Editörler : Pangaea
05 Ağustos 2025 17:13

Müdür yardımcılığında 4 yıl süresi dolanlar
Arkadaşlar müdür yardımcılığında 4 yıl görev süresi dolan birisi kendi okulunda norm doluysa nerede öğretmenlik yapar .Kendi branşında okulda 1 öğretmen var .İlçede norm açık okulları mi tercih eder yoksa okulunda devam edip hizmet puanı düşük olan öğretmen mi norm fazlası olur?

Ömer Oktay
Aday Memur
05 Ağustos 2025 18:17

yönetmelige göre müdür yardimcisi olmadan önceki okuluna döner doluysa ilcedeki herhangi bir bos kadrosu olan okula öğretmen olarak gider
05 Ağustos 2025 18:27

ilçe de dolu ise başka bir ilçe

Canahber
Aday Memur
05 Ağustos 2025 19:16

yazdığınız 4 yıl dolmadan istifa edenler için geçerli
Ömer Oktay, 6 ay önce
yönetmelige göre müdür yardimcisi olmadan önceki okuluna döner doluysa ilcedeki herhangi bir bos kadrosu olan okula öğretmen olarak gider

Memleketinogretmeni
Genel Müdür
05 Ağustos 2025 23:07

Sizin öğretmen olarak kadronuz önceki okulunuzda.O okulun kadrosu doluysa başka okula verilme durumu var.Yönetmelikte bu durum açıklanıyor oradan okursanız net olur.Bulunduğunuz okulda kalmak istiyorsanız normunun boş olup istifa ederek orayı tercih etmeniz gerekir ki o durumun oluşması düşük ihtimal.

keşap28
Memur
06 Ağustos 2025 00:23

teşekkürler hocam
Memleketinogretmeni, 6 ay önce

Sizin öğretmen olarak kadronuz önceki okulunuzda.O okulun kadrosu doluysa başka okula verilme durumu var.Yönetmelikte bu durum açıklanıyor oradan okursanız net olur.Bulunduğunuz okulda kalmak istiyorsanız normunun boş olup istifa ederek orayı tercih etmeniz gerekir ki o durumun oluşması düşük ihtimal.

historian58
Aday Memur
06 Ağustos 2025 00:58

b) Dört yıllık görev süresini tamamladıktan sonra ayrılanlar ile (a) bendi kapsamında ataması yapılamayanlar yöneticilik görevinde bulunduğu ilçe içerisinde durumlarına uygun bir eğitim kurumuna, ilçe içerisinde alanlarında boş norm kadro bulunmaması halinde ise istekleri de dikkate alınarak il içerisinde alanlarında boş norm kadro bulunan eğitim kurumuna,öğretmen olarak atanır. Değerli Hocam görev yaptığınız il veya ilçede boş norm yoksa ve 4 yıl dolduktan sonra istifa ederseniz veya da ikinci 4 için tercihte bulunup atanamazsanız norm fazlası olursunuz. Boş norm varsa isteğiniz üzerine atamanız oraya yapılır.
keşap28, 6 ay önce
teşekkürler hocam

historian58
Aday Memur
06 Ağustos 2025 01:03

Madde 37/b deki "istekleri dikkate alınarak.." ibaresi resen atamanın yapılmasını engelliyor veya da en azından resen atamıyor il mem ler.
historian58, 6 ay önce
b) Dört yıllık görev süresini tamamladıktan sonra ayrılanlar ile (a) bendi kapsamında ataması yapılamayanlar yöneticilik görevinde bulunduğu ilçe içerisinde durumlarına uygun bir eğitim kurumuna, ilçe içerisinde alanlarında boş norm kadro bulunmaması halinde ise istekleri de dikkate alınarak il içerisinde alanlarında boş norm kadro bulunan eğitim kurumuna,öğretmen olarak atanır. Değerli Hocam görev yaptığınız il veya ilçede boş norm yoksa ve 4 yıl dolduktan sonra istifa ederseniz veya da ikinci 4 için tercihte bulunup atanamazsanız norm fazlası olursunuz. Boş norm varsa isteğiniz üzerine atamanız oraya yapılır.

keşap28
Memur
06 Ağustos 2025 15:30

teşekkürler hocam , hizmet puanım yüksek olduğu için okulumuzdaki öğretmen norm fazlası olur o gider demişlerdi ,onun için sormuştum.
historian58, 6 ay önce

keşap28
Memur
16 Ağustos 2025 00:22

.
Ömer Oktay, 6 ay önce

keşap28
Memur
17 Ekim 2025 23:02

değişiklik var mı arkadaşlar?
historian58, 6 ay önce
Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi