Editörler : Pangaea
29 Haziran 2025 17:28

Amasya mi Tokat mı?

Arkadaşlar bu sene hiç açılmadı ama seneye tercih verecek olsanız merkez olarak hangi şehri önerirsiniz. buralarda yaşayanlar veya fikri olanlar paylaşabilir mi

Hayydar
Aday Memur
29 Haziran 2025 18:29

Amasya bence, çünkü butik bir memleket, ortasında Yeşilırmak.

turkcecii05
Memur
29 Haziran 2025 18:34

tokatta da yesilirmak var hocam ve daha güzel bir alanda genis yani. Ama amasyada dediğiniz gibi o küçük sirinligi ile cezbedici sanki
Hayydar, 1 hafta önce

mhmet22
Aday Memur
29 Haziran 2025 18:59

Tokat

berkaydal
Şube Müdürü
29 Haziran 2025 19:03

Sinop.

Lewo124
Memur
29 Haziran 2025 19:42

Amasya'da görev yapıyorum. Full+full dolu merkez. ilçelerin köylerinde tek tük nadir okullar açılıyor bilginize.

turkcecii05
Memur
29 Haziran 2025 22:35

din kültürü eşimin
Lewo124, 1 hafta önce
Amasya'da görev yapıyorum. Full+full dolu merkez. ilçelerin köylerinde tek tük nadir okullar açılıyor bilginize.

anelka0101
Memur
29 Haziran 2025 22:59

Şehzadeler şehri Amasya tabi ki.
turkcecii05, 1 hafta önce
tokatta da yesilirmak var hocam ve daha güzel bir alanda genis yani. Ama amasyada dediğiniz gibi o küçük sirinligi ile cezbedici sanki
29 Haziran 2025 23:13

Çorum

m.r_f
Şube Müdürü
30 Haziran 2025 10:43

Tokat'ı bilmem, ancak Amasya da yaşamazdım. Merkezi küçük, her şey sıkış tıkış. Askeri birliklerden dolayı aşırı pahalı, haftasonları gereksiz kalabalık. Ayrıca şehrin ortasından geçen ırmak, dere veya raylı sistem her zaman trafikte roblem yaratır. Yazın kurak ve sıcak, kışın soğuğu keskin. İlla o bölgede yaşamak istiyosam Ordu ve Samsun seçeneklerine bakardım. İlla o bölge şart değilse; İzmir, Aydın, Denizli, Muğla, Van, Tunceli yaşamak isteyeceğim şehirler olurdu.

uca
Daire Başkanı
30 Haziran 2025 11:58

çorum

m.r_f
Şube Müdürü
30 Haziran 2025 12:51

Şu mesajıma eksi veren şahsiyet bana özelden bi meramını anlatabilir mi lütfen? Yav fikir sorulmuş, fikrimizi beyan etmişiz. Ortada hakaret yok, hatalı bilgi yok, kötü söz yok. Neyin eksisi bu gerçekten merak ediyorum.

m.r_f, 1 hafta önce

Tokat'ı bilmem, ancak Amasya da yaşamazdım. Merkezi küçük, her şey sıkış tıkış. Askeri birliklerden dolayı aşırı pahalı, haftasonları gereksiz kalabalık. Ayrıca şehrin ortasından geçen ırmak, dere veya raylı sistem her zaman trafikte roblem yaratır. Yazın kurak ve sıcak, kışın soğuğu keskin. İlla o bölgede yaşamak istiyosam Ordu ve Samsun seçeneklerine bakardım. İlla o bölge şart değilse; İzmir, Aydın, Denizli, Muğla, Van, Tunceli yaşamak isteyeceğim şehirler olurdu.

Dalaras
Şube Müdürü
30 Haziran 2025 13:48

Çankırı Çorum Yozgat üçlüsünden birini tercih ederim

benyazarken
Aday Memur
01 Temmuz 2025 17:27

Samsun

el elif
Aday Memur
01 Temmuz 2025 18:15

sosyal biriysen tokat .Amasya evet küçük şirin ama imkanlar kısıtlı. tokat ona göre iyidir.

muhalif çocuk
Aday Memur
01 Temmuz 2025 18:53

Turhal tek başına bile Amasya'dan iyidir.

Ömer Oktay
Aday Memur
01 Temmuz 2025 22:26

Adana Bursa Van sehir merkezlerinde calistim,su an amasyadatim diger illerden vasat ancak kisa bir sure yasanabilecek bir yer,ancak hic bir zaman buyuk sehir yapmazlar olmaz da zaten sizin sorunuza gelecek olursak seneye bir olsun okullari gorun bakalim okul acacaklar mi acilmayacak mi belki istediginiz yere en yakin yer 200 km olacak?!

turkcecii05
Memur
01 Temmuz 2025 22:55

çocuklarınızla hayat kurmak isteseniz hangi sehri istersiniz hocam yasadiklarinizdan veya gozlemlerinizden hareketle
Ömer Oktay, 1 hafta önce
Adana Bursa Van sehir merkezlerinde calistim,su an amasyadatim diger illerden vasat ancak kisa bir sure yasanabilecek bir yer,ancak hic bir zaman buyuk sehir yapmazlar olmaz da zaten sizin sorunuza gelecek olursak seneye bir olsun okullari gorun bakalim okul acacaklar mi acilmayacak mi belki istediginiz yere en yakin yer 200 km olacak?!

Ömer Oktay
Aday Memur
02 Temmuz 2025 00:04

ben antalyacıyım bana göre antalya dünyanın en güzel sehri,çocuğumun da memur olarak eziyet cekmesini istemem,ancak kisiye göre değişir
turkcecii05, 1 hafta önce
çocuklarınızla hayat kurmak isteseniz hangi sehri istersiniz hocam yasadiklarinizdan veya gozlemlerinizden hareketle

Lewo124
Memur
02 Temmuz 2025 00:25

hocam siz bence öncelik belirleyin. eğitim ulaşım sağlık çocukların okulları vs gibi. sonra ekonominizi isteklerinizle karşılaştırın. + ve - leri ortaya çıkar. hakkınızda hayırlısı olsun
02 Temmuz 2025 15:11

Amasya butik kiralar ise uçuk

Hayydar, 1 hafta önce

Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi