Editörler : E.Kayı Han

turcinsaniant
Aday Memur
25 Temmuz 2025 08:58

süreç nasıl işledi hocam

İnfaz.Koruma, 7 ay önce

Katplikten, İnfaz Koruma Memurluğuna geçtim. Maaşı daha iyi, takım elbiseye para verme derdi yok, yemek bedava, servis bedava, ayakkabı, bot, üniforma bedava, lojmanda var. Daha ne olsun :-)

sphinx80
Memur
25 Temmuz 2025 09:32

ben de katiplikten emanet memurluğuna geçtim katiplik şu şartlarda yapılacak meslek değil tamamen komisyonun elinde başsavcının onayından geçirirseniz komisyon olur veriyor ordan da bakanlık reddetmiyor zaten

turcinsaniant
Aday Memur
25 Temmuz 2025 10:06

ben asliye hukuk katibiyim şuanda benim onayımı komisyon başkanı mı yapar yoksa başsavcı mı hocam

sphinx80, 7 ay önce
ben de katiplikten emanet memurluğuna geçtim katiplik şu şartlarda yapılacak meslek değil tamamen komisyonun elinde başsavcının onayından geçirirseniz komisyon olur veriyor ordan da bakanlık reddetmiyor zaten

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
25 Temmuz 2025 10:53

Nasıl geçtin?

İnfaz.Koruma, 7 ay önce

Katplikten, İnfaz Koruma Memurluğuna geçtim. Maaşı daha iyi, takım elbiseye para verme derdi yok, yemek bedava, servis bedava, ayakkabı, bot, üniforma bedava, lojmanda var. Daha ne olsun :-)

sphinx80
Memur
25 Temmuz 2025 11:55

seninkini komisyon yapar komisyon kararı ankaraya gönderilir zaten reddetmezler sonra yazın gelir tebliğ alırsın
turcinsaniant, 7 ay önce

ben asliye hukuk katibiyim şuanda benim onayımı komisyon başkanı mı yapar yoksa başsavcı mı hocam

25 Temmuz 2025 13:37

en güzelini yapmışsın en azından kafan rahat olur

sphinx80, 7 ay önce

sphinx80
Memur
25 Temmuz 2025 13:38

kıymt bilmez amirler o yüzden katip kalmaya gerek yok
neyapsamnereyegitsem, 7 ay önce

en güzelini yapmışsın en azından kafan rahat olur

Omerfaruk6672
Aday Memur
02 Ağustos 2025 19:52

Hocam sözleşmeli miydiniz bende sözleşmeli mübaşirim ikm ye geçebilir miyim başvursam
İnfaz.Koruma, 7 ay önce

makine90
Memur
02 Ağustos 2025 20:15

aynen yanlışlıkla hakim / savcıya siz yerine sen dediysen veya yaparmısınız yerine yapın dediysen yandın, mümkün mertebe katiplik seçilmemeli

sphinx80, 7 ay önce
kıymt bilmez amirler o yüzden katip kalmaya gerek yok

sphinx80
Memur
02 Ağustos 2025 20:42

yakında katip olmak isteyen var mı diye ararlar merak etme
makine90, 6 ay önce

aynen yanlışlıkla hakim / savcıya siz yerine sen dediysen veya yaparmısınız yerine yapın dediysen yandın, mümkün mertebe katiplik seçilmemeli

Çakırbeyliii
Aday Memur
03 Ağustos 2025 01:07

nasıl geçtiniz
İnfaz.Koruma, 7 ay önce

İnfaz.Koruma
Aday Memur
04 Ağustos 2025 10:31

Nasıl geçtiğimi soranlar için kpss ile sıfırdan

harbigenco
Aday Memur
08 Ağustos 2025 14:13

ikmin de katiplikten bir farkı olduğunu düşünmüyorum
İnfaz.Koruma, 7 ay önce

Memure Hanıım
Aday Memur
09 Ağustos 2025 01:33

Emanet memurluğundan memnun musunuz ayrıca benim parmağımda sorun var ve bununla ilgili sağlık kurulu raporum var, sizce bu hususu bildirsem bakanlığa değerlendirirler mi

sphinx80, 7 ay önce

sphinx80
Memur
09 Ağustos 2025 01:37

memnunum çok şükür değerlendirilir tabi tamamen amirlerin onayı bakanlık reddetmiyor
Memure Hanıım, 6 ay önce

Emanet memurluğundan memnun musunuz ayrıca benim parmağımda sorun var ve bununla ilgili sağlık kurulu raporum var, sizce bu hususu bildirsem bakanlığa değerlendirirler mi

14 Ağustos 2025 23:37

bir dilekçeye bakar

slm08
Genel Müdür
15 Ağustos 2025 08:36

usta yanlış anlama da ben bu işin bu kadar kolay olacağına inanmıyorum ortalıkta katip eksikliği varken mahkemeden bir personelin alınıp emanet memuru yapılması bana aşırı uçuk geliyor arada sağlam bişeylerin dönmesi gerekir ben dilekçe versem adama gülerler

sphinx80, 6 ay önce
memnunum çok şükür değerlendirilir tabi tamamen amirlerin onayı bakanlık reddetmiyor

ARTVİNLİ1608
Aday Memur
15 Ağustos 2025 09:59

Zabıt katipiğinde iş yükü çokmu fazla. Mobbing mi yiyorsunuz. Aksine şuanda binlercesi deli gibi klavye çalışıyor katip olmak için. Klavyede gece gündüz çalışıyorlar. Sanki müthiş kadroymuş gibi. Çalışanlarda aksine kaçmaya çalışıyor. Anlamadım gitti. Millet boşuna çalışıyor. Demekki işin içine girince görecekler
Toplam 38 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi