Editörler : gül-feşan
17 Temmuz 2025 19:31

DHMİ hakkında

Tekniker ne kadar maaş alıyor herkes başka bir şey söylemiş

İl dışına atanırsam Bulunduğum il olan İstanbula nasıl dönebilirim tayin işleri nasıl oluyor

Amiralinofkesi
Aday Memur
17 Temmuz 2025 21:06

Tayin imkansıza yakın 10 sene sonra tayin olan arkadaşım var

Berekett2022
Aday Memur
17 Temmuz 2025 21:18

Öyle tayin imkansız diye birşey yok doğu meydanlarında 4 sende tayin alırsın durdurmuyorlar hemen tayin alıyorlar .zaten habire kpssden doğu meydanlarına alım yapılıyor buradan belli personelin tayin olduğu tekniker maaşıda 110 bin TL .puanın varsa hiç bekleme yaz

Amiralinofkesi, 7 ay önce

Tayin imkansıza yakın 10 sene sonra tayin olan arkadaşım var

esenö
Yasaklı
17 Temmuz 2025 21:23

Bende yazmayı düşünüyorum ama tayin kafama takıldı ,onun için beklemeyi bile düşünüyorum .

Berekett2022, 7 ay önce

Öyle tayin imkansız diye birşey yok doğu meydanlarında 4 sende tayin alırsın durdurmuyorlar hemen tayin alıyorlar .zaten habire kpssden doğu meydanlarına alım yapılıyor buradan belli personelin tayin olduğu tekniker maaşıda 110 bin TL .puanın varsa hiç bekleme yaz

Erkanq
Aday Memur
17 Temmuz 2025 23:28

tayin sıkıntıkı ama parası iyi

esenö
Yasaklı
18 Temmuz 2025 00:13

Yok hocam baktım yönetmeliğe göre ,ogretmenler gibi puanlama sistemi var .belgelere ayrılmış iller .genelde 3-4 sene de tayin isteyebiliyorsun . Hatta 2 yıl çalışınca eş durumuda oluyor

Erkanq, 7 ay önce
tayin sıkıntıkı ama parası iyi

Erkanq
Aday Memur
18 Temmuz 2025 08:47

Hocam 10 senedir KİT kurumundayım eş durumudur yıl doldurmadır hepsi hikaye yönetmelik öyle doğru ama yönetmelikte yazıldıgı gibi 4 yıl doldurunca direk nakil gidemiyorsun malsef kitlerin kanayan yarası bu nakiiler

esenö, 7 ay önce

Yok hocam baktım yönetmeliğe göre ,ogretmenler gibi puanlama sistemi var .belgelere ayrılmış iller .genelde 3-4 sene de tayin isteyebiliyorsun . Hatta 2 yıl çalışınca eş durumuda oluyor

Aimforblabla
Memur
18 Temmuz 2025 15:19

eğer atandıktan sonra evlenirseniz eş durumundan tayini 2 yıl sonunda yaparlar ama evliyken giderseniz aile birliğinizi bilerek bozduğunuz için eş durumu tayini yapmıyorlar. onun dışında özel şartlarda 7322 kodu var 4 yıl boyunca tayin isteyemezsiniz diyor ama özellikle 4. veya 5 . bölgedeki (doğu limanları) katsayı puanınız yüksek olacağı için bu süre sonunda tayin olursunuz. tabi bu istediğiniz yere rahatça gidersiniz anlamı taşımıyor. yukarıda bahsedildiği gibi 10 sene bekleyen adam genelde banane ben izmire tayin olacağım diyen tipler. bazı yerler zor izmir adnan menderes bursa gibi ama onun dışında makul tayin talepleri değerlendirilir ve genelde olumlu sonuçlanır. bilginize.

reuenthal
Kapalı
19 Temmuz 2025 02:51

Yönetmeliğe sen bakıyorsun da "bakması gereken kişiler" bakmıyor kuruma gel anlarsın çok detaya gerek yok :d

esenö, 7 ay önce

esenö
Yasaklı
19 Temmuz 2025 16:36

Hocam Herseyın yolu yordamı var ,ben çalışıyorum bir kurum da ,ben 8 senedir tayin yapamadım ama başkası 1-2 senede yapıyor torpılle

reuenthal, 7 ay önce

Yönetmeliğe sen bakıyorsun da "bakması gereken kişiler" bakmıyor kuruma gel anlarsın çok detaya gerek yok :d

SauronOz
Aday Memur
25 Kasım 2025 21:26

atandıktan sonra evlenirsem eşimin bulunduğu yere tayin olmam için ne kadar çalışmam gerekiyor kurumda?
Aimforblabla, 7 ay önce

eğer atandıktan sonra evlenirseniz eş durumundan tayini 2 yıl sonunda yaparlar ama evliyken giderseniz aile birliğinizi bilerek bozduğunuz için eş durumu tayini yapmıyorlar. onun dışında özel şartlarda 7322 kodu var 4 yıl boyunca tayin isteyemezsiniz diyor ama özellikle 4. veya 5 . bölgedeki (doğu limanları) katsayı puanınız yüksek olacağı için bu süre sonunda tayin olursunuz. tabi bu istediğiniz yere rahatça gidersiniz anlamı taşımıyor. yukarıda bahsedildiği gibi 10 sene bekleyen adam genelde banane ben izmire tayin olacağım diyen tipler. bazı yerler zor izmir adnan menderes bursa gibi ama onun dışında makul tayin talepleri değerlendirilir ve genelde olumlu sonuçlanır. bilginize.

25 Kasım 2025 22:03

Dhmi de atamadan sonra evlenirsen 2 sene sonra şubat ya da temmuz ayında eş durumu tayinine başvuru yaparsın. %80 gidersin.
SauronOz, 2 ay önce
atandıktan sonra evlenirsem eşimin bulunduğu yere tayin olmam için ne kadar çalışmam gerekiyor kurumda?

dhm1.grup
Aday Memur
25 Kasım 2025 22:42

Halihazırda bulunduğun limanın ihtiyacı olmasına rağmen eş durumu sayesinde tayin aldırabiliriz yani dimi hocam?
muhendisgaliba, 2 ay önce
Dhmi de atamadan sonra evlenirsen 2 sene sonra şubat ya da temmuz ayında eş durumu tayinine başvuru yaparsın. %80 gidersin.
25 Kasım 2025 22:45

bir standartı yok. ama dediğim gibi 2 sene geçince talep ediyorsunuz bazılarında olmadığına da denk geldik. %80 gidersin diyorum bu yüzden.
dhm1.grup, 2 ay önce
Halihazırda bulunduğun limanın ihtiyacı olmasına rağmen eş durumu sayesinde tayin aldırabiliriz yani dimi hocam?

dhm1.grup
Aday Memur
25 Kasım 2025 22:46

Tamamdır hocam teşekkür ederim
bir standartı yok. ama dediğim gibi 2 sene geçince talep ediyorsunuz bazılarında olmadığına da denk geldik. %80 gidersin diyorum bu yüzden.

reuenthal
Kapalı
26 Kasım 2025 08:09

Tayin imkansız değil İMKANSIZ

SauronOz
Aday Memur
26 Kasım 2025 10:24

Bunu neye dayandırıyorsun?
reuenthal, 2 ay önce

Tayin imkansız değil İMKANSIZ

Usta memur
Aday Memur
26 Kasım 2025 13:07

13 yıldır çalışıyorum 4 senede tayin alan duymadım görmedim

Usta memur
Aday Memur
26 Kasım 2025 13:11

Ne 2 senesinden bahsediyorsun sen hayaller aleminde yaşıyorsun eş durumundan eşin memursa o gelsin tayin alsın diyorlar özel sektörse heryerde özel sektör var diyorlar milleti kandırıp sebep olunca ne haz alıyorsunuz bundan anlamadım

26 Kasım 2025 13:12

çalıştığım kurumu bana mı anlatıyorsun? millet eş durumundan takır takır gidiyor. gidemeyen de dava açıp gidiyor. herhalde sen millet tercih vermesin ben gideyim zekasındasın.
Usta memur, 2 ay önce

Ne 2 senesinden bahsediyorsun sen hayaller aleminde yaşıyorsun eş durumundan eşin memursa o gelsin tayin alsın diyorlar özel sektörse heryerde özel sektör var diyorlar milleti kandırıp sebep olunca ne haz alıyorsunuz bundan anlamadım

Aimforblabla
Memur
26 Kasım 2025 13:54

kral eş durumundan 2 buçuk senede tayin oldum :D

Usta memur, 2 ay önce

Toplam 33 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi