Editörler : Pangaea
30 Haziran 2025 20:53

Yüksek lisanslı idarecilerin yaz tatilinde seminer dönemlerinde ek dersi artırımlı ödenir mi?

yüksek lisanslı idarecilerin yaz tatilinde seminer dönemlerinde ek dersi artırımlı ödenir mi

30 Haziran 2025 21:28

yöneticiler seminer dönemi veya normal dönemlerde yöneticilik görevinden ek ders alıyor. Yöneticilik ek dersi fiilen girilen ders olmadığı için artırımlı ödenmez.

fahriyalçın
Aday Memur
30 Haziran 2025 21:30

mahkeme kararı ile alınmaya başladı.
matematikçi10, 1 hafta önce
yöneticiler seminer dönemi veya normal dönemlerde yöneticilik görevinden ek ders alıyor. Yöneticilik ek dersi fiilen girilen ders olmadığı için artırımlı ödenmez.
30 Haziran 2025 21:31

mahkemeye verip bireysel karar almanız gerekli. MEB mahkeme karar verdi diye herkese ödemiyor.

fahriyalçın
Aday Memur
30 Haziran 2025 21:33

Ben de onu kasettim hocam. Ben Aralık ayından itibaren almaya başladım.
mahkemeye verip bireysel karar almanız gerekli. MEB mahkeme karar verdi diye herkese ödemiyor.
30 Haziran 2025 21:44

Bildiğim kadarıyla memurlar nette haberi çıkmıştı. Siz mi dava açtınız bilemiyorum ama 3-4 tane mahkeme kararı var ama. Buna rağmen Kamu denetçiliği kurumuna başvuru yapılıp alınmış olabilir. Siz süreci daha iyi biliyorsanız anlatırsanız herkes öğrenir.

velidem
Aday Memur
30 Haziran 2025 22:07

soruyu eksik sordum galiba.yüksek lisanslı idareci mahkemeye bireysel başvuru sonucu mahkeme kararı ile idareci ekdersini artırımlı alabiliyor.bu durumdaki idareci yaz tatilinde ,seminer dönemlerinde ek dersi artırımlı alır mı?

fahriyalçın
Aday Memur
30 Haziran 2025 23:36

Alır hocam.
velidem, 1 hafta önce

soruyu eksik sordum galiba.yüksek lisanslı idareci mahkemeye bireysel başvuru sonucu mahkeme kararı ile idareci ekdersini artırımlı alabiliyor.bu durumdaki idareci yaz tatilinde ,seminer dönemlerinde ek dersi artırımlı alır mı?

fahriyalçın
Aday Memur
30 Haziran 2025 23:38

Hocam biz 30 kişiye yakın bireysel olarak dava açtık. sendika avukatı aracılığıyla yaptık. Biz uğraşmadık. İdare mahkemesi olumlu karar verdi. İl milli eğitim bölge idare mahkemesine itiraz etti. oradan da olumlu sonuç geldi. Şu an çalıştığım ilde herkes mahkemeyi kazandı. Olumsuz sonuçlanan dava yok.
Bildiğim kadarıyla memurlar nette haberi çıkmıştı. Siz mi dava açtınız bilemiyorum ama 3-4 tane mahkeme kararı var ama. Buna rağmen Kamu denetçiliği kurumuna başvuru yapılıp alınmış olabilir. Siz süreci daha iyi biliyorsanız anlatırsanız herkes öğrenir.

Pratik Hoca
Şube Müdürü
01 Temmuz 2025 07:44

Niye böyle öküzün altında boğa alır arkadaşlar anlamam.

Öğretmen yüksek lisanslı ise yaz kış farketmez fiili girdiği dersin ücretini arttırımlı alır.

İdareci/ rehber öğretmende filli ekders için derse girmesi mümkün olmadığı için ders yükü karşılığı yaptığı idari görev için arttırımlı alır. Bakanlık mahkeme kararında onca dava ücretine rağmen bu işi çözmediği için (muhtemelen bu daha karlı) şimdilik sadece mahkemeyi kazananlar arttırımlı alır.

Bu işin yazı/kışı ara tatili olmazki. Öğretmensindir. Ekdersin varsa alırsın.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi