Editörler : Pangaea

TÜRK1512
Memur
09 Temmuz 2025 09:23

Birader ironi yaptım sakın ol :)
Exelans cop, 7 ay önce

Polisin mesai ücreti aldığı nerede görülmüş? Polis kadar başına taş düşsün. Polis memuru mesai ücreti alsaydı maaşı en az 120 bin TL olurdu. Hangi memur mesai ücreti almadan ayda ortalama 260 saat çalışıyor. Hangi memur tüm resmi ve dini bayramlarda izinsiz ve ücret almadan çalışıyor. Hangi memur yılda sadece 20 gün olan iznini bile yalvara yakara alabiliyor vs vs. Polisin hakkını yiyen yada hakkını vermeyen herkesi Allah'a havale ediyorum...

berkaydal
Genel Müdür
09 Temmuz 2025 11:17

Sınırsız destek verdiğiniz için en çok ayrıcalık size tanınmış demek ki.

Exelans cop, 7 ay önce

Polisin mesai ücreti aldığı nerede görülmüş? Polis kadar başına taş düşsün. Polis memuru mesai ücreti alsaydı maaşı en az 120 bin TL olurdu. Hangi memur mesai ücreti almadan ayda ortalama 260 saat çalışıyor. Hangi memur tüm resmi ve dini bayramlarda izinsiz ve ücret almadan çalışıyor. Hangi memur yılda sadece 20 gün olan iznini bile yalvara yakara alabiliyor vs vs. Polisin hakkını yiyen yada hakkını vermeyen herkesi Allah'a havale ediyorum...

Helen hevi
Aday Memur
09 Temmuz 2025 13:12

Böyle bir saçmalık olamaz. İldeki bütün kadrolu öğretmenlerin ek dersleri yattı ama sadece imam hatip okullarınki yatmadı. Bayram önceside hepsi almıştı yine imamhatip okullarındaki kadrolu öğretmenlerin ek dersleri yatmamıştı. Bu ayda yine aynı terhane çok can sıkıcı

Toplam 43 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi