Editörler : cihan27E.Kayı Han

Tarçınlimon
Aday Memur
10 Temmuz 2025 06:21

80k

ExpertE
Müsteşar Yardımcısı
10 Temmuz 2025 11:41

Ciddi sayıda çalışanı olan Bakanlığa beklenmeyen bir sonuç olmuş üzücü.

Tarçınlimon, 8 ay önce
80k

sefmemur06
Aday Memur
10 Temmuz 2025 12:17

geçen aylarda 100 üzeri aldı bazı kurumlar. temmuz zammı da gelmesine rağmen rakam neden düştü?

Sevalsevalsevo
Aday Memur
10 Temmuz 2025 18:19

Son teklif vakıftan 90k

Ama ihale sonucunda iş 80.5k vermişti

Değişik

camelbox
Kapalı
11 Temmuz 2025 11:10

90 bin tl olacak şekilde Vakıfbank ile anlaşma sağlanmış, 1 Ağustos itibarıyla hesaplara yatırılması istenilmiş

Sevalsevalsevo
Aday Memur
11 Temmuz 2025 11:49

İhaleyi iş bankası kazandıktan sonra vakıfbank nasıl ihale bittikten sonra kazanıyor????

İhale şeffaf olmadı

Vakıfın ticaret bakanlığı söğütözü yerleşkesinde iki tane şubesi var.

3hece8harf
Aday Memur
14 Temmuz 2025 02:37

Bu bankalar neye göre ve hangi kriterlere göre bu promosyon u veriyor anlam veremiyorum çanakkale çan ilçesi orman toplam 93 çalışan 86 bin promosyon alıyor benim çalıştığım kurum bu rakama göre 1 milyon almalı bakalım biz kaç alacağız

ExpertE
Müsteşar Yardımcısı
14 Temmuz 2025 09:47

Çalışan sayısı değil ort. maaşa göre veriyorlar ayrıca aralarında anlaşmışlar ve üst düzeylerle görüşmelerle eksiltip artırabiliyorlar çok da aklımızın ermediği durumlar mevcut yani. Aslında herkese eşit değil de fiks 3 senede 3 maaş tutarında verilse konu kapansa gayet iyi olur.

3hece8harf, 8 ay önce

Bu bankalar neye göre ve hangi kriterlere göre bu promosyon u veriyor anlam veremiyorum çanakkale çan ilçesi orman toplam 93 çalışan 86 bin promosyon alıyor benim çalıştığım kurum bu rakama göre 1 milyon almalı bakalım biz kaç alacağız

genegel
Genel Müdür
14 Temmuz 2025 11:10

Hocam bir kaç kurumun promosyon şartnamesini incelemiştim. Toplam dönen para, ortalama maaşlar, üniversite ise öğrenci kapasitesi vb bunlar etkiliyor. Bir de banka müşteri potansiyeli olarak da değerlendiriyordur. Kaç kişiye kredi kartı veririm, kaçı kullanır, kredi çekilme hacmi vb. 100 k promosyon veriyor ama sen 2 milyon ev kredisi cekiyorsun bir seferde bankaya 3-5 milyon kar yazdırıyorsun zaten :)

3hece8harf, 8 ay önce

Sevalsevalsevo
Aday Memur
01 Ağustos 2025 11:14

Koca ticaret bakanlığı 23 bin çalışanı var bankaya bıyun eğdirdiler

Yazık çok yazık

ExpertE
Müsteşar Yardımcısı
01 Ağustos 2025 12:09

Yatacağı tarih hakkında netlik var mı maaşla mı dendi? Bir yakınım çalışıyor da merak ettim.

Sevalsevalsevo, 7 ay önce

Koca ticaret bakanlığı 23 bin çalışanı var bankaya bıyun eğdirdiler

Yazık çok yazık

Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi