Editörler : bilgisayartekniker
17 Temmuz 2025 12:07

Üniversite Özerkliği Kaldırılmalı
Üniversite Özerkliği Kaldırılmalı

elk muhendis
Şube Müdürü
18 Temmuz 2025 00:28

4b veya kit'i kazan, istifa et... Başka türlü zor.

18 Temmuz 2025 00:37

öyle hocam maalesef, yeniden atanmak tayin olmaktan daha kolay kamuda, kendi memleketinde çalışacaksın mümkünse eğer.
21 Temmuz 2025 12:51

208 Üniversitesi olan bir ülkenin, Türkiye Yüzyılı'nda bir Yükseköğretim Bakanlığı'nın olmaması, MEB altında YÖK tarafından yönetilmeye çalışılması doğru mu? Elbette doğru değil, hatta mümkün değil! Rektörler, beni Sn. Erdoğan atadı, zaten ona da kimse kolay ulaşamıyor, ben bildiğimi yaparım, bir şey olsa da beni korur" düşüncesi ile üniversiteleri çiftlik gibi yönetiyor. 23 yılda uygulamalarından, mobbinglerinden, usulsüzlüklerinden vb. görevden alınmış bir rektör olmadı. Sorunlu rektörler, rektörlüğün kıymetini azalttığı gibi, üniversiteleri güvenilir kurumlar olmaktan çıkardı. Yine bu rektörler maalesef soruşturma açılmadan görevini uzatmamak yöntemi ile temizlendiler. Kurum içlerinde konuşulanları duysanız aklınız şaşar! Onun için ısrarla Yükseköğretim Bakanlığı'nın acilen kurulmasını istiyoruz. MEB sadece; Okul öncesi, İlkokul, Ortaokul, Lise, Hayat Boyu Öğrenme, Talim ve Terbiye vb. ile ilgilenmeli, Yükseköğretimle ilgili bir tasavvurda bulunmamalıdır.
Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi