Editörler : cihan27E.Kayı Han

Yusuf paşa
Aday Memur
03 Temmuz 2025 11:36

öğretmenler yüzünden memur ve memur emeklisine rabbim sabır versin

sucukluyumurta1
Genel Müdür
03 Temmuz 2025 13:31

taban maaşını söylüyor adamlar, uyanıklar çünkü. ne ikramiyeden bahseder ne tediyen ama saf memurum taban maaşı 18 bin tl onu söylemez ne var ne yoksa kuruşu kuruşuna aldığını söyler. işçiler bordro bile paylaşmaz paylaşanı uyarıyorlar sosyal medyada aman kimseyi uyandırmayın diye. fazla aldığımızı bilirse millet daha fazla zam isteyemeyiz diye..

Yusuf paşa, 1 hafta önce

işçi nasıl 32 alıyor hayretler içerisindeyim

Yusuf paşa
Aday Memur
04 Temmuz 2025 08:54

yan gelirleri yazmıyorlar zaten ağır işte çalışana yüksek hafif işte çalışana normal maaş versinler

sucukluyumurta1, 6 gün önce

taban maaşını söylüyor adamlar, uyanıklar çünkü. ne ikramiyeden bahseder ne tediyen ama saf memurum taban maaşı 18 bin tl onu söylemez ne var ne yoksa kuruşu kuruşuna aldığını söyler. işçiler bordro bile paylaşmaz paylaşanı uyarıyorlar sosyal medyada aman kimseyi uyandırmayın diye. fazla aldığımızı bilirse millet daha fazla zam isteyemeyiz diye..

Kempeitei
Aday Memur
06 Temmuz 2025 01:32

işçi teknisyenle memur teknisyen arasında arasında mesai ücretlerinden dolayı uçurum var fazla mesai yapılan kurumlarda işçi tediye ikramiyelerde neredeyse 2 kat alıyor kitlerde
işçieüaş, 1 hafta önce
en düşük memur 43 alırken işçi 32 alıyor siz böyle yalanları nereden çıkarıyorsunuz işçinin yüksek aldığını

atilla010
Aday Memur
06 Temmuz 2025 02:57

Ya bırak be kardeşim ne yalanı. Aynı hastanede kendi ailemden daha çok görüyorum işçi kardeşlerimizi. Kimin ne aldığını herkes biliyor. Sulandırmaya gerek yok. Benim anlamadığım bir memur bordrosunun en küçük detayını bile paylaşırken, siz neden sürekli saklama ihtiyacı hissediyorsunuz ?

işçieüaş, 1 hafta önce
en düşük memur 43 alırken işçi 32 alıyor siz böyle yalanları nereden çıkarıyorsunuz işçinin yüksek aldığını

Yusuf paşa
Aday Memur
07 Temmuz 2025 13:44

bende bordromu paylaşırım işçide paylaşşın

atilla010, 3 gün önce

Ya bırak be kardeşim ne yalanı. Aynı hastanede kendi ailemden daha çok görüyorum işçi kardeşlerimizi. Kimin ne aldığını herkes biliyor. Sulandırmaya gerek yok. Benim anlamadığım bir memur bordrosunun en küçük detayını bile paylaşırken, siz neden sürekli saklama ihtiyacı hissediyorsunuz ?

Toplam 26 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi