Editörler : StMngr
«49505152535455565758596061

efe332
Aday Memur
09 Ocak 2026 15:14

Geç olsun güç olmasın hocam. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

mahmutsoygeze, 2 hafta önce

Hocam son saniye yönetime yetişmemiş sizin sonuç sanırım. Aksi durumda ekran değişir. Ne yazık ki siz de bizimle birlikte Şubat ayını bekleyeceksiniz diye anlıyorum.

ahmettdemr
Genel Müdür
09 Ocak 2026 15:57

önceki dönemlerde görülüyordu. saniyesine kadar görülüyor.

Daha önce bu süreci yaşamış olan hocalarıma bir sorum var. Sonuç açıklandığında kimin hangi raporu ne zaman girdiğini görebiliyor muyuz? Ben son günü bekleyen bu "değerli" hocamın kim olduğunu bilmek istiyorum mesela. Yoksa direkt şu kadar başarılı, raporlarda burada mı diyor sistem?

ahmettdemr
Genel Müdür
09 Ocak 2026 15:58

evet sizinki toplantıya yetişmemiş görünüyor. aslında ilginç olmuş bu durum çünkü sonuçlar öğlen 12 olmadan açıklandı. çok yoğun dönemlerde yetiştiremedikleri için bir sonraki toplantıya bırakıyorlardı ama öyle dönemlerde sonuçlar akşam 7de 8de açıklanıyordu.

efe332, 2 hafta önce

Doçentlik değerlendirme jürinizin eser inceleme süreci tamamlandı. Eser değerlendirme sonucunuz ÜAK Yönetim Kurulu tarafından onaylanacak. Yönetim kurulu onayından sonra 10 iş günü içinde durumunuz DBS üzerinden lan edilecektir. Süreç yeterince şeffaf ve toplantı zamanı belli olduğundan tarafınıza DBS üzerinden bildirim yapılana kadar herhangi bir işlem yapmayınız, bilgi almaya çalışmayınız.

09 Ocak 2026 16:07

Selamlar hocam. Hepsini görüyorsunuz sonuç açıklanınca merak etmeyin. Raporun gönderildiği tarih saat hepsi var.

Daha önce bu süreci yaşamış olan hocalarıma bir sorum var. Sonuç açıklandığında kimin hangi raporu ne zaman girdiğini görebiliyor muyuz? Ben son günü bekleyen bu "değerli" hocamın kim olduğunu bilmek istiyorum mesela. Yoksa direkt şu kadar başarılı, raporlarda burada mı diyor sistem?

godbolt
Aday Memur
09 Ocak 2026 16:26

Hocam arkadasin birinin basina gecen donem geldi. Resen inceleme baslatmistir uak. Juriler degil disaridan etik sikayeti oldugunda sizdeki gibi oluyor. Umarim degildir uaka eposta atip netlestirmeye calisin

efe332, 2 hafta önce

Ekim ayı sonunda dosyalarımı yükledim, jürilere dağıtıldı, 7 jüride sisteme yükledi, asgariden ve etikten geçtim, 7 Ocaktaki kurulda değerlendirileceği mesajıda geldi. 7 Ocakta çevremdeki herkese sonuç gelmesine rağmen benimkisi hala açıklanmadı. Benzer durumda olan varmı ?

nemoloji
Aday Memur
09 Ocak 2026 17:07

Merhaba benim hala daha 1 jüri tek girdi. son tarih 03.02 gözüken adaylardan başka benimle aynı durumda olan var mı acaba?

fange
Aday Memur
09 Ocak 2026 18:30

Hayır

Sesliseda, 6 ay önce

Merhaba scopus tr dizin sayılıyor mu?

fange
Aday Memur
09 Ocak 2026 18:32

Açıklamada 7 ocak YK toplantısı yazmamış, sizinki Şubat'ta.

efe332, 2 hafta önce

Doçentlik değerlendirme jürinizin eser inceleme süreci tamamlandı. Eser değerlendirme sonucunuz ÜAK Yönetim Kurulu tarafından onaylanacak. Yönetim kurulu onayından sonra 10 iş günü içinde durumunuz DBS üzerinden lan edilecektir. Süreç yeterince şeffaf ve toplantı zamanı belli olduğundan tarafınıza DBS üzerinden bildirim yapılana kadar herhangi bir işlem yapmayınız, bilgi almaya çalışmayınız.

09 Ocak 2026 21:39

başvuru döneminde

s__r, 5 ay önce

merhaba, DBS ye gerekli belgeleri yükledim, doçentlik basvuruya tıklıyorum, ilk aşama dbs ontrol tamam ancak sonraki kısmına (beyanname) geçilmiyor, ilişkilendirmeleri yapıp puanıma bakacaktım. bu kısım sadece basvuru dönemindemi aktif oluyor acaba ?

efe332
Aday Memur
09 Ocak 2026 21:48

7 Ocaktaki kurul toplantısında görüşüleceği mesajı gelmişti ekran görüntüsünüde almıştık

fange, 2 hafta önce

Açıklamada 7 ocak YK toplantısı yazmamış, sizinki Şubat'ta.

09 Ocak 2026 22:29

Hocam sizin bir sonraki toplantıya kalmış anlaşılan. Toplantı tarihi sisteminize yansıdığında bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim. Toplantı tarihi hakkında fikir sahibi oluruz.

efe332, 2 hafta önce

09 Ocak 2026 22:37

Benim de Şubat hocam. Henüz giren jüri yok. Son birkaç gün girişler oluyor genelde.

nemoloji, 2 hafta önce
Merhaba benim hala daha 1 jüri tek girdi. son tarih 03.02 gözüken adaylardan başka benimle aynı durumda olan var mı acaba?
09 Ocak 2026 22:38

Hocam bu ara okullarda final dönemi. Finaller sonrası ellerinin boşa düşeceğini tahmin ediyorum. 15-20 ocak arası girişler olur. Ama sizin son günleri bekleyenler olacaktır.

Genelkurmaybaşkanı20, 2 hafta önce

Benim de Şubat hocam. Henüz giren jüri yok. Son birkaç gün girişler oluyor genelde.

Mazlum AR
Aday Memur
10 Ocak 2026 04:19

Benim 2 jürin 1 dk arayla girmişti

efe332
Aday Memur
10 Ocak 2026 09:45

Tabiki paylaşırım hocam

computer_teacher23, 2 hafta önce

Hocam sizin bir sonraki toplantıya kalmış anlaşılan. Toplantı tarihi sisteminize yansıdığında bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim. Toplantı tarihi hakkında fikir sahibi oluruz.

10 Ocak 2026 10:54

Teşekkür ederim hocam.

efe332, 1 hafta önce

Tabiki paylaşırım hocam

10 Ocak 2026 13:31

Son zamanlarda bilgi alan oldu mu? dk'nın toplantısı ne zaman?

DrKur
Aday Memur
10 Ocak 2026 18:39

UAK'taki ilgililerine ulaşabilen arkadaşlar daha önceki paylaşımlarında Ocak 15'te DK'nun toplanıp asgari iddialarını görüşeceklerini paylaşmışlardı. Ne yazık ki ben bir türlü Sosyal Bilimler'in ilgilisi ile bağlantı kuramadım. İletiye de zaten cevap vermiyorlar. Ümit ediyorum bu duyumlar doğru ve öylece bekliyoruz :-).

peg16, 1 hafta önce

Son zamanlarda bilgi alan oldu mu? dk'nın toplantısı ne zaman?

1 Message you have
Aday Memur
11 Ocak 2026 05:39

Merhaba benim de hala değerlendirme süreci devam ediyor. İyi bir avukat önerir misiniz,

StMngr
Editor
11 Ocak 2026 09:52

Neden? Herhangi bir sonuç aldınız mı?
1 Message you have, 1 hafta önce

Merhaba benim de hala değerlendirme süreci devam ediyor. İyi bir avukat önerir misiniz,

Toplam 1203 mesaj
«49505152535455565758596061

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi