Editörler : Lanet
31 Temmuz 2025 14:41

Market alışverişi

Annem için market alışverişlerine Bankkart tanımlamıştık, sonra bu kampanyayı gördük. Emeklilere özel bir kampanya var, market harcamalarına toplamda 1.500 TL Bankkart Lira veriyorlar.

Zaten her ay yapılan alışveriş, ekstra bir şey yapmaya gerek yok. Belirli tutarlarda harcama yapınca Bankkart Lira birikiyor. Annem şimdiden birkaç kere kullandı bile, baya işe yaradı.

Eğer siz ya da ailenizde emekli olan biri varsa mutlaka bu kampanyayı inceleyin. Özellikle düzenli market alışverişi yapanlar için güzel bir destek oluyor.

elkmuh26
Aday Memur
31 Temmuz 2025 22:37

çok iyi haber hemen annemlere iletip faydalanacağım

alev mete
Aday Memur
07 Ağustos 2025 14:57

her ay market alışverişi benim için olmazsa olmaz. hele gıda, kasap, manav işlerine ayrı bir önem veriyorum çünkü evde aile hep beraber sofrada buluşuyoruz. bu ay da vakıfbank worldcard?ımı kullanarak alışverişimi yaptım, hem de tam kampanya zamanına denk getirdim. tek seferde belli bir tutarın üzerinde yaptığım her alışverişte worldpuan hesabıma ekstra puanlar birikti. bu puanlar sayesinde sonraki alışverişlerimde ekstra indirim gibi oldu, yani cebimden çıkan para azaldı.

https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/gida-marketi-alisverislerinize-750-tl-worldpuan-38700

sonersatarr
Aday Memur
29 Eylül 2025 12:47

Geçen hafta market alışverişine çıktım ve kasada Bankkart?ın ?Market Alışverişlerinize 1.000 TL Bankkart Lira? kampanyasını gördüm. Hemen görevliye sordum ve kampanyanın geçerli olduğunu öğrendim. Alışverişimi yaptıktan sonra 1.000 TL Bankkart Lira hesabıma yüklendi. Bu sayede hem ihtiyacım olan ürünleri aldım hem de ekstra bir avantaj sağladım.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi