Editörler : Cüneyt Barışoglu
04 Temmuz 2025 20:26

Usul fene sevk

Hasta olduğum için bir devlet hastanesinden randevu aldım. Doktor gerekli tetkikleri tamamladıkdan sonra 7 gün 5 gün istirahat raporu verdi. Büro amiri sanki yangından mal kaçırır gibi evime idari memuru gönderip usul fen için tebliğ etti. Evrakları elime tutuşturdu. Bilindiği üzere teslim tesllümden sonra 24 saat içinde ilgili hakem heyetine giriş yapılması gerek. Hasta hasta 1 saatlik yolu gidip fenne uygındur raporunu aldım. Üstelik bu amir müdürün üzinli olduğu zamanlarda kendisi 7 günlük raporu hemen yapıştırıveriyor. Rapor aldığı görev listeleri elimde mevcut. Kızdığım nokta hakem heyetine sevk etmesi değil. Görevidir sevkeder. Ama bu kadar acele edecek ne vardı. Biraz iyileştikten sonrada gönderebilirdi. Üstelik 4 gün sonra ilişik kesilecek. Şimdi bı amiri savcılığa şikayet etmek istiyorum. Sizce bir sonuç çıkarma

mustafakoçak
Genel Müdür
04 Temmuz 2025 22:07

kapın herkese çok açık...

memuraday-y
Şube Müdürü
04 Temmuz 2025 22:15

Bu ne demek şimdi ya ?

mustafakoçak, 1 hafta önce
kapın herkese çok açık...

Karaçocukkkkk
Aday Memur
04 Temmuz 2025 22:33

Şikayet edebilirsin şöyle usul yönünden sevk edemez zaten e devletten gönderiyorsun raporu, fen yönünden ise hasta olmadığını iddaa ediyor olmalı işte burda onu sıkıştırabilirsin çünkü seni görmeden nasıl fen yönünden sevk edebilir

veba1982
Genel Müdür
04 Temmuz 2025 22:55

senin gibi başkalarına rapor alıp onları sevk etmiyorsa o zaman sikayet edebilirsin oradan da pek birsey çıkmaz idarenin tasarrufu der gecer savcılık uğraştığınla kalırsın

Dextrian
Şube Müdürü
04 Temmuz 2025 23:33

Tam olarak bu yüzden memurun tepesine çıkıyorlar. Bir şey çıkmaz uğraştığınla kalırsın kafasında olunduğu için. Abi sen ver soruşturmayı yesin bakalım bi daha kolay kolay yapabiliyor mu başkasına

garibanadamm
Aday Memur
04 Temmuz 2025 23:50

istediğin kadar şikayet etsin gerçekten hiçbir şey çıkmaz, usul.ve fennin maddesi mevcut gönderen adamın yetkisi mevcut, gönderdin usül fenne uygun çıktı devam ettin savcılık buna somut birşey olmadan ne yapabilir? aklında kalacağına şikayet etsin tabi ama normal vatandaşda değilsiniz az çok sonucun ne olduğunu bilirsiniz
Dextrian, 1 hafta önce

Tam olarak bu yüzden memurun tepesine çıkıyorlar. Bir şey çıkmaz uğraştığınla kalırsın kafasında olunduğu için. Abi sen ver soruşturmayı yesin bakalım bi daha kolay kolay yapabiliyor mu başkasına

Lkadak
Aday Memur
04 Temmuz 2025 23:56

Uyuz olduğum noktadalardan biride bu zaten, sen aramamış bir geçmiş olsun deme mişsin, benim halimi görmemişsin, imza haricinde büroya uğramayan paşam terettüt etmiş fen konusunda.

Karaçocukkkkk, 1 hafta önce

Şikayet edebilirsin şöyle usul yönünden sevk edemez zaten e devletten gönderiyorsun raporu, fen yönünden ise hasta olmadığını iddaa ediyor olmalı işte burda onu sıkıştırabilirsin çünkü seni görmeden nasıl fen yönünden sevk edebilir

Lkadak
Aday Memur
05 Temmuz 2025 00:00

Yetkiyi kötüye kullanım değilmi bu, kendisi rapor aşdığında usul fen yok, memur aldımı yıldırım hızında. Sanırsınki ülke kurtardı, devletin işleri aksadı ben hastalandım diye.

garibanadamm, 1 hafta önce
istediğin kadar şikayet etsin gerçekten hiçbir şey çıkmaz, usul.ve fennin maddesi mevcut gönderen adamın yetkisi mevcut, gönderdin usül fenne uygun çıktı devam ettin savcılık buna somut birşey olmadan ne yapabilir? aklında kalacağına şikayet etsin tabi ama normal vatandaşda değilsiniz az çok sonucun ne olduğunu bilirsiniz

garibanadamm
Aday Memur
05 Temmuz 2025 00:02

kesinlikle sana hak veriyorum dediğin şeyler de haklısın, ams hep açık kapı mevcut ve tüm maddeler onun lehine oluyor o yüzden kolay kolay hiçbir şey olmaz
Lkadak, 1 hafta önce

Yetkiyi kötüye kullanım değilmi bu, kendisi rapor aşdığında usul fen yok, memur aldımı yıldırım hızında. Sanırsınki ülke kurtardı, devletin işleri aksadı ben hastalandım diye.

Quake38
Memur
05 Temmuz 2025 00:04

Ne çıkacak peki? Haksız yere amiri şikayet etmekten ceza verecekler. Gönül ister ki olsun, yaptığı yanına kalmasın ama maalesef birşey çıkmaz diyenler doğru söylüyor. Tek bu olaydan bişey çıkmaz ama bu olayların öncesi de varsa ve kayıt altına almışsa şahidi, kamera kaydı vs varsa mobingten dava açabilir

Dextrian, 1 hafta önce

garibanadamm
Aday Memur
05 Temmuz 2025 00:07

sonuna kadar katılıyorum, silsileye uymamaktan idari soruşturma da açarlar, maalesef böyle bir teşkilat ve kimsenin umrunda değilsin, değiliz
Quake38, 1 hafta önce

Ne çıkacak peki? Haksız yere amiri şikayet etmekten ceza verecekler. Gönül ister ki olsun, yaptığı yanına kalmasın ama maalesef birşey çıkmaz diyenler doğru söylüyor. Tek bu olaydan bişey çıkmaz ama bu olayların öncesi de varsa ve kayıt altına almışsa şahidi, kamera kaydı vs varsa mobingten dava açabilir

sedat0707
Aday Memur
05 Temmuz 2025 12:53

Usul fen de aldığın rapor uygundur aldığın anda avukata vekalet ver... Adli ve idari haklarını ara

Dnipro06
Memur
05 Temmuz 2025 13:46

ben raporluyken kimse evime gelip evrak falan imzalatamaz geçmiş olsun çiçeğini verir gider niyet iyise ezdirmeyin kendinizi usulfen işi içinde korkmayın herkes polis gibi birbirini dürtme derdinde değil

veba1982
Genel Müdür
05 Temmuz 2025 14:49

burada yazanlar iyi hoş güzel yaziyorlarda bir de kendi başlarına gelen haksızlıklara ilgili ne yapmışlar bize anlatsalarda hak nasıl aranır alınır bizde öğrensek. avukata vekalet versen avukat donuna kadar soyar seni sonucuda mesleki olarak disiplin cezası sürgün dışlanma olarak geri döner. cam fanusuzdan çıkın gerçekte işler atıp tuttuğunuz gibi olmuyor malesef

garibanadamm
Aday Memur
05 Temmuz 2025 22:39

katılıyorum normal vatandaş yazsa şunları anlarım ama mesleğin içinde olan kişilersiniz şimdiye kadar usule sevk eden hangi amire ne olmuş? biraz gerçekçi düşünün konuyla alakalı olarak tek yapacağım şey usul fenne gidersin raporun onaylanır kolay kolay da kimse bozmaz zaten akabinde bunun için harcırah talebinde bulunursun yol paranı alabilirsin daha da hiçbir şey yapamazsın daha doğrusu yapabilirsin ama uğraştığınla kalırsın
veba1982, 1 hafta önce
burada yazanlar iyi hoş güzel yaziyorlarda bir de kendi başlarına gelen haksızlıklara ilgili ne yapmışlar bize anlatsalarda hak nasıl aranır alınır bizde öğrensek. avukata vekalet versen avukat donuna kadar soyar seni sonucuda mesleki olarak disiplin cezası sürgün dışlanma olarak geri döner. cam fanusuzdan çıkın gerçekte işler atıp tuttuğunuz gibi olmuyor malesef

maserati01
Aday Memur
06 Temmuz 2025 06:32

2011-2014 arası İstanbul da Çevik Kuvvette çalışırken ben de dahil olmak üzere bize izin verilmediği zaman gidip rapor alırdık en az 10 gün izin dönüşü hemen bağlı olduğumuz tim değişirdi :)) daha sonra da usul fene sevk. bel ağrısından alırdık Raporu genelde ve ilaç da yazardı hoca polislerle arası iyiydi rapor konusunda:)) usul fen de Derdim belimin ağrısı halen devam ediyor ve aha bu da ilaçlarım. bir usulsüzlük yok der imzasını atardı hoca... usul bu. bel ağrısından alın. ilaç da yazdırın. feriştahı bozmaz raporu. Çok çok yerini değiştirirler

tersineceviremeyen
Genel Müdür
06 Temmuz 2025 09:33

benim bu şekilde evime gelinse gerçekten hastaysam ve diyelim ki belimde ağrı var yürümekte de sıkıntı çekiyorum ,hakem hastaneye gitmek için aracım yok paramda yok derim beni bi araçla götürün,getirin derim,geldiklerinde hazırlanmak için duşa gircem üstümü değiştircem bekleyin derim.merdivenden ya da asansörden inerkende 150 yaşında dedeler gibi bi atım atar bi adım dururum.bana kıllık yapana bende yaparım ama gerçekten hastaysam.

09 Temmuz 2025 16:17

https://youtube.com/@yasinhocamatematik?si=NzxM-Ue_3fSby7-N

Polis dostu bir kardeşimizin matematik YouTube Kanalidir arkadaşlar abone olup beğeni ve yorumlarla desteklerseniz seviniriz abone olursanız dersleri anlık takip edebiliyorsunuz hem de her şey ücretsizdir ve emin ve güvenilirdir kanal Bizzat ben bu konu arkadaşa kefilim Yasin hocadan Biz de ders aldırdık çocuk hiç matematik yapamıyorum 8 sınıf lgs'den 12 net yaptı isteyenlere sonuç belgesini atabilirim okuldan yazılı sonuçlarını ulaşabilirsiniz yazılılardan en fazla 25-30 alıyordu en son yazılan 82 aldi.Ayrıca polis çocuklarına %50 %60 indirimli özel dersler vermektedir canlı dersler Kocaeli ve İstanbul uygun online dersler Tüm türkiye'ye verebiliyor.BU ARADA BENDE POLISIM DEGERLI SEFLERIM VE KARDESLERIM... 11.POMEM

Video acilmiyorsa en ustteki linki tiklayip baska sekmeden acabilirsiniz

Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi