Editörler : gül-feşan
03 Ağustos 2025 21:47

Arşiv Sürecinin 1 Aydan Kısa Sürme İhtimali Var mı?

ortalama 30-45 gün sürmüş geçmişte gördüğüm kadarıyla. artık daha hızlı oluyor mu yoksa yine mi aynı? 15-20 günde biten de oldu mu? atanılan kurumun bulunduğu şehirle ikamet edilen şehrin arasındaki mesafe çok etkiliyor mu süreyi?

03 Ağustos 2025 22:35

İhtimal var. İşlemlerini yapan memurların hızına bağlı.

peterparkerr
Aday Memur
05 Ağustos 2025 17:16

peki atanılan kurum ile ikamet edilen kurum birbirine uzaksa yine de ihtimal var m?

Memurilanlari, 6 ay önce

İhtimal var. İşlemlerini yapan memurların hızına bağlı.

05 Ağustos 2025 17:45

evet
peterparkerr, 6 ay önce

peki atanılan kurum ile ikamet edilen kurum birbirine uzaksa yine de ihtimal var m?

peterparkerr
Aday Memur
05 Ağustos 2025 18:11

bazı nedenlerden dolayı ben uzun sürmesini istiyorum biraz ya :d 35-40 gün arasında bitse iyi olur benim için

kurum küçük olduğu için muhtemelen erkenden hallederler 15 gün falan sürerse kötü olur benim için

patatessalatası, 6 ay önce
evet
05 Ağustos 2025 18:20

muhtemelen bulunduğunuz şehirden farklı bir şehre atandınız. tebligatın çıkıp size ulaşması ve sizin yasal olarak işe başlama hakkınızla birlikte 40 güne başlarsınız hatta daha geç de sürebilir.
peterparkerr, 6 ay önce

bazı nedenlerden dolayı ben uzun sürmesini istiyorum biraz ya :d 35-40 gün arasında bitse iyi olur benim için

kurum küçük olduğu için muhtemelen erkenden hallederler 15 gün falan sürerse kötü olur benim için

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi