Editörler : Pangaea
01 Ağustos 2025 10:42

İl emri verilecek mi
İl emri verilecek mi

Uzman-karacalı
Daire Başkanı
01 Ağustos 2025 11:15

İş emri verilirse eşin görev yaptığı ilçeye mi veriliyor?

Elif elinaz
Aday Memur
01 Ağustos 2025 12:02

İl emri gelirse 6 ağustostan sonra mı açılır? Ayrıca il emri verilirse atama eşin görev yaptığı ilçeye verilmek zorunda mı? Uzak yerlere gönderilmez dimi?

01 Ağustos 2025 13:03

il emrinde evinizin önüne atanıyorsunuz :) biraz mantık ya rabbbbb :)

aylaa90
Aday Memur
01 Ağustos 2025 14:07

il emrinin verilip verilmeyeceği 6 ağustostan önce netlik kazanmaz :)

Elif elinaz
Aday Memur
01 Ağustos 2025 14:33

Gidip aynaya bakın kendinizle dalga geçin bence. Aynı ilçede görev yapmak evinin önünde görev yapmak mı oluyor.

aa.gülçiçek1100, 6 ay önce
il emrinde evinizin önüne atanıyorsunuz :) biraz mantık ya rabbbbb :)

aylaa90
Aday Memur
01 Ağustos 2025 14:37

etraftan duyduğumu yazıyorum arkadaşlardan. bazı öğretmenler tercih yapmış eşinden uzak ilçelere yerleşmiş. hiçbir yere yerleşemeyen öğretmenler il emrine verilmiş ve eşinin ilçesine düşmüş. iyi düşünün iyi olsun yani bekli olmuyormuş bu işler.. şans biraz
Elif elinaz, 6 ay önce

Gidip aynaya bakın kendinizle dalga geçin bence. Aynı ilçede görev yapmak evinin önünde görev yapmak mı oluyor.

biogs
Aday Memur
01 Ağustos 2025 15:41

Peki 2.asama da hiçbir okul yazmazsak yani sadece 1.asamaya başvurmuş olursak ve il emri gelirse biz de dahil edilir miyiz? Yoksa 2.asamaya basvurmamiz gerekiyor mu?

aylaa90, 6 ay önce
etraftan duyduğumu yazıyorum arkadaşlardan. bazı öğretmenler tercih yapmış eşinden uzak ilçelere yerleşmiş. hiçbir yere yerleşemeyen öğretmenler il emrine verilmiş ve eşinin ilçesine düşmüş. iyi düşünün iyi olsun yani bekli olmuyormuş bu işler.. şans biraz

Elif elinaz
Aday Memur
01 Ağustos 2025 16:25

Şuan il emrinin olup olacağı belli mi? Ne zaman netleşir bu?

aylaa90
Aday Memur
01 Ağustos 2025 18:08

1.aşamaya başvuranlar da il emrine dahil hocam.
biogs, 6 ay önce

Peki 2.asama da hiçbir okul yazmazsak yani sadece 1.asamaya başvurmuş olursak ve il emri gelirse biz de dahil edilir miyiz? Yoksa 2.asamaya basvurmamiz gerekiyor mu?

devecifatih38
Aday Memur
01 Ağustos 2025 18:40

Birinci aşamada başvuracağınız kontenjan yoktur diyor hocalarım ikinci aşamaya geçemiyorum bu durumda ilk aşamam olduğu için il emrine kalabilirmiyim
01 Ağustos 2025 19:31

İl emrine verilmek için tüm boş normları yazmak zorunlu mu?
aylaa90, 6 ay önce

aylaa90
Aday Memur
01 Ağustos 2025 19:38

zorunlu değil hocam. 1.aşamaya başvurup 2.aşamaya başvurmayanlar da, 2.aşamada tüm tercihleri doldurmayanlar da, tüm tercihleri doldurup atanamayanlar da il emrine tabii. il emrinde nerde boşluk varsa oraya gönderecekler ya da il-ilçe emrinde bekletip doğum, askerlik vb sebeplerle izne ayrılan hocaların yerine okullarda görev verilecek.
muhalif çocuk, 6 ay önce
İl emrine verilmek için tüm boş normları yazmak zorunlu mu?

Ferhatsrn
Aday Memur
01 Ağustos 2025 21:27

bu kesin mi hocam ?
aylaa90, 6 ay önce
zorunlu değil hocam. 1.aşamaya başvurup 2.aşamaya başvurmayanlar da, 2.aşamada tüm tercihleri doldurmayanlar da, tüm tercihleri doldurup atanamayanlar da il emrine tabii. il emrinde nerde boşluk varsa oraya gönderecekler ya da il-ilçe emrinde bekletip doğum, askerlik vb sebeplerle izne ayrılan hocaların yerine okullarda görev verilecek.

Serdes
Memur
02 Ağustos 2025 07:46

Diğer sosyal medya gruplarında tercih yapmadığı için il emri alamadığını yazan kişiler var.

Ferhatsrn, 6 ay önce
bu kesin mi hocam ?
02 Ağustos 2025 09:57

bu sene il emri yok gibi

biogs
Aday Memur
02 Ağustos 2025 11:49

Çok teşekkür ederim hocam..kimse bu sorunun cevabını veremedi..dün milli eğitime gittim şube muduruyle bile görüştüm..onu bilmiyorum dedi

aylaa90, 6 ay önce
1.aşamaya başvuranlar da il emrine dahil hocam.

Ferhatsrn
Aday Memur
02 Ağustos 2025 11:55

hocalarım kılavuz 13.sayfasında yer alan kural kaideler il emrinin bu sene verilmeyeceğini anlatmıyormu ?

biogs
Aday Memur
02 Ağustos 2025 13:14

Hocam " il emri" sadece bakanlığın insiyatifinde olduğu için klavuzda bahsedilmezmiş..Dün il Şube müdürü söyledi..Tayinler açıklandıktan sonra bakan,bakanlık isterse yapılır dedi..

13.sayfada aslında bize anlatılan şu; Tercihlerden sonraki 2 madde var ya onun için yazılmış bir sayfa..Yani "başvurunun olmaması halinde bakanlıkça belirlenecek farklı bir ilde hem eşi hem kendi icin bakanlıkça koordinasyon yapılmasını kabul ediyorum/etmiyorum " un açıklaması...O da her 2 es de memur olmak koşuluyla bu maddeler seçilebilir.

Ferhatsrn, 6 ay önce
hocalarım kılavuz 13.sayfasında yer alan kural kaideler il emrinin bu sene verilmeyeceğini anlatmıyormu ?

majesteleri7
Daire Başkanı
02 Ağustos 2025 13:14

Geçen sene de vardı o kural kaideler.uygulanmıyo ki basarlar yine il emrini

Ferhatsrn, 6 ay önce

Uzman-karacalı
Daire Başkanı
02 Ağustos 2025 17:34

İl emri verilirse bu tarihte netleşir?

Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi