Editörler : Cüneyt Barışoglu
02 Temmuz 2025 11:23

polislik mesleğinin en negatif yanı insana başka bir meslekte tutunamazsın, başka bir iş yapamazsın hissi yaratmasıdır. Hepimizi celladına aşık etti

asdfg321
Aday Memur
02 Temmuz 2025 11:26

polislik meslegini yaparken değil farklı bir işle ugrasmayi ailene bile zaman ayiramiyorsun ki

Ortadirek Gokhan
Aday Memur
02 Temmuz 2025 11:41

Maddi olarak zor durumdayız bu yüksek enflasyona karşı maaşlarımız düşük eriyip gidiyor kira fiyatları tayin emlak depozito derken herkes borç batağına girdi eksi hesaplar krediler kabardı icralar sırada bekliyor seyyanen zam şarttır.

polis olsam
Aday Memur
02 Temmuz 2025 11:41

teşekkürler

Ahmet can10, 1 hafta önce
gardaşım operasyonel ekipler hariç devriye ekipler karakol trafik vs aynı maaşı alır yunuslar da aynı

garibantayinci
Aday Memur
06 Temmuz 2025 02:32

??

PolisYAkup
Aday Memur
06 Temmuz 2025 04:26

kesinlikle şart bu kör gözler göröüyor mu bilmiyorum çoğu ilde kiralar 25 ve üzerinde.. 25 kira veren polis nasıl geçirsin el insaf. mesleğin zorluğu ve üzerine maddi sıkıntılar olunca Polisimden görev yapmasını beklemeyin
Ortadirek Gokhan, 1 hafta önce

Maddi olarak zor durumdayız bu yüksek enflasyona karşı maaşlarımız düşük eriyip gidiyor kira fiyatları tayin emlak depozito derken herkes borç batağına girdi eksi hesaplar krediler kabardı icralar sırada bekliyor seyyanen zam şarttır.

garibantayinci
Aday Memur
06 Temmuz 2025 13:09

istanbulda 30-35 den aşağı kira yok yeme icme aylık 20 binden aşağı değil fatura giyim sosyal aktivite ne kaldı geriye çok üzücü

Ortadirek Gokhan
Aday Memur
06 Temmuz 2025 14:43

Marşımızı zam ek mesai ücretlerinin ödenmesi şarttır saat başına en düşük maaş memurlar içinde polisindir

Ahmet can10
Aday Memur
07 Temmuz 2025 02:08

Hele bu Konya var Konya kirada arşa çıktı neyse ağzımı bozmyacam Allah sabır versin bize
09 Temmuz 2025 15:59

https://youtube.com/@yasinhocamatematik?si=NzxM-Ue_3fSby7-N

Polis dostu bir kardeşimizin matematik YouTube Kanalidir arkadaşlar abone olup beğeni ve yorumlarla desteklerseniz seviniriz abone olursanız dersleri anlık takip edebiliyorsunuz hem de her şey ücretsizdir ve emin ve güvenilirdir kanal Bizzat ben bu konu arkadaşa kefilim Yasin hocadan Biz de ders aldırdık çocuk hiç matematik yapamıyorum 8 sınıf lgs'den 12 net yaptı isteyenlere sonuç belgesini atabilirim okuldan yazılı sonuçlarını ulaşabilirsiniz yazılılardan en fazla 25-30 alıyordu en son yazılan 82 aldi.Ayrıca polis çocuklarına %50 %60 indirimli özel dersler vermektedir canlı dersler Kocaeli ve İstanbul uygun online dersler Tüm türkiye'ye verebiliyor.BU ARADA BENDE POLISIM DEGERLI SEFLERIM VE KARDESLERIM... 11.POMEM

Video acilmiyorsa en ustteki linki tiklayip baska sekmeden acabilirsiniz

TeoMaN_20
Aday Memur
09 Temmuz 2025 16:18

dün sadece bir lokantanın kuryeligini yapan birisi ile görüştüm normal maaşının 60 bin TL bahsislerle 75 bin TL olduğunu söyledi diyeceklerim bu kadar

istifaederim
Aday Memur
09 Temmuz 2025 17:12

maaş 10 dertten sadece birisi. Belirsizlik, kıymet görmeme, pamuk ipliğine bağlı olmak say say bitmez. bu şartlarda azcık imkanı olan meslekte kalmıyor zaten başarılı insanlar artık polisliği tercih etmiyor. Muhtemelen bir kaç sene sonra kalite iyice düşecek. Bende malesef üzülerek istifa ettim ama ömür boyu pişmanlıkla acabalarla yaşamaktansa yeni bir sayfa açtım. Kendimi bir savaştan çıkmış gibi bedenen ve zihnen hep yorgun hissediyordum.

Şimdi çok pişmanım..

Keşke zamanı geri alabilseydimde hiç girmeseydim yada daha erken istifa etseydim.....

garibantayinci
Aday Memur
10 Temmuz 2025 00:25

ne iş yapıyosunuz su an eviniz var mıydı
istifaederim, 8 saat önce

maaş 10 dertten sadece birisi. Belirsizlik, kıymet görmeme, pamuk ipliğine bağlı olmak say say bitmez. bu şartlarda azcık imkanı olan meslekte kalmıyor zaten başarılı insanlar artık polisliği tercih etmiyor. Muhtemelen bir kaç sene sonra kalite iyice düşecek. Bende malesef üzülerek istifa ettim ama ömür boyu pişmanlıkla acabalarla yaşamaktansa yeni bir sayfa açtım. Kendimi bir savaştan çıkmış gibi bedenen ve zihnen hep yorgun hissediyordum.

Şimdi çok pişmanım..

Keşke zamanı geri alabilseydimde hiç girmeseydim yada daha erken istifa etseydim.....

Toplam 73 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi