Editörler : E.Kayı Han
28 Temmuz 2025 22:39

Hakem Hastaneye Sevk

Kronik rahatsızlığımdan dolayı 3 gün rapor verildi. Kurumuma aynı gün ilettim. 3 gün içerisinde herhangi bir olumsuz geri dönüş yapılmadı. Görevime başladığım gün müdür tarafından raporun hakem hastaneye sevki için yazı yazıldı. Fen yönünden incelenecek. Rapor bittikten sonra idarenin hakem hastaneye göndermesi doğru mudur?

29 Temmuz 2025 08:00

Amirinizin niyeti; ola ki rapor usulsüz ise size savunma vermek. Ezcümle; niyeti üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.

ekremcan58
Aday Memur
29 Temmuz 2025 14:58

hiç birşey çıkmaz sizin açınızdan. ama müdür iyi niyetli değil belli ki dikkat et bundan sonra açık verme.

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
30 Temmuz 2025 14:15

Son zamanlarda liyakatsiz müdürler çok arttı. Eskiden böyle değildi.

30 Temmuz 2025 23:47

Arkanıza yaslanın bir şey çıkmaz. Atıyorum siz 10 gün rapor aldınız 5. Gununde sizi (raporu değil) hakem hastaneye sevk eder. Baktınız heyet fenne aykırı dedi. Bu durumu size bildirirler sizde göreve başlarsınız. Bu süreç 10 günü geçmiş olur zaten 😂 siz usule aykiri rapor almayın yeter.

Bu arada raporunuzu hastaneye gonderdilerse bu rapor sizin özel nitelikli kişisel veriniz bence şikayet ediniz.

memurTr01
Aday Memur
01 Ağustos 2025 08:52

Hakem hastaneden Fenne uygundur heyet kararı çıktı. İdareci beni sırf uğraştırmak olsun ve diğer personellere göz dağı olsun diye sevk ettiğini söylemiş. Ne gibi haklarım var? Hastane uzaktı git gel masrafları vs.

vatansever.33, 7 ay önce

Arkanıza yaslanın bir şey çıkmaz. Atıyorum siz 10 gün rapor aldınız 5. Gununde sizi (raporu değil) hakem hastaneye sevk eder. Baktınız heyet fenne aykırı dedi. Bu durumu size bildirirler sizde göreve başlarsınız. Bu süreç 10 günü geçmiş olur zaten 😂 siz usule aykiri rapor almayın yeter.

Bu arada raporunuzu hastaneye gonderdilerse bu rapor sizin özel nitelikli kişisel veriniz bence şikayet ediniz.

02 Ağustos 2025 02:46

Aslında heyete çıktığımız hastane memuriyet mahali dışında ise harcırah talep ede ilrisiniz

memurTr01, 7 ay önce

Hakem hastaneden Fenne uygundur heyet kararı çıktı. İdareci beni sırf uğraştırmak olsun ve diğer personellere göz dağı olsun diye sevk ettiğini söylemiş. Ne gibi haklarım var? Hastane uzaktı git gel masrafları vs.

memurTr01
Aday Memur
04 Ağustos 2025 10:12

Diğer komşu ilçeye gidip geldim olur mu

vatansever.33, 7 ay önce

Aslında heyete çıktığımız hastane memuriyet mahali dışında ise harcırah talep ede ilrisiniz

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi