Editörler : E.Kayı Han
05 Temmuz 2025 10:18

Trafik kazası sonucu taksirle ölüme neden olma

Bir trafik kazası geçirdim ve bu kazada bir kişi yaşamını yitirdi. Uzman çavuş olarak görev yapıyorum. Sözleşmem 2027 yılının 12. Ayında sona eriyor. O sürede mahkeme herhangi bir mahkumiyet kararı verirse kurum sözleşmemi fesih edebilir mi?

05 Temmuz 2025 11:07

Hiçbir şey olmaz. Vakti zamanında bizim birlikte 2 tane katil vardı. Mesleklerine devam ediyorlardı.

jackreacher52
Aday Memur
05 Temmuz 2025 14:42

puhahahaaha

Halkadami89, 5 gün önce
Hiçbir şey olmaz. Vakti zamanında bizim birlikte 2 tane katil vardı. Mesleklerine devam ediyorlardı.
05 Temmuz 2025 14:43

XD

jackreacher52, 5 gün önce

puhahahaaha

msienas
Aday Memur
05 Temmuz 2025 15:36

Katil diyebilmeniz için kast unsuru taşımak gerekiyor. Trafikte hepiniz araç sürüyorsunuz bugün benim başıma gelen yarın sizin başınızada gelebilir.

Halkadami89, 5 gün önce
05 Temmuz 2025 15:38

Kaza ile de olsa katil olunabiliyor. Sadece cezası az olacaktır veya hiç olmayacaktır. Finalde bir insanın ölümüne sebep olmuş oluyorsunuz. Evet ben de bir gün katil olabilirim. Ben olduğumda, bana da diyebilirsiniz.
msienas, 5 gün önce

Katil diyebilmeniz için kast unsuru taşımak gerekiyor. Trafikte hepiniz araç sürüyorsunuz bugün benim başıma gelen yarın sizin başınızada gelebilir.

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi