mesai yoğunluğundan kacirdigim oluyor. ancak hemen her etkinliğe katılmaya çalışıyorum. En az 10 kişilik paylaşım yapıyorum. öyle yada böyle bu 30-40 bin kişi hakkımızı alacağız. Ancak suya sabuna dokunmayan 300 bin kişi de bundan nemalanacak ona yanıyorum.

holhon66
Aday Memur
21 Haziran 2025 11:52

Bugünde uykusuz ailesiz bir 12/12 İstanbul çalışması gece 4 görev saati sabah 7.30 da okullara geliyoruz okullar kapalı hala cidden düzelir mi bilmiyorum ama ciddi anlamda bu şekilde yaşama yaşam denmez memur 2 gün istirahat edemez diyen amirler oldukça hakkımız yasamız düzelmedikçe böyle gelmiş böyle gider olur ama hep birlikte kendimiz için ailemiz için çocuklarımız için bir şey olsun diye çabalayalım ömürden gitmesin artık yeter

holhon66
Aday Memur
21 Haziran 2025 11:55

Fazla maaş istemiyorum kesinlikle sadece insan gibi çalışmak istiyorum plan yapmak istiyorum ailemle birlikte zaman geçirmek istiyorum hayatımız polislikten ibaret değil benim mesleğim benim hayatımı rahat ettirmesi gerekiyor zülmetmesini değil

kral122
Genel Müdür
21 Haziran 2025 12:15

Soruşturma geçirmekten korkan polisler olduğu sürece yol alınamaz

sancak bayrak
Daire Başkanı
21 Haziran 2025 12:45

Aynen öyle reis.

85200258, 4 hafta önce
Arkadaşlar gerçekçi olalım. 350 bin kisilik teşkilatın 200 bini polislik yapmadan polis maaşı alıyor. Gece görmüyor, Bayram tatil yapıyor , kaymaklı ek görevlere gidip angaryalari bizlere yıkıyor. Şimdi bu arkadaşlar fazla mesai ücreti , gece çalışma tazminatı ister mi bence istemez.Ssahada ki 150 bin kişinin 50 bini talep gören yerlerde çalışıyor. Yerim değişir korkusuyla yazmıyor. Kalan 100 bin kişinin 20 bini memlekete yakın yerde çalışıyor. Aman yerim değişirse diye korkusundan yazmıyor , Kalan 80 bin kişinin 20 bini teknolojiden çok anlamayan sicilli abilerimiz , geriye kalan 60 binin 20 bini özlük haklarından bu haber 20 li yaşlarda karı kız kovalayan polis kardeslerimiz. Kalan 30-40 bin kişi ile bir hak savaşı veriyoruz. Bazen mesai yoğunluğundan kacirdigim oluyor. ancak hemen her etkinliğe katılmaya çalışıyorum. En az 10 kişilik paylaşım yapıyorum. öyle yada böyle bu 30-40 bin kişi hakkımızı alacağız. Ancak suya sabuna dokunmayan 300 bin kişi de bundan nemalanacak ona yanıyorum.
21 Haziran 2025 12:56

Evde 2 hekim 1 bankacı 1 ogretmen ve 2 emekli ailemle anne babam kullanmayı blmyor ama adlarına hesap acıp diger kardeslerim ve eniştemlerde olmak üzere deli gibi tweet attık. Sadece benm esim polis digerleri polis bile degil ama hepsi polis enişteleri adına twet attı. Yani bi zahmet oturdugu yerden hak isteyenler kendi adına olmasa da farklı bi isimle hesap acıp etkinlige katılabilir. Ayrıca 300 bin kişiden 4500 diyen arkadas şu var ki takipci sayın 50nin altında ve hesabın korumalıysa istedigin ladr tweet at malesef x algılamıyr gorunmez yapıyor seni. Muhtemelen biisürü kişi attı ama sartları tasımadıgı için gorunmedi. Lütfen takşpci etkinliklerine katılın bazı polis sayfaları takşpci etkinligi yapıyo

21 Haziran 2025 12:59

Niye sorusturma acıyolar ki hakkını istedigin için mi. Olmayan bi durumumi yayıyorsun sanki ,var olan bi durum için hakkını istiyorsun yani kusura bakmsınlar polisi daha ne kadar görünmez kılıp sanki polis bal kaymak refah içinde yasıyormus gibi algı yaratmasınlar artık.degil mi ama

kral122, 4 hafta önce

Soruşturma geçirmekten korkan polisler olduğu sürece yol alınamaz

erhannn34
Şube Müdürü
21 Haziran 2025 22:35

ercan seki güzel insan

Dnipro06
Memur
21 Haziran 2025 23:45

bu ayrımı yapmayanin 2 cihanda elim yakasında olacak adaletsizliğin en belirgin hali
85200258, 4 hafta önce
Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi