Editörler : Lanet
04 Temmuz 2025 09:27

Dhmi halkında

Arkadaşlar bu alımda büyük ihtimalle dhmi elektrik teknıkeri olarak atanırım .okulu yenı bitirdim tercübem yok elektrıkte ,acaba eğitim falan verılıyor mu ? Yoksa taşeronlara mı yaptırılıyor biz kontrol mü yapıyoruz ? Özellıkle elektrik teknıkerler cevaplarsa sevınırım

04 Temmuz 2025 10:07

işi ögretirler merak etmeyin.hepimiz geçtik bu yollardan

esenö
Memur
04 Temmuz 2025 10:26

Hocam kamuda inşaat teknıkeri olarak çalışıyorum ,Dhmi ne elektrik teknikeri olarak atanırsam ,orda inşaat teknıkerliği yapabilir miyim ?

Kpsbirincisi
Genel Müdür
04 Temmuz 2025 13:38

Bu sorduğun soruyu hiç düşündün mü acaba bir daha oku bir düşün istersen. Kurum seni elektrik olarak alip inşaat olarak çalıştırır mı hiç ? Yaptığın işte sorumluluğu alır mı ? Kamuda çalışıyorum diyorsun bir de

esenö, 1 hafta önce

Hocam kamuda inşaat teknıkeri olarak çalışıyorum ,Dhmi ne elektrik teknikeri olarak atanırsam ,orda inşaat teknıkerliği yapabilir miyim ?

proterik4
Aday Memur
04 Temmuz 2025 15:11

Hocam puanınız kaç acaba elektrikten alımın çok az olacagı duyumları var büyük ihtimalle dediginize göre +93 felan mı

esenö, 1 hafta önce

Erkanq
Aday Memur
04 Temmuz 2025 15:12

Onu yapmaz hiç bi kurum akıl mantık işi değil zaten diploman olabilir inşaat teknikeri ama çalıştırmazlar .

esenö, 1 hafta önce

jackreacher52
Aday Memur
04 Temmuz 2025 16:49

cins cins konuşma bilader ünvan değişikliği var mı demek istemiş, üst perdeden konuşma millete

Kpsbirincisi, 1 hafta önce

Bu sorduğun soruyu hiç düşündün mü acaba bir daha oku bir düşün istersen. Kurum seni elektrik olarak alip inşaat olarak çalıştırır mı hiç ? Yaptığın işte sorumluluğu alır mı ? Kamuda çalışıyorum diyorsun bir de

Kpsbirincisi
Genel Müdür
04 Temmuz 2025 18:46

Öyle bir şey demek istese inşaata gecebilir miyim derdi. Sen kendi kendine anlam çıkarmışsın, savunacam diye gereksiz yere. İşine bak

jackreacher52, 1 hafta önce

cins cins konuşma bilader ünvan değişikliği var mı demek istemiş, üst perdeden konuşma millete

jackreacher52
Aday Memur
04 Temmuz 2025 19:25

isteyen istediğini sorar, senin üst perdeden konuşmana ihtiyacı yok kimsenin, saygısızlık yapma

Öyle bir şey demek istese inşaata gecebilir miyim derdi. Sen kendi kendine anlam çıkarmışsın, savunacam diye gereksiz yere. İşine bak

togizmir
Genel Müdür
04 Temmuz 2025 19:26

okuduğunu anlamayan cahil. adam ünvan değişikliğinden değil atandığı birim dışında başka bir birimde (muhtemelen asli tecrübeli olduğu mesleği) çalışmaktan bahsediyor.

jackreacher52
Aday Memur
04 Temmuz 2025 19:58

''Dhmi ne elektrik teknikeri olarak atanırsam ,orda inşaat teknıkerliği yapabilir miyim ?'' verilmesi gereken cevap :ünvan değişikliği sınavıyla geçiş yapabilirsin.. Ama bizim süper deha bokkiye insanımız hemen üst perdeden konu sahibine laf sokmaya çalışır tabiki, bana cahil diyen benden bir puan yüksek zekası varsa en adi o.ç'yum.

togizmir, 1 hafta önce
okuduğunu anlamayan cahil. adam ünvan değişikliğinden değil atandığı birim dışında başka bir birimde (muhtemelen asli tecrübeli olduğu mesleği) çalışmaktan bahsediyor.

Aimforblabla
Aday Memur
04 Temmuz 2025 22:54

dhmi ye teknik personel olarak atanıp da sorun yaşayan henüz görmedim. öğrenilecek bir şey olursa da öğretirler dert etme. basit şeyler bunlar zor olan kuruma atanmak gerisini düşünme

ahmet44mlty, 1 hafta önce

işi ögretirler merak etmeyin.hepimiz geçtik bu yollardan

togizmir
Genel Müdür
06 Temmuz 2025 17:14

Ne kadar gereksiz bir üslup ve tanımlama bu. İnsan kendine niye hakaret eder ki böyle. Ayrıca ben DHMİ ye 96 üstü puanla atanıp birinci grupta görev yapan personelim. Şimdi kendine yakıştırdığın şeye değdi mi yani.

''Dhmi ne elektrik teknikeri olarak atanırsam ,orda inşaat teknıkerliği yapabilir miyim ?'' verilmesi gereken cevap :ünvan değişikliği sınavıyla geçiş yapabilirsin.. Ama bizim süper deha bokkiye insanımız hemen üst perdeden konu sahibine laf sokmaya çalışır tabiki, bana cahil diyen benden bir puan yüksek zekası varsa en adi o.ç'yum.

Aligökdeniz34
Aday Memur
06 Temmuz 2025 19:28

konudan bağımsız biri olarak kpss puanıyla zeka arasında bir bağlantı kuramadım.kpss den her yüksek puan alan zeki midir
togizmir, 1 hafta önce
Ne kadar gereksiz bir üslup ve tanımlama bu. İnsan kendine niye hakaret eder ki böyle. Ayrıca ben DHMİ ye 96 üstü puanla atanıp birinci grupta görev yapan personelim. Şimdi kendine yakıştırdığın şeye değdi mi yani.

Kpsbirincisi
Genel Müdür
07 Temmuz 2025 01:37

Evet öyledir, başka soru?

Aligökdeniz34, 1 hafta önce
konudan bağımsız biri olarak kpss puanıyla zeka arasında bir bağlantı kuramadım.kpss den her yüksek puan alan zeki midir

Aligökdeniz34
Aday Memur
07 Temmuz 2025 07:03

Hahahaha alem adamsınız gerçekten

Evet öyledir, başka soru?

fakir.adam
Şube Müdürü
07 Temmuz 2025 09:49

dhmi halkı farklı bir halk mı? bu nasıl başlık?

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi