Editörler : cihan27E.Kayı Han

seth2
Yasaklı
03 Ağustos 2025 11:49

hangi sendika adına haraket ediyorsun ?

Enflasyonizm
Memur
03 Ağustos 2025 17:05

Teklifler yanlis. % bilmem kac + %bilmem kac degil.

Bozkurtbakışlı
Şube Müdürü
03 Ağustos 2025 22:32

İşçi Sendikasından yardım istenilsin. İstediğin zammı nasıl aldın? Bize öğretin denilsin...

Çorluilolsun
Şube Müdürü
03 Ağustos 2025 23:32

Ali Koç gibi bunlar başarısızlıktan başarı çıkarıp koltuklarında keyif sürüyorlar, kaç milyon insanın hakkına giriyorlar

aob
Aday Memur
05 Ağustos 2025 18:18

Sende mi oyunu satanlardansın.

Fsb.2109, 7 ay önce

#sonuçyoksaoydayok desek daha doğru olmaz mı? Sonuçta karar mercii Memursen değil, seçilmişler.

m_gok
Şef
06 Ağustos 2025 11:44

yok senin gibi her şartta şükür edenlerden cümleye bak adam hakkını istiyor vermezse nasıl ceza kesecek tabiki oyuyla tehdit edecek sen ya işçisin yada her şartta yarabbi şükür diyenlerdensin
aob, 7 ay önce

Sende mi oyunu satanlardansın.

Celta Vigo
Aday Memur
07 Ağustos 2025 07:01

2026 için işçiler için yüzde 10 artı yüzde 6 ise memurlar için de max yüzde 16 olur. Yuzde 15 teklif edilir pazarlık sonucu 16 kapanır. Arti enf . farkı tabi. Dağılın bakayim.

elit-a
Memur
07 Ağustos 2025 08:01

Sen özel sektördesin galiba.Kamudaysan hangi kurumdasın?

Sedat guler, 7 ay önce
işçilerede memurlara verilen seyyanen verilsin.İnşallah işçi gibi olursunuz 15 senelik işciyim 38 bin lira maaş

Katalan74
Aday Memur
09 Ağustos 2025 12:57

Şimdiye kadar memnunsen den istifa etmemişsiniz. Kalkmış burada onu yapalım, bunu yapalım falan filan. Hadi oradan.

09 Ağustos 2025 13:29

Her toplu sözleşmeden sonra, üye sayıları artıyor bu sendikanın demek ki memur halinden memnun, ben olsam hükümet yerinde enflasyon farkı verip geçerim, iddia ediyorum hükümet memur maaşlarını yarıya düşürse yine Memur-Sen yetkili sendika olur, bizim memur tayfa böyledir konuşmaya gelince mangalda kül bırakmaz ama iş icraata gelince kuzu olur kuzu

Katalan74
Aday Memur
09 Ağustos 2025 16:36

Çok doğru. Ben malum sendikadan istifa edeli 6 yıl oldu. Hala istifa etmeyenler boş boş konuşuyor

Lalo Salamanca, 7 ay önce

Her toplu sözleşmeden sonra, üye sayıları artıyor bu sendikanın demek ki memur halinden memnun, ben olsam hükümet yerinde enflasyon farkı verip geçerim, iddia ediyorum hükümet memur maaşlarını yarıya düşürse yine Memur-Sen yetkili sendika olur, bizim memur tayfa böyledir konuşmaya gelince mangalda kül bırakmaz ama iş icraata gelince kuzu olur kuzu

sevgikalbi
Aday Memur
12 Ağustos 2025 09:23

Malumsen aslında memura zulüm sen ve yavru sen aslında yelişçam iyi adamı sonuç aynı... Tek çözüm malumaen ve yavrusenden onurlu istifa ve onları çöpe atmak bu sirk tiyatrosuna son vermek

Hakkım haram olsun

Çoluk çoçuklarından ailelerinden çıksın

Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi