Editörler : Cüneyt Barışoglu
04 Temmuz 2025 11:53

Sağlık çalışanları gibi acil ihbarlar hariç yavaşlatma yapılabilmeli

icraat yapacağım diye bir tarafınızı yırtmayın . Sağlıkçı , öğretmen her kurum hakkını aldı . Polislerde aciliyeti olan konular hariç gereksiz performans sergilememelidir. Saygı görene kadar . dikkate alınana kadar ne kadar ekmek o kadar köfte .

Dextrian
Şube Müdürü
04 Temmuz 2025 12:15

Yok abicim olur mu öyle şey onlar ek görevden gelip sabaha kadar mesaiye devam ettiği halde sırf grubu değişir, karakola verirler yada tek kuş EDİT komiseri EDİT yarışında geri kalır diye 0.25 gr icraatını yapacak. Bırak uyusunlar anasını ağlatmışlar teşkilatın bunlardan ne silah arkadaşı olur ne sırtını dayayacak bi çavdar sapı, birlik nedir bilmezler. Bunları ezdikçe ezeceksin ondan anlıyorlar o yüzden az bile yapıyorlar bize

Ve bunlar bu konu açıldığında sürekli yok ya biz almıyoruz zaten boş geçiyoruz bakmıyoruz derler oturup sohbet etmeyi bırak selam bile verilecek adam bile değiller de yüzyüze bakıyoruz mecburiyetten bazı şeyler

Shakiseekk
Aday Memur
04 Temmuz 2025 14:25

ağzını yüreğine sağlık ne güzel yazmışsın kardeşim.sabaha kadar ihbara gitmişim beş dakika çekip dinlenelim diyorum yanımdaki EDİT devriye atalım paramızı haledelim diyor.bu EDİT olduğu sürece bizden bi EDİT olmaz

Dextrian, 1 hafta önce

Yok abicim olur mu öyle şey onlar ek görevden gelip sabaha kadar mesaiye devam ettiği halde sırf grubu değişir, karakola verirler yada tek kuş EDİT komiseri EDİT yarışında geri kalır diye 0.25 gr icraatını yapacak. Bırak uyusunlar anasını ağlatmışlar teşkilatın bunlardan ne silah arkadaşı olur ne sırtını dayayacak bi çavdar sapı, birlik nedir bilmezler. Bunları ezdikçe ezeceksin ondan anlıyorlar o yüzden az bile yapıyorlar bize

Ve bunlar bu konu açıldığında sürekli yok ya biz almıyoruz zaten boş geçiyoruz bakmıyoruz derler oturup sohbet etmeyi bırak selam bile verilecek adam bile değiller de yüzyüze bakıyoruz mecburiyetten bazı şeyler

04 Temmuz 2025 14:33

Ya Allâh aşkına kardeşim çalışmaya devam etmeyin böyleleri ile. Yanındaki adam sabaha kadar direksiyon sallayacak sen hadi beni gezdir devriye at diceksin. Çalışmayın böyleleri ile sıkıntı çıkarın.

Shakiseekk, 1 hafta önce

ağzını yüreğine sağlık ne güzel yazmışsın kardeşim.sabaha kadar ihbara gitmişim beş dakika çekip dinlenelim diyorum yanımdaki EDİT devriye atalım paramızı haledelim diyor.bu EDİT olduğu sürece bizden bi EDİT olmaz

H. Eray
Aday Memur
04 Temmuz 2025 18:33

Bu konuya sonuna kadar katılıyorum hakkımızı kendimiz almamız gerek anlaşıldı artık. bu iş yavaslatma konusunda hiçbir birimin önemi yok arkadaşlar tek birim önemli o da trafik. Ceza yazma konusunda yavaşlamaya gidilsin görün o zaman nasıl fark ediliyor. Vatandaş ihbarina geç gidilmiş vs kimsenin umrunda değil konu para olunca işin rengi değişir.

sımseeekk
Şef
04 Temmuz 2025 20:08

zaten çalışmadım ama adamlar seni götürüp amire ispiyonluyor . onları sana karşı dolduruyor.sonra ilçeye sürdüler
Feritdemir0133, 1 hafta önce

Ya Allâh aşkına kardeşim çalışmaya devam etmeyin böyleleri ile. Yanındaki adam sabaha kadar direksiyon sallayacak sen hadi beni gezdir devriye at diceksin. Çalışmayın böyleleri ile sıkıntı çıkarın.

sımseeekk
Şef
04 Temmuz 2025 20:10

admin çocukluk yapmanın bir anlamı yok ikide bir insanları engelleyip ceza vermenin ne anlamı var.bir de ağzımıza acı biber sür tam olsun .Ayıp yahu

paltolu
Aday Memur
08 Temmuz 2025 18:52

Burda kendini öğretmen cve doktorla kıyaslamak nedir? Siz bu vatana koşulsuz olarak hizmet etmek için yemin ettiniz. Burda kim olduğu belli olmayan kişilerin gazına gelip sakın iş yavaşlatma falan yapmayın. Bu 5. kol faaliyet içindekiler heryerde. Dün gösteride anamıza avradımıza vatanımıza küfredenlerden olmadıklarının garantisi mi var? Burda herşeyi konuşmayın. Dikkat edin. Sizi kışkırtıyorlar. Birazdan başlayacaklar eksilemeye ve hakaret etmeye. Hakaret edenlere iyi bakın. Bakın ki sizi kandırmasınlar.

paltolu
Aday Memur
08 Temmuz 2025 18:55

Bu başlık altına yazan GERÇEK meslektaşlarım. Bakın dikkat edin. Bu yazılanlar disiplin suçu. Biz Polisiz. Polis Bu Devletin teminatıdır. SIkıntılı dönemlerden geçiyor olabiliriz bu bizi isyana teşvik etmemeli. İş yavaşlatma falan sakın kardeşlerim sakın.

&YuSuF&
Memur
08 Temmuz 2025 19:11

polis memuru iş yavaşlatamaz yavaşlatmamalı bunu mesleğe girerken kabul ettik evet doğru özlük haklarımız ve maaşımız iyi olmayabilir ama biz her ne olursa olsun işimizi yapmakla görevliyiz

pls.man
Aday Memur
08 Temmuz 2025 20:09

Ben polis memuruyum hakkımızı almiyoruz açık ve net ama iş yavaşlatma filan nedir diyelim polis iş yavaslatiyor bir anons geliyor geç gidiyorsun anonstaki mağdur annen, eşin yada kız kardeşim kabul eder misin ki vicdanlı biri annesi, eşi olmasa da rahatsız olmaz ki şükür anlamında da demiyorum hak arama yobtemi asla bu olamaz GBT vs azaltirim dersin bir nebze saygı duyarım ama diğer her şeyine karsiyim ve çok aptalca bir durum

pls.man
Aday Memur
08 Temmuz 2025 20:10

Admin her bokumuzu engelliyon bu konu başlığına müdahale etmeyecen mi sivil vatandaş bu konuyu gördüğünde ne düşünür ki devleti temsil ediyoruz hükümet zam vermiyor diye devlete leke getiremez kimse hadsizkik kopeklik yapmayin

pls.man
Aday Memur
08 Temmuz 2025 20:16

Polis olrak diyorum kisniktir git o zaman niye bekliyorsun zorla mı calistiriliyorsun bir akli selim polis iş yavaşlatma fikrini bile aklından geciremz geçiriyorsa altında hainlik ararim

Kadir-29
Şef
08 Temmuz 2025 21:10

sıkıntılı süreçten geçiyoruzda bir cefakar polis mi. benden daha az maaş alan hastane çalışanı akrabamın şuan maaşı 80 bin
paltolu, 6 gün önce

Bu başlık altına yazan GERÇEK meslektaşlarım. Bakın dikkat edin. Bu yazılanlar disiplin suçu. Biz Polisiz. Polis Bu Devletin teminatıdır. SIkıntılı dönemlerden geçiyor olabiliriz bu bizi isyana teşvik etmemeli. İş yavaşlatma falan sakın kardeşlerim sakın.

SteveRogerss
Aday Memur
08 Temmuz 2025 21:18

mesleğe girerlen kabul ettik diye diye bir kulağımızın arkası kaldı
&YuSuF&, 6 gün önce
polis memuru iş yavaşlatamaz yavaşlatmamalı bunu mesleğe girerken kabul ettik evet doğru özlük haklarımız ve maaşımız iyi olmayabilir ama biz her ne olursa olsun işimizi yapmakla görevliyiz
08 Temmuz 2025 22:08

Doktorlar da Hipokrat yemini etti ama defalarca iş bıraktılar. Kaç defa rezil olduk muayene olamadık. Gözünüzü açın lan aq nasıl bir cehaletin içine düştük ya Rab sen görüyorsun...

SteveRogerss, 6 gün önce
mesleğe girerlen kabul ettik diye diye bir kulağımızın arkası kaldı
08 Temmuz 2025 22:12

Doktor da yavaşlatıyor hatta bırakıp s olup gidiyor gelmiyor. Soruşturma açılmıyor açılsa da bir halt olmuyor! Mesaileri diğer memurlardan 1 saat sonra başlıyor saat 09.00 da. Kaçta geliyorlar peki hepiniz muayene olmuşsunuzdur illa ki. Hangi doktor mesai saatlerine riayet ediyor? Devletin memuru sıfatı bir tek bize mi işliyor lan

pls.man, 6 gün önce
Ben polis memuruyum hakkımızı almiyoruz açık ve net ama iş yavaşlatma filan nedir diyelim polis iş yavaslatiyor bir anons geliyor geç gidiyorsun anonstaki mağdur annen, eşin yada kız kardeşim kabul eder misin ki vicdanlı biri annesi, eşi olmasa da rahatsız olmaz ki şükür anlamında da demiyorum hak arama yobtemi asla bu olamaz GBT vs azaltirim dersin bir nebze saygı duyarım ama diğer her şeyine karsiyim ve çok aptalca bir durum
08 Temmuz 2025 22:14

Oğlum alıntı sanaydı yukarıda yanlış arkadaşa yapmışım çık ve oku yazdığımı. Cahil herif.

&YuSuF&, 6 gün önce

pls.man
Aday Memur
08 Temmuz 2025 23:00

Doktorlar 657 tabi iken biz sadece 657 e tabi degiliz bunları geçtim tek biz değiliz tabi ki doktor eylem yaparken aciller açık sonucta bende her yazdiginiza katılıyorum en Z aln memur konumuna düştük ama polisin eylem yapma şansı sıfır ve mantıklı degil
Feritdemir0133, 6 gün önce

Doktor da yavaşlatıyor hatta bırakıp s olup gidiyor gelmiyor. Soruşturma açılmıyor açılsa da bir halt olmuyor! Mesaileri diğer memurlardan 1 saat sonra başlıyor saat 09.00 da. Kaçta geliyorlar peki hepiniz muayene olmuşsunuzdur illa ki. Hangi doktor mesai saatlerine riayet ediyor? Devletin memuru sıfatı bir tek bize mi işliyor lan

paltolu
Aday Memur
09 Temmuz 2025 00:23

Hemen hemen aynı kesim basmışlar eksiyi. amaçları yorumları sildirmek. Değerli GERÇEK meslektaşlarım siz bunları umursamayın. Biz Yüce Türk Devletinin Polisiyiz. Sıkıntıları biliriz ama asla ve asla isyan etmeyiz. Eksi yiyen yorumları artılayın ki yazdıklarımız kalsın. Böyle ne idüğü belirsizlere meydanı bırakmayalım.

09 Temmuz 2025 13:26

https://youtube.com/@yasinhocamatematik?si=NzxM-Ue_3fSby7-N

Polis dostu bir kardeşimizin matematik YouTube Kanalidir arkadaşlar abone olup beğeni ve yorumlarla desteklerseniz seviniriz abone olursanız dersleri anlık takip edebiliyorsunuz hem de her şey ücretsizdir ve emin ve güvenilirdir kanal Bizzat ben bu konu arkadaşa kefilim Yasin hocadan Biz de ders aldırdık çocuk hiç matematik yapamıyorum 8 sınıf lgs'den 12 net yaptı isteyenlere sonuç belgesini atabilirim okuldan yazılı sonuçlarını ulaşabilirsiniz yazılılardan en fazla 25-30 alıyordu en son yazılan 82 aldi.Ayrıca polis çocuklarına %50 %60 indirimli özel dersler vermektedir canlı dersler Kocaeli ve İstanbul uygun online dersler Tüm türkiye'ye verebiliyor.BU ARADA BENDE POLISIM DEGERLI SEFLERIM VE KARDESLERIM... 11.POMEM

Video acilmiyorsa en ustteki linki tiklayip baska sekmeden acabilirsiniz

Toplam 21 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi