Editörler : gül-feşan
18 Temmuz 2025 12:25

Yarı zamanlı çalışma

merhaba arkadaşlar, yönetmelik yayınlandı ama sağlık bakanlığı personelleri de bu haktan yararlanabiliyor mu anlamadım, kurum insiyatifinde mi . kurumlarınızda onay veren var mı merak ediyorum

dytyagmur
Aday Memur
18 Temmuz 2025 12:25

+

gs5yıldız
Memur
18 Temmuz 2025 12:51

bakanlık kimlerin yararlanıp yararlanamayacağını gösteren bir cetvel hazırlayacak ve bu cetvel Cumhurbaşkanlığınca onaylandıktan sonra personel yarım zamanlı çalışmadan yararlanabilecek

Bozoklu6689
Aday Memur
22 Temmuz 2025 12:26

yarı zamanlı çalışma ile ilgili herhangi bir duyum varmı acaba nasıl ve ne zaman uygulanacak

gs5yıldız
Memur
22 Temmuz 2025 12:29

bu konu neden konuşulmuyor anlamış değilim yahu ses çıkarılmazsa, önceden kamuoyu oluşturulmazsa hemşirelere bu hakkı vermeyecekler !!! doktorlara aldanmayın, onların kamuoyunda itibarları var onlara kullandırırlar

Bozoklu6689
Aday Memur
22 Temmuz 2025 12:33

millettede var millet çift maaş olmasına rağmen para para diyolar kimse evini çocuğunu düşünmüyo sağlık bakanlığı neyi bekliyor acaba daha genelge için çok acil ihtiyacı olan insanlar var

never_mat
Şube Müdürü
22 Temmuz 2025 15:57

Yönetmelik çıktı başvuru için dilekçe verebilir miyiz ağustos itibari ile yarı zamanlı çaşımak istiy

gs5yıldız
Memur
22 Temmuz 2025 17:23

bilmiyoruz, başvurursanız sonucunu bize de söyler misiniz lütfen
never_mat, 7 ay önce

Yönetmelik çıktı başvuru için dilekçe verebilir miyiz ağustos itibari ile yarı zamanlı çaşımak istiy

never_mat
Şube Müdürü
23 Temmuz 2025 09:01

Yarın konuşacağım ne dediklerini yazarım. Başka soran, bilgi alabilen olursa yazsın. Okulların açılmasına çok az kaldı, kreşler doluyor.

gs5yıldız, 7 ay önce
bilmiyoruz, başvurursanız sonucunu bize de söyler misiniz lütfen

tıbbisekreter.
Aday Memur
23 Temmuz 2025 09:09

bakanlık dilekçeleri kabul etmeyin dedi resmi yazı gelince işlem yapılacak.

never_mat
Şube Müdürü
23 Temmuz 2025 10:45

Resmi yazı ne zaman gelecekmiş, içeriği ne olacak acaba?

tıbbisekreter., 7 ay önce

bakanlık dilekçeleri kabul etmeyin dedi resmi yazı gelince işlem yapılacak.

Bozoklu6689
Aday Memur
23 Temmuz 2025 13:58

uygulanmayacaksa niye böyle birşey çıkardılar

dytatama
Aday Memur
23 Temmuz 2025 14:28

Ben ocakta dilekçe vermiştim. Red yedim. Dava açtım yeni kazandım. Kazanılmış bir dava varken beırım

tıbbisekreter.
Aday Memur
23 Temmuz 2025 15:47

içeriğini bilemiyoruz 1 ay içinde gelir muhtemelen

never_mat, 7 ay önce

Resmi yazı ne zaman gelecekmiş, içeriği ne olacak acaba?

never_mat
Şube Müdürü
24 Temmuz 2025 00:12

Size kim söyledi resmi yazı geleceğini, resmi gazetede yayınlanmış daha ne yazısı bekliyorlar herşey ortada başvurunun nasıl yapılacağı en geç 30 gün içinde cevap verileceği ocak temmuz aylarında çalışma saatleri güncellenecek yani herşey açık ki

içeriğini bilemiyoruz 1 ay içinde gelir muhtemelen

tıbbisekreter.
Aday Memur
24 Temmuz 2025 10:35

bakanlık söyledi müdürlükte çalışıyorum ben.

never_mat, 7 ay önce

Size kim söyledi resmi yazı geleceğini, resmi gazetede yayınlanmış daha ne yazısı bekliyorlar herşey ortada başvurunun nasıl yapılacağı en geç 30 gün içinde cevap verileceği ocak temmuz aylarında çalışma saatleri güncellenecek yani herşey açık ki

gs5yıldız
Memur
24 Temmuz 2025 20:23

Hocam gözlemlediğiniz kadarıyla hemşirelere yarım gün çalışma hakkı kullandırırlar mı, bir bilginiz var mıdır

never_mat
Şube Müdürü
24 Temmuz 2025 23:28

Evet bugün bize de söylendi bakanlık en geç 1 ay içinde yazı gönderecekmiş umarım okul başlamadan herşey netleşir geç kalınmaz, sizde konu ile bilgi edindiğinizde buraya yazarsanız sevinirim.

never_mat
Şube Müdürü
27 Temmuz 2025 14:11

Kurumundan yeni haber bilgi alan oldu mu, okul başlamadan kreşler dolmadan haber gelir umarım

never_mat
Şube Müdürü
27 Temmuz 2025 14:16

Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı iç Yönetmeliği yayınlamış kısıtlama yok

https://www.memurlar.net/haber/1141897/aile-ve-sosyal-hizmetler-bakanligi-ndan-ornek-yarim-zamanli-calisma-uygulamasi.html

gokhan43
Aday Memur
29 Temmuz 2025 16:19

Arkadaşlar sendika ile görüştüm dün. Sağlık bakanlığının pek sıcak bakmadığını söylediler yarı zamanlı çalışmaya. Lakin mahkeme sürecine girerseniz 3 ay gibi bir sürede yürütmeyi durdurma kararı aldırarak yarı zamanlı çalışmaya basılabilirsiniz dendi. Çevremde de bu şekilde kazanan 3 kişi var. Sanırım yine dava açılması gerekecek bilginize.

Toplam 95 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi