Editörler : E.Kayı Han

piacio
Memur
14 Ağustos 2025 09:50

Öyle demeyin, Edirne gibi sınır illerinde yaşayanlar için yeşil pasaport önemli. Benim arkadaşlardan güzel bir akşam yemeği için Yunanistan'a-Bulgaristan'a giden çok fazla. Aynı kurumda, aynı derecede çalışan memurlar arasında yapılan bu ayrım haksızlık ve eşitsizlik. Ama ısrarla düzeltmiyorlar.

blackkuzm, 5 ay önce
ya bizim bakanlığın personeli de zannedersin Avrupa'da tatilden ülkeye gelmiyor ne yapacanız abi 50 bin maaşla yeşil pasaportu
14 Ağustos 2025 11:33

Bu nasıl bir mantık:)))

blackkuzm, 5 ay önce
ya bizim bakanlığın personeli de zannedersin Avrupa'da tatilden ülkeye gelmiyor ne yapacanız abi 50 bin maaşla yeşil pasaportu
22 Ağustos 2025 20:55

Vallahi bize de yeni verildi o hak. Garibim mübaşirler alamıyorlar, memur kadrosu için de mi öyle?

piacio, 6 ay önce

Ben engelli memur olarak çalışıyorum Maaş derecem 1/4. Yani en son aşama. Fakat kadroyu ısrarla 5'ten 3'e indirmiyorlar. Sebebini merak ediyorum.. Neden adalet bakanlığında zabıt katibi haricine yeşil pasaport vermiyorlar?

cevherdudayev1
Genel Müdür
22 Ağustos 2025 22:16

hocam herkeze verilecek bişey değilki bu ona bakarsan düz memur veya şöfor kadrosundakilerde 5. dereceden aşağı inemiyor yardımcı hizmetlerden genel idare hizmetlerine geçirdiklerine şükretsinler bence

Mstfkmlnskrlryz, 5 ay önce

Vallahi bize de yeni verildi o hak. Garibim mübaşirler alamıyorlar, memur kadrosu için de mi öyle?

22 Ağustos 2025 22:35

Dezavantajları da oldu

Zabıt katibi olmak için sınava da giremiyorlar, aynı hizmet sınıfındayız dye

cevherdudayev1, 5 ay önce

hocam herkeze verilecek bişey değilki bu ona bakarsan düz memur veya şöfor kadrosundakilerde 5. dereceden aşağı inemiyor yardımcı hizmetlerden genel idare hizmetlerine geçirdiklerine şükretsinler bence

isoworld
Aday Memur
28 Ağustos 2025 15:54

Sağlık bakanlığında veri hazırlama bile yeşil pasaport alıyor, İnfaz koruma memuru olarak biz üstten 500 kişinin ölmesini veya emekli olmasını bekliyoruz 3. derece kadro verilmesi için...

Kardiac
Aday Memur
28 Ağustos 2025 16:17

Adalet Bakanlığındaki veri hazırlama ve kontrol işletmenleri de alabiliyor. Bu durumun kurumla ilgisi yok, ünvanla ilgili. İnfaz ve koruma memurlarına her kadro değişikliğinde yeni 3'lük kadro isteniliyor diye biliyorum. Ama Cumhurbaşkanlığı uygun görmediği için, kurumun elinden bir şey gelmiyor.
isoworld, 5 ay önce

Sağlık bakanlığında veri hazırlama bile yeşil pasaport alıyor, İnfaz koruma memuru olarak biz üstten 500 kişinin ölmesini veya emekli olmasını bekliyoruz 3. derece kadro verilmesi için...

Toplam 27 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi