Editörler : Pangaea
03 Temmuz 2025 13:13

YKS'de habersiz tutanak tutulur mu?

Merhaba gözetmenler sınav görevlileri de cevaplarsa cok iyi olur ben yks sınavında stresten etrafa çok baktım sınavdakiler nereye gelmiş ben nerdeyim diye falan bana tutanak tutmuslarmıdır haberim olurmuydu tutanaktan yani habersiz tutabilirlermi kaç gündür düşünüyorum

kimlikalalım
Aday Memur
03 Temmuz 2025 13:14

Tutanak tutulursa bilgin olurdu.

Alibm
Aday Memur
03 Temmuz 2025 13:16

Hocam bazıları diyorki tutanak tutulur haberin olmaz sınav acıklandğı gün anlarsın

kimlikalalım, 6 gün önce

Tutanak tutulursa bilgin olurdu.

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
03 Temmuz 2025 13:51

Birlikte çalıştığınız salon başkanı durumu osym ye bildirmiş olabilir.Sonradan soruşturma açılırsa bilginiz olur.

Alibm
Aday Memur
03 Temmuz 2025 14:24

Ben öğrenciyim

Memleketinogretmeni, 6 gün önce

Birlikte çalıştığınız salon başkanı durumu osym ye bildirmiş olabilir.Sonradan soruşturma açılırsa bilginiz olur.

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
03 Temmuz 2025 14:39

Öğrenciysen şüphelenseler önce bakışlarla uyarır devamında sınavdan çıkarırlardı

Alibm
Aday Memur
03 Temmuz 2025 14:47

Bu dediğiniz kesinmi dikkat dağıtmamak için sınava devam ettirmek gibi bir durum yok mudur

Öğrenciysen şüphelenseler önce bakışlarla uyarır devamında sınavdan çıkarırlardı

Braweheart01
Genel Müdür
03 Temmuz 2025 15:19

tutanak tutumuşlarsa asla haberiniz olmaz ben de görevliydim tutanak öğrenciye haver verilmez imzası alınmaz.

Alibm
Aday Memur
03 Temmuz 2025 15:22

Hocam bu olaydan dolsyı bana tutanak tutmuslarmıdır sınava cünkü 2 sene girilmiyor

Braweheart01, 6 gün önce

tutanak tutumuşlarsa asla haberiniz olmaz ben de görevliydim tutanak öğrenciye haver verilmez imzası alınmaz.

Braweheart01
Genel Müdür
03 Temmuz 2025 15:24

kimse etrafına bakmış diye tutanak tutmaz imkansız birşey bu her öğrenci etrafına bakar seni kopyada yakalaması lazım yoksa imkansız

Alibm, 6 gün önce

Hocam bu olaydan dolsyı bana tutanak tutmuslarmıdır sınava cünkü 2 sene girilmiyor

Alibm
Aday Memur
03 Temmuz 2025 15:34

Hocam optik kontrolü falan yapıyorsunuz değilmi ben kolumu sıraya kyup kafamı yasladım gözetmen mi tutanağı tutar salon başkanımı 2 si hiç yan yana gelmedi çıkıştada gözetmen benle aynı otobüse yetişmişti yani tutanak tutulsa kısa sürermü bu kadar

Braweheart01, 6 gün önce

kimse etrafına bakmış diye tutanak tutmaz imkansız birşey bu her öğrenci etrafına bakar seni kopyada yakalaması lazım yoksa imkansız

odtulu962014
Aday Memur
03 Temmuz 2025 15:54

Rahat olun bı şey çıkmaz

el elif
Aday Memur
03 Temmuz 2025 18:31

tutanak habersiz tutulur..Çok ciddi bir durum olursa polis eşliğinde bildirilir ve sınavdan alinirdiniz.. Sonuç sayfasında görürsünüz.ayrica bu bakış gibi durumlar ÖSYM kameralarinda kayıt altında..onlar da kopya muamelesi yapıp geçersiz sayabilir sinavinizi

Alibm
Aday Memur
03 Temmuz 2025 19:12

Kamera yoktukinsknıfta gözetmende öyle dedi

el elif, 6 gün önce
tutanak habersiz tutulur..Çok ciddi bir durum olursa polis eşliğinde bildirilir ve sınavdan alinirdiniz.. Sonuç sayfasında görürsünüz.ayrica bu bakış gibi durumlar ÖSYM kameralarinda kayıt altında..onlar da kopya muamelesi yapıp geçersiz sayabilir sinavinizi

Alibm
Aday Memur
03 Temmuz 2025 19:14

Gözetmen ve salon başkanıda hiö yan yana bile gelmedi sınav boyu bitince kağıtşarı topladılar

el elif, 6 gün önce

albatros52
Memur
03 Temmuz 2025 23:07

Endişeye mahal yok. Tutanak tutacak bir durum olsa görevliler bakışlarıyla ve sizin yanınıza gelerek sizi uyarırlardı. Uyarmak zorunda değil fakat tutanak tutulsa illaki size bakar bir araya gelir. Siz de fark ederdiniz.

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
04 Temmuz 2025 02:53

Kopya çekerken yakalansa sınavdan çıkarılır,sınavı iptal edilir ve belirtilen yıl kadar sınava giremezdi zaten.

Braweheart01, 6 gün önce

Isimsizden7
Aday Memur
08 Temmuz 2025 17:42

Sınavda benzer bir durum benim başıma da gelmişi hizamdaki kızın kitapçığına bakakalmışken (kopya çekmek gibi bir amacım yoktu o anki stresle farkında olmamışım tabi gözetmen bunu bilmez)kafamı kaldırdığımda gözetmen ile göz göze geldim sonrasında masaya geçip bir seyler yazdı fakat çıkarken de bana tutanak hakkında bir sey soylemedi tutanak olabilir mi sizce

albatros52, 6 gün önce
Endişeye mahal yok. Tutanak tutacak bir durum olsa görevliler bakışlarıyla ve sizin yanınıza gelerek sizi uyarırlardı. Uyarmak zorunda değil fakat tutanak tutulsa illaki size bakar bir araya gelir. Siz de fark ederdiniz.

Isimsizden7
Aday Memur
08 Temmuz 2025 17:48

Merhaba sınavda benzer bir durum benim başıma da geldi hizamdaki kızın kitapçığına dalmışım(kopya çekmek gibi bir amacım yoktu tabi gözetmen bunu bilemez o anki stresle nereye baktığımı bile sonrasinda fark ettim)çok uzun bir süre değildir(6 veya 7saniye belki ve gozetmen ne kadar gördü onu da bilmiyorum)ama kafamı kaldırdığımda gözetmen ile göz göze geldik sonrasında masaya geçip kağıda bir şeyler yazdı çıkışta herhangi bir şey soylemedi fakat tutanak olma ihtimali var mıdır

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
08 Temmuz 2025 21:40

Hayır.Kopya şüphesi oluşursa devam etmemeniz için sizi sınavdan atar sonra tutanak tutarlardı.

Isimsizden7, Dün

Merhaba sınavda benzer bir durum benim başıma da geldi hizamdaki kızın kitapçığına dalmışım(kopya çekmek gibi bir amacım yoktu tabi gözetmen bunu bilemez o anki stresle nereye baktığımı bile sonrasinda fark ettim)çok uzun bir süre değildir(6 veya 7saniye belki ve gozetmen ne kadar gördü onu da bilmiyorum)ama kafamı kaldırdığımda gözetmen ile göz göze geldik sonrasında masaya geçip kağıda bir şeyler yazdı çıkışta herhangi bir şey soylemedi fakat tutanak olma ihtimali var mıdır

Alibm
Aday Memur
09 Temmuz 2025 02:08

Hocam kiminki doğru anlayamadım sizin bu dediğiniz geçerli midir şuanda etrafımdaki bir kaç kişide habersiz tutulabilir dedi sizinki mi resmiyette onlarınkimi

Memleketinogretmeni, Dün

Hayır.Kopya şüphesi oluşursa devam etmemeniz için sizi sınavdan atar sonra tutanak tutarlardı.

Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi