Editörler : E.Kayı Han
31 Temmuz 2025 19:42

Adliyenin Komisyon Başkanlığı Dilekçemi Göndermiyor

Şu anda zabit katibi olarak görev yaptığım adliyede, adalet bakanlığı eğitim dairesi Başkanlığı?na gönderilmek üzere UYAP sistemi üzerinden üst yazı ile dilekçemin de ekinde bulunduğu bir şekilde

yazmış olduğum hizmet içi eğitim talepli dilekçemi adliyenin komisyon Başkanlığı 18 gün geçmiş olmasına rağmen dilekçeyi hala bakanlık muhabere bürosuna bile göndermeyip dilekçe ile ilgili herhangi bir işlem başlatmamıştır. bununla ilgili ne yapabilirim nereye şikayette bulunabilirim veya haklarım nelerdir ve bu yapılan da suç var mı yok mudur sonuç olarak benim dilekçem 17 18 gündür tarafıma da herhangi bir bilgi verilmeksizin işlemsiz olarak bekletiliyor kıymetli meslek büyüklerim ve tecrübeli abilerim kardeşlerim ablalarım beni bilgilendirebilirse çok sevinirim şimdiden herkese çok teşekkürler.

31 Temmuz 2025 19:44

Benimkini de göndermemişlerdi.

Ruili
Şef
31 Temmuz 2025 21:55

Benim mazeret dilekçemi 2 ay bekletip göndermişlerdi bir ara bende çok araştırdım kamu denetçiliği kurumuna falan talep de bulunabiliyorsun da hiçbir şey çıkmıyor gibi

katipbey010
Aday Memur
31 Temmuz 2025 23:43

Komisyon başkanlığını telefonla arayıp sorarsın, mantıklı bir cevap alamazsan bir dilekçe de Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne hitaben yazarsın, dilekçe ve telefon görüşmesini de yazıp talebini ayrıca iletirsin.

delocan
Memur
01 Ağustos 2025 07:04

ondan sonra da en sikintili yere sürülursun. bu mecrada hak aramak kadar buyuk bir suç yok.
katipbey010, 6 ay önce

Komisyon başkanlığını telefonla arayıp sorarsın, mantıklı bir cevap alamazsan bir dilekçe de Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne hitaben yazarsın, dilekçe ve telefon görüşmesini de yazıp talebini ayrıca iletirsin.

kenandere
Memur
01 Ağustos 2025 11:09

Gidip komisyon müdürüne usulünce sorsana sebebini, hemen şikayet yolu arayacağına.

iberkayugurlu
Aday Memur
01 Ağustos 2025 12:59

Komisyon muduru seker, tansiyon ve sinir hastasi narsist bir 63 yasindaki kadin. Cok kolaydi gidip sormak git sen sor. Kadin hic der mi ?biz senin evrakini surunduruyoruz? diye. Zamani gelince yapilacak diyip aspirin verip yollayacak

kenandere, 6 ay önce

Gidip komisyon müdürüne usulünce sorsana sebebini, hemen şikayet yolu arayacağına.

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
01 Ağustos 2025 15:28

Örgüt gibi olmuşlar rezilliğe bak.

delocan
Memur
01 Ağustos 2025 18:29

şahsen ben onlardan rahatsizim. kraldan cok kralcilar sikintili
İsmi Lazım Deil, 6 ay önce

Örgüt gibi olmuşlar rezilliğe bak.

01 Ağustos 2025 19:06

Anlamıyorum ne maksatla böyle bir şey yaparlar ki? Sadece aracı olacaklar kendileri bir işlem de yapmayacak ayrıca ellerine ne geçer böyle yapmakla?

zLkF11
Daire Başkanı
02 Ağustos 2025 01:03

Verilen dilekçeye yasal olarak 30 gün içinde cevap verme veya işleme alma gibi durum söz konusu. Tabii 30 gün sonrası ne yazık ki yasal olmayan ve haksızlık yaratacak bir uygulama.

yusuf132
Şef
03 Ağustos 2025 00:19

cevap vermezsede bir cevap oluyor bunun adı da zımni red anlamına geliyor

zLkF11, 6 ay önce

Verilen dilekçeye yasal olarak 30 gün içinde cevap verme veya işleme alma gibi durum söz konusu. Tabii 30 gün sonrası ne yazık ki yasal olmayan ve haksızlık yaratacak bir uygulama.

makine90
Memur
03 Ağustos 2025 17:41

komisyon senin siyasi fikrini referansını öğrenipte ters düştüysen her türlü uğraşıyorlar. dilekçe göndermemek nerde ilçeye bile durduk yerde sürerler

delocan
Memur
03 Ağustos 2025 18:01

komisyon bu kadar zalim mi?
makine90, 6 ay önce

komisyon senin siyasi fikrini referansını öğrenipte ters düştüysen her türlü uğraşıyorlar. dilekçe göndermemek nerde ilçeye bile durduk yerde sürerler

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi