Editörler : supporters.
01 Ağustos 2025 06:46

Artık yeter bu kadar reklam olmaz

Haddinden fazla reklam var , telefonu elimize alıyoruz sürekli bir pencere açılıyor kapatıyoruz başka bir konuya girelim diye ana sayfaya dönsen yine reklamlar açılıyor konuya girince yine reklamlar açılıyor. Abartmayın şu işi artık.

01 Ağustos 2025 12:10

DNS yaz ayarlara sonra (dns.adguard.com) bunu Yaz reklam namına bir şey kalmıyor kızma reis dediğimi yap dua edersin bana :) parantez içindekini yaz dönüş yap bakalım olmuş mu bana da biri söylemişti yaptım 2 yıldır reklam engelliyor dene ve gör

01 Ağustos 2025 21:56

DNS ler güvenli değildir. Sorun memurlar.net in reklam sayısının fazla olması. Onlar duzeltmeli bu sorunu.

"Örneğin, siz bankanızın sitesine girmek isterken, manipüle edilmiş bir DNS sizi tıpatıp benzeri görünen bir dolandırıcılık sitesine yönlendirebilir. Bu siteye kişisel bilgilerinizi girdiğinizde, bilgileriniz saldırganların eline geçebilir. Ayrıca, Bu DNS'ler kullanıcıların internetteki faaliyetlerini izlemek ve bu bilgileri toplamak için de kullanılabilir.

Bu tür riskleri azaltmak için Cloudflare (1.1.1.1) veya Google (8.8.8.8) gibi güvenilir ve iyi itibara sahip DNS sunucularını kullanmak önemli. Güvenilir sunucularla güvenlik risklerini en aza indirmek mümkün."

Sakaryalı540, 6 ay önce

DNS yaz ayarlara sonra (dns.adguard.com) bunu Yaz reklam namına bir şey kalmıyor kızma reis dediğimi yap dua edersin bana :) parantez içindekini yaz dönüş yap bakalım olmuş mu bana da biri söylemişti yaptım 2 yıldır reklam engelliyor dene ve gör

grafik07
Memur
08 Eylül 2025 14:31

tarayıcı olarak BRAVE kur rahatına bak. google dan daha da güvenli.

denrit
Aday Memur
09 Eylül 2025 00:28

Allah razı olsun. bütün reklamlar gitti.
Sakaryalı540, 6 ay önce

Batınbatan
Aday Memur
18 Kasım 2025 10:37

AD blocker kurun hem güvenli hemde sıfır reklam

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi