Editörler : gül-feşan

melkor1985
Aday Memur
12 Temmuz 2025 13:43

İİBF için söylüyorum . Puanı yüksek ve kiti tercih edecek arkadaşlar çok dikkatli tercih yapsın . uzun yıllar çalışacaksınız ö yüzden benden size tavsiye memleketniz yada yakın illere tercih verin geri kalan herşeyi arkadaşlar söylemiş zaten

ozgur cakir
Aday Memur
12 Temmuz 2025 16:20

simdi kendi sehrimiz dışında bir kite yerleştik .2026 kpss girdik kendi sehrimizde bir kiti kazandık. BEKLEMEDEN Geçiş yapma hakkımız var mı?bölüm işletme

ozgur cakir
Aday Memur
12 Temmuz 2025 16:22

kit yada 657 kadro atanıp 3 5 ay sonra kendi ilimizde 4 B sözleşmeli personel alımını kazandım geçiş yapabilirmiyim? sevgiler saygılar

12 Temmuz 2025 17:09

Üniversitede sözleşmeli büro personeli olarak çalışan kitlerde sözleşmeli kadroya başvurabilir mi

The Knight
Memur
12 Temmuz 2025 17:34

Tcdd nin tüm memur alımları için mi yaş şartı geldi yoksa belirli memurluklara mı geldi? Bilen varsa cevaplayabilir mi?

suleymankcr
Aday Memur
14 Temmuz 2025 16:35

.
Atalanta BC, 7 ay önce

Eğer değişmezse emekli olana kadar sözleşmeli. Ama kafasına göre sözleşmeni feshedemez idareci. Eğer feshederse ya da yeni sözleşme senle imzalamaz ise onun hesap vermesi lazım. Benim bildiğim bu.

suleymankcr
Aday Memur
14 Temmuz 2025 16:37

Merhaba kardeşim bende elektrik teknisyeniyim bu sene yapılan merkezi atamadan elektrik teknisyeni olarak kit kadrosuna başvuru yaptım ama ne iş yapacağımı bilmiyorum ne kadar maaş alacağımı bilmiyorum ve kaç yıl görev yaparsam kadrolu personel olurum bana bu konular hakkında bilgi verebilir misin teşekkürler
Muhammet Salih Şener, 7 ay önce

Genel anlamda maaşı memura oranla daha fazla, mesai merfumu olarakta gayet iyi elekteik teknisyeni olarak çalışıyorum extra mesai yapmak istersen ücreti mukabilinde yapabiliyorsun genelde eski personel kendine mesai yazdırır, yani sıra sana gelmeyebilir )) onun haricinse 8 - 5 çalışırsın ve memur ile eşit haklara sahipsin. Bilmeyenler bazen soruyor kovulurmuyum diye hayır kovulmanız çok zor imkansız gibi kurul kararı gerekli ve bu çok zor aşırı zor bir olay mümkün değil gibi yani... Ne merak ediyorsun açıklarsan detay vereyim

apsuysal
Aday Memur
17 Temmuz 2025 11:29

evet geçebilirsiniz. tek şart daha önce 4bli çalışıyorduysanız ayrıldıktan sonra 1 sene geçmiş olmalı bildiğim kadarıyla. kit sözleşmeli ve 4b sözleşmeli farklı kanunlara tabi birbirini etkilemiyor

ozgur cakir, 6 ay önce

kit yada 657 kadro atanıp 3 5 ay sonra kendi ilimizde 4 B sözleşmeli personel alımını kazandım geçiş yapabilirmiyim? sevgiler saygılar

apsuysal
Aday Memur
17 Temmuz 2025 12:06

https://forum.memurlar.net/konu/cevap/9cf9351a-e862-f011-b17e-a0369f7d1d8e/ evet. ben öyle yaptım bu tercih döneminde. hakkımızda hayırlısı

ögretmencocuk, 6 ay önce

Üniversitede sözleşmeli büro personeli olarak çalışan kitlerde sözleşmeli kadroya başvurabilir mi

Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi