Editörler : gül-feşan
30 Haziran 2025 17:20

ÖSYM merkezi atamasından sağlık bakanlığına geçiş

Merhaba,

10-17 Temmuz ÖSYM merkezi atamasında atanırsam, Eylül-Ekim'deki Sağlık Bakanlığı atamasına başvurmak için istifa edip Sağlık Bakanlığına atanabilir miyim? Araştırdım ama net bir bilgi bulamadım bu konuda.

burak0605
Aday Memur
08 Temmuz 2025 22:14

sistem tercih yapmanı engelliyor aynı puanla anca üniversite hastanesine gidersin

omer.seven55
Aday Memur
14 Temmuz 2025 17:02

farklı unvan ıcın de aynı durum mu var

burak0605, 7 ay önce

sistem tercih yapmanı engelliyor aynı puanla anca üniversite hastanesine gidersin

Koschei
Aday Memur
16 Temmuz 2025 17:56

İstifa sonrası 1 yıl beklemen lazım.

serhado mercado
Kapalı
16 Temmuz 2025 19:55

tam tersi sağlık bakanlığına atanip , aynı kpss ile başka ünvandan merkeziden tercih verilebilir mi?

21 Temmuz 2025 00:12

kardeşim istifa sonrası 1 yıl beklemek tekrardan kadrolu memurluğa geçmek için değil mi? adam kadrolu olarak yerleştiği memurluktan istifa edip sözleşmeli memurluğa başvuracak bunun neresinde 1 yıl oluyor tam olarak açıklar mısın?

Koschei, 6 ay önce

21 Temmuz 2025 19:13

cevap versene ? adam kadrolu atandıktan sonra sözleşmeli personel pozisyonuna başvuracağım diyor senin dediğin 1 yıl bekleme cezası tekrardan devlet memurluğuna girmek için değil mi? sağlık bakanlığı sözleşmeli personel alıyor ikisi farklı değil mi?

Koschei, 6 ay önce

Koschei
Aday Memur
21 Temmuz 2025 20:41

Dostum yeni atanan biri nasıl hemen kadroya geçiyor ? Sen kadrolu olsan da istifa edip 1 sene bekleyip tekrar başladığında sözleşmeli kadrodan giriyorsun kadrolu değil.

schopenhauerizm, 6 ay önce

kardeşim istifa sonrası 1 yıl beklemek tekrardan kadrolu memurluğa geçmek için değil mi? adam kadrolu olarak yerleştiği memurluktan istifa edip sözleşmeli memurluğa başvuracak bunun neresinde 1 yıl oluyor tam olarak açıklar mısın?

21 Temmuz 2025 21:10

tamam da adam merkezi atamada atanırsam demiş muhtemelen kadrolu düz memurluklardan bahsediyor.

kadrolu memurluğa atanan birisi istifa ettiği zaman sözleşmeli personel için 1 yıl beklemesi mi gerekiyor?

Koschei, 6 ay önce

Dostum yeni atanan biri nasıl hemen kadroya geçiyor ? Sen kadrolu olsan da istifa edip 1 sene bekleyip tekrar başladığında sözleşmeli kadrodan giriyorsun kadrolu değil.

alper5163214
Aday Memur
22 Temmuz 2025 03:19

artık merkezi alımlarda da üniversite hastanelerinin sözleşmeleri alımları yapılıyor hem üniversite hastanelerinin alımları boşa gitmesin hemde kimse kimsenin hakkına girmesin diye biraz araştırarak yazalım dediklerime tercih klavuzuna bakarsaniz daha iyi anlarsiniz

tamam da adam merkezi atamada atanırsam demiş muhtemelen kadrolu düz memurluklardan bahsediyor.

kadrolu memurluğa atanan birisi istifa ettiği zaman sözleşmeli personel için 1 yıl beklemesi mi gerekiyor?

Koschei
Aday Memur
22 Temmuz 2025 07:22

Dostum Youtube'da Orhan Ocak diye bir kanal var ilgileniyorsan videolarına bakabilirsin. Kafandaki tüm soru işaretleri gitmiş olur.

22 Temmuz 2025 13:27

konuyu açan arkadaş üniversiteden mi bahsetmiş? merkezi atamada atanırsak demiş büyük ihtimal kadrolu memurluklardan bahsediyor.

alper5163214, 6 ay önce
artık merkezi alımlarda da üniversite hastanelerinin sözleşmeleri alımları yapılıyor hem üniversite hastanelerinin alımları boşa gitmesin hemde kimse kimsenin hakkına girmesin diye biraz araştırarak yazalım dediklerime tercih klavuzuna bakarsaniz daha iyi anlarsiniz

dajumrar
Aday Memur
31 Temmuz 2025 00:34

Eğer 10?17 Temmuz?daki ÖSYM merkezi atamasıyla ilk kez memur olursan, sonradan istifa edip Eylül-Ekim?deki Sağlık Bakanlığı atamasına başvuramazsın. Çünkü istifa edenlerin yeniden atanabilmesi için en az 6 ay beklemesi gerekiyor.

Daha önce memuriyet yaptıysan ve 6 ay geçtiyse, o zaman başvurabilirsin, diye biliyorum.

serhado mercado
Kapalı
31 Temmuz 2025 01:25

Tam tersi once ekimde saglik bakanligina atanip sonra baska unvanda Aralikta merkezi alimda atanmak mumkun mu?

dajumrar, 6 ay önce

Eğer 10?17 Temmuz?daki ÖSYM merkezi atamasıyla ilk kez memur olursan, sonradan istifa edip Eylül-Ekim?deki Sağlık Bakanlığı atamasına başvuramazsın. Çünkü istifa edenlerin yeniden atanabilmesi için en az 6 ay beklemesi gerekiyor.

Daha önce memuriyet yaptıysan ve 6 ay geçtiyse, o zaman başvurabilirsin, diye biliyorum.

peterparkerr
Aday Memur
01 Ağustos 2025 20:39

yanlış biliyorsun. o 6 ay kuralı yeniden kadrolu memur 4/A için geçerli. Yani istifa edersen kadrolu memurluktan yeniden kadrolu memurluğa geçiş için bekleme süresi var. Sağlık bakanlığı kadrolu almıyor sözleşmeli personel olarak alıyor 6 ay kuralı geçerli değil. Emin olmadan konuşmamak lazım.

dajumrar, 6 ay önce

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi