Editörler : Pangaea
04 Temmuz 2025 19:00

Eğitim ödeneği belli olmuş
5 bin küsür küsüratı yazmaya bile değmez . Biz öğretmenler camiası olarak da ülke olarak da başınıza gelen her şeyi hakediyoruz !!!

Reksai786
Aday Memur
04 Temmuz 2025 19:11

Eğitim öğretim ödeneği yazın rehberlikçiler kaç saat ek ders alıyorsa o kadar olmalıdır.

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
04 Temmuz 2025 21:31

işk mesleğe başladığımda maaşımın neredeyse yarısıydı bu ödenek çok iyi hatırlıyorum. şimdi 1/12 oldu. rezalet

muhalif çocuk
Aday Memur
05 Temmuz 2025 04:59

Hani şu meb müfettişlerinin çok sevdiği günlük plan, hadi doğrusunu söyleyelim ders planını düzenli çıkarmaya kalksan, bu ödenek o kimisinin az bulduğu 180 iş günü için çıktı almaya bile yetmez. Rezalet.

karub9191
Şef
05 Temmuz 2025 18:31

Gelsin kendi çıkarsın.

muhalif çocuk, 4 gün önce
Hani şu meb müfettişlerinin çok sevdiği günlük plan, hadi doğrusunu söyleyelim ders planını düzenli çıkarmaya kalksan, bu ödenek o kimisinin az bulduğu 180 iş günü için çıktı almaya bile yetmez. Rezalet.

muhalif çocuk
Aday Memur
05 Temmuz 2025 18:34

Aynen kardeş. Bizde geleceklerini duyduklarında son dakika formaliteden çıkaranlar var. Ben elektronik ortamda hazırlıyorum, mevzuat da buna izin veriyor. Ama bazı kıl herifler ya da kraldan çok kralcılar oluyor maalesef.
karub9191, 4 gün önce

Gelsin kendi çıkarsın.

karub9191
Şef
05 Temmuz 2025 22:17

Biz de aynı şekilde. Dalkavuklar istiyo ama alırlar. Chatgpt sağolsun istedikleri tüm saçmalıkları 5 saniyede yapıyor

muhalif çocuk, 4 gün önce
Aynen kardeş. Bizde geleceklerini duyduklarında son dakika formaliteden çıkaranlar var. Ben elektronik ortamda hazırlıyorum, mevzuat da buna izin veriyor. Ama bazı kıl herifler ya da kraldan çok kralcılar oluyor maalesef.

okuryazar3
Müsteşar
07 Temmuz 2025 02:08

eğitim öğretim ödeneği ile 2 ton torbalı soba kömürü almıştım 10 lira artmıştı:))

2 ton torbalı soba kömürü 20 bin liracık şimdi:))

şaşkın tarihçi, 5 gün önce
işk mesleğe başladığımda maaşımın neredeyse yarısıydı bu ödenek çok iyi hatırlıyorum. şimdi 1/12 oldu. rezalet

okuryazar3
Müsteşar
07 Temmuz 2025 02:12

yıl 1995 maaşımla da 5 adetcik cumhiriyet,tam altın,lirakık altın almıştım:)

Şimdi Temmuz zamlı maaşımla 2 buçuk ancak...

200 TL tedavüle sürüldüğü gün 126 dollarcıktı şimdi..!?

Ben hesaplayamadım kaç dollar cık ediyor 200 TL yandaşlar söylesin...

okuryazar3, 2 gün önce

eğitim öğretim ödeneği ile 2 ton torbalı soba kömürü almıştım 10 lira artmıştı:))

2 ton torbalı soba kömürü 20 bin liracık şimdi:))

uca
Daire Başkanı
07 Temmuz 2025 08:24

Her yıl gittikçe büyüyen ve kişi başına düşen milli gelirin arttığı ekonomimizden refah payı alacak

Pelinin1
Daire Başkanı
07 Temmuz 2025 08:48

İlk atandığım yıllarda ödenek ful ek derse tekabül ediyordu, o da şuan 14 bin küsür lira ediyor

Tabi bu hesaplama bugün ki ek ders ücreti üzerinden, o zaman ek dersin ücreti de daha fazlaydı

Her halükarda eğitim ödeneği en az 3 kat fazla olmalıydı

5 bin lira ile kırtasiye alımı yapmak, kitap almak, kalem almak ne kadar gerçekçi bilemiyorum, sadece bir tane kalem kaç lira bakın, ben yıl içerisinde kaç tane kırmızı mavi siyah kalem aldığımı sayamıyorum bile sınıfta sürekli kaybediyorum, öğrenciye veriyorum v.s

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi