Editörler : Pangaea
30 Haziran 2025 21:18

Yöneticilikten Ayrılanların Yeniden Görevlendirilmesi

Yönetmelikte bahsedilen istifa sonrası geçmesi gereken 1 yıllık süre için kimisi 21 Ocak baz alınacak kimi geçen yıl 3 Temmuzu bazı yerler baz aldı diyor. Bunun doğrusu nedir?

goner
Daire Başkanı
30 Haziran 2025 21:20

Kılavuzda aşağıdaki gibi yazmasına rağmen sormak istedim;

"dört yıllık görev süreleri dolmadan

herhangi bir nedenle istekleri üzerine ayrılanlar, ayrıldıkları tarihten itibaren yazılı sınav

başvuru tarihinin son günü itibarıyla aradan bir yıl geçmeden yönetici olarak görevlendirilmek

üzere başvuruda bulunamaz"

fenogretmeniyim
Şube Müdürü
01 Temmuz 2025 00:58

bu 3. aşamada yapılacak atama. 11 temmuz sonrası boş kalan idarecilikler için daha önce herhangi bir zamanda kadrolu idarecilik yapanlar başvuru yapabiliyor.

1. yıllık dediğiniz ise idarecilikten istifa edenler ilk defa yönetici atamayabaşvurmak istediklerinde "görevden ayrıldıktan sonra 2. yapılan sınav atamasında tercih yapabilir.

Pratik Hoca
Şube Müdürü
01 Temmuz 2025 03:35

Yazılı sınav tarihi tarihi diyor. Yani ocak ayı baz alınacak

beyazdag06
Şef
01 Temmuz 2025 11:57

Başvurular ne zaman başlar

goner
Daire Başkanı
01 Temmuz 2025 16:44

10-14 temmuz

beyazdag06, 1 hafta önce
Başvurular ne zaman başlar

el elif
Aday Memur
01 Temmuz 2025 18:16

bir defa yonetiiclikten ayrılanlara başvuru yapıp atanan birisi il içinde yer değiştirdi..1sene gececk evet ama bu hak gene verilir mi..yani daha önce bu hak ile atanmış ve 1sene sonra tekrar bu atamaya başvurabilir mi? yine yeniden yönetici atamasına yani

matagecen
Daire Başkanı
01 Temmuz 2025 20:23

Bu atamanın SINAVLA HIC BIR ALAKASI YOK. niye sinav tarihi baz alinsin. Gecen sene basvurunun son gunu 3 temmuzdu 3 temmuz baz alindi. Bu sene 14 temmuz. 14 temmuz baz alınır.

goner
Daire Başkanı
01 Temmuz 2025 21:38

Kılavuzda öyle yazıldığı için bu şekilde düşünülüyor. Geçen sene bazı il mem'ler dediğiniz gibi 3 temmuzu baz almış.

matagecen, 1 hafta önce

Bu atamanın SINAVLA HIC BIR ALAKASI YOK. niye sinav tarihi baz alinsin. Gecen sene basvurunun son gunu 3 temmuzdu 3 temmuz baz alindi. Bu sene 14 temmuz. 14 temmuz baz alınır.

Argan35
Şube Müdürü
07 Temmuz 2025 09:39

İller arası yer değiştirmede bu 1 yıl kaldırıldı değil mi?

fenogretmeniyim, 1 hafta önce

bu 3. aşamada yapılacak atama. 11 temmuz sonrası boş kalan idarecilikler için daha önce herhangi bir zamanda kadrolu idarecilik yapanlar başvuru yapabiliyor.

1. yıllık dediğiniz ise idarecilikten istifa edenler ilk defa yönetici atamayabaşvurmak istediklerinde "görevden ayrıldıktan sonra 2. yapılan sınav atamasında tercih yapabilir.

07 Temmuz 2025 10:24

iller arası atamada,mazeret atamalarındada herhangi bir ceza yok...örneğin başka bir yerde idareci iken ocak ayında eş durumundan a iline geldiniz diyelim.temmuz ayında ilk defa ve yöneticilikten ayrılanların idareci atamasına başvuru yapabiliyorsunuz diye biliyorum ben...

Argan35, 2 gün önce

Kanka366
Aday Memur
07 Temmuz 2025 14:12

Geçen sene:bir yıllık bekleme süresi için başvuru tarihinin son gününün baz alınmadı için bakanlıktan mesaj gelmişti.Bu senede aynı olabilir.

fenogretmeniyim
Şube Müdürü
07 Temmuz 2025 18:22

yöneticilikten istifa edenlerin atamasına başvurabiliyorsunuz ama ilk defa atama için 1 yıl şartı var.

bu sene nerdeyse boş kadro kalmadı. nedeni de seneye akademi gelecek olması.

Argan35, 2 gün önce

Argan35
Şube Müdürü
08 Temmuz 2025 13:04

Ben istifa etmedim, iller arası yer degistirdim. Keyfi bırakmak değil bu. İller arası yer değişiklikler hiçbir şekilde ceza almıyorlar.

fenogretmeniyim, 2 gün önce

yöneticilikten istifa edenlerin atamasına başvurabiliyorsunuz ama ilk defa atama için 1 yıl şartı var.

bu sene nerdeyse boş kadro kalmadı. nedeni de seneye akademi gelecek olması.

08 Temmuz 2025 15:41

başvuru yapabiliyorsunuz hocam..il dışında 1 yıl ceza uygulaması yok...

Argan35, Dün

Ben istifa etmedim, iller arası yer degistirdim. Keyfi bırakmak değil bu. İller arası yer değişiklikler hiçbir şekilde ceza almıyorlar.

Argan35
Şube Müdürü
08 Temmuz 2025 22:21

Seneye yapılacak olan ilk atama müdürlüğü başvurabiliyorum. Teşekkürler sorumun cevabini aldım. Bu vesile ile il dişi yapmış olduğun hiçbir atamada cezaya kalkmıyorsun.

fatihcoskun05, Dün

başvuru yapabiliyorsunuz hocam..il dışında 1 yıl ceza uygulaması yok...

goner
Daire Başkanı
08 Temmuz 2025 22:34

Başvurular 10-14 Temmuz arasında yazıyor. O zaman 14 Temmuz mu olacak acaba 1 yıl için alınacak kriter tarih? Bazı sayfalarda 21 Ocak deniyor. Bakalım ne çıkacak doğrusu?

Kanka366, 2 gün önce

Geçen sene:bir yıllık bekleme süresi için başvuru tarihinin son gününün baz alınmadı için bakanlıktan mesaj gelmişti.Bu senede aynı olabilir.

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi