Editörler : E.Kayı Han
02 Temmuz 2025 16:31

Zabıt katipliğinden mübaşirliğe veya şoförlüğe vb geçiş

Zabıt katibiyim şoförlük, mübaşirlik, teknikerlik bilgi işlem şefliği gibi herhangi başka bir ünvana geçiş yolları nelerdir bilen tecrübe eden varsa bizde faydalanalım

turcinsaniant
Aday Memur
02 Temmuz 2025 16:34

güvenlik belgesi alınıp adliyede güvenlik olunabilirmi mesela

Yunus7878
Aday Memur
02 Temmuz 2025 20:23

olunabilir ama önce komisyon kabul edip bakanligin onayindan gecmesi gerekli
turcinsaniant, 1 hafta önce

Zabıt06
Aday Memur
02 Temmuz 2025 21:37

katip misin ?

turcinsaniant
Aday Memur
03 Temmuz 2025 09:00

evet

Zabıt06, 1 hafta önce
katip misin ?

turcinsaniant
Aday Memur
03 Temmuz 2025 09:01

şoförlük içinde aynı şey geçerlimidir

Yunus7878, 1 hafta önce
olunabilir ama önce komisyon kabul edip bakanligin onayindan gecmesi gerekli

mobilevalorant493
Aday Memur
03 Temmuz 2025 09:04

özelden bi yazabilir misiniz bende aynı konuyu araştırıyorum birkaç şey bulmuş olabilirim

evet

turcinsaniant
Aday Memur
04 Temmuz 2025 14:24

yazdım hocam

mobilevalorant493, 1 hafta önce

özelden bi yazabilir misiniz bende aynı konuyu araştırıyorum birkaç şey bulmuş olabilirim

yusuf132
Memur
06 Temmuz 2025 16:20

vay arkadaş millet kurum içerisinde güvenlik şofor temzilikçi hizmetli gibi ünvanlara geçmek istiyor bu duruma gelmiş hal

06 Temmuz 2025 17:06

bu gidişle katip bulunamayacak

yusuf132, 4 gün önce

vay arkadaş millet kurum içerisinde güvenlik şofor temzilikçi hizmetli gibi ünvanlara geçmek istiyor bu duruma gelmiş hal

ÇayUstası
Aday Memur
09 Temmuz 2025 00:18

Benim arkadaşımda kpss ile farklı kuruma geçti temizlik personeli olup tuvalet bile temizlerim yeter ki gideyim diyordu. Bu kurum böyle olduğu sürece daha çook personel kaybeder.

10 yıllık katip çocuğu var Allah bir kapı açar diyip istifa etti 33 ünde Allah yüzüne baktısa kpss den tekrar sözleşmeli atandı. 7 yılda yakınımdan 6 personel istifa etti.

En net kurtuluş kpss ama şu güvenlik mevzusunu da çoğu kişiden duydum. Kaçın arkadaşlar canını seven kurtarsın kendini, beklki katip olmak isteyen birisi okursa ; en son çaren olsun, açlıkla ölümle katipliği seçmek arasında kalırsan o zaman seç.

Yusuf paşa
Aday Memur
09 Temmuz 2025 09:08

iş yükü mobing had safhada desenize

neyapsamnereyegitsem, 4 gün önce

bu gidişle katip bulunamayacak

kadiresref
Memur
09 Temmuz 2025 09:22

KPSS ile hangi kadrolara tayin oldular. Artık pek düz memurluk olayı kalmadı sanki herkes belli başlı bölüm bitirme şartı koyuyor ondan sordum

ÇayUstası, Dün

Benim arkadaşımda kpss ile farklı kuruma geçti temizlik personeli olup tuvalet bile temizlerim yeter ki gideyim diyordu. Bu kurum böyle olduğu sürece daha çook personel kaybeder.

10 yıllık katip çocuğu var Allah bir kapı açar diyip istifa etti 33 ünde Allah yüzüne baktısa kpss den tekrar sözleşmeli atandı. 7 yılda yakınımdan 6 personel istifa etti.

En net kurtuluş kpss ama şu güvenlik mevzusunu da çoğu kişiden duydum. Kaçın arkadaşlar canını seven kurtarsın kendini, beklki katip olmak isteyen birisi okursa ; en son çaren olsun, açlıkla ölümle katipliği seçmek arasında kalırsan o zaman seç.

09 Temmuz 2025 13:30

şoförlük ÜDS ile olabilir. mübaşirlik olmaz.

ÇayUstası
Aday Memur
09 Temmuz 2025 16:05

Temizlik diye söyledim ancak hani onu bile kabulüm anlamında söylüyordu o kadar bıkmıştı.

Birisi büro personeli oldu kendi bölümünden

İkisi kitlere atandı

Bir tanesi sağlıkçıydı 3 yıl çalışıp bu kurum olmaz abi dedi

Birisi subay oldu

Bir tanesi de ön lisanstan teknisyenliğe kaçtı

kadiresref, Dün

KPSS ile hangi kadrolara tayin oldular. Artık pek düz memurluk olayı kalmadı sanki herkes belli başlı bölüm bitirme şartı koyuyor ondan sordum

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi