Editörler : Pangaea
05 Ağustos 2025 22:46

Sahte Diploma

Bazı müdürlerin diploması sorgulanmalı. Hatta hepsinin.. Binde bir bile çıksa yüksek rakam. Bence yüzde 3 çıkar.

Memleketinogretmeni
Genel Müdür
05 Ağustos 2025 23:03

Burda ödlek çok kardeş konuşmazlar.Ha hiç gitmeden yüksek lisans diploması alan da çok burda.

05 Ağustos 2025 23:29

Pandemi döneminde bir sürü kişi gerek parayla gerek kopyayla her türlü diploma aldı.
Memleketinogretmeni, 7 ay önce

Burda ödlek çok kardeş konuşmazlar.Ha hiç gitmeden yüksek lisans diploması alan da çok burda.

Serdes
Memur
05 Ağustos 2025 23:48

Milli Eğitim diploma doğrulamalarını yapalı yıllar oldu. Sahteciliği ortaya çıkaran zaten milli eğitimin yapay zeka uyarı sistemi. Velhasıl bakanlıkta sahtecilipin dönmesi çok zor

Memleketinogretmeni
Genel Müdür
06 Ağustos 2025 00:01

Sahteciliği ortaya çıkaran milli eğitim bakanlığı değil bu çetenin üyesinin itirafı

Serdes, 7 ay önce

Milli Eğitim diploma doğrulamalarını yapalı yıllar oldu. Sahteciliği ortaya çıkaran zaten milli eğitimin yapay zeka uyarı sistemi. Velhasıl bakanlıkta sahtecilipin dönmesi çok zor

Serdes
Memur
06 Ağustos 2025 00:36

MEB olayı 5 Kasım 2024 te görüp harekete geçiyor. Bir yıllık bir süreç var. Yakalandıktan sonra itirafçı olan elbet olur İstanbul belediyesi davasında olduğu gibi.

Sahteciliği ortaya çıkaran milli eğitim bakanlığı değil bu çetenin üyesinin itirafı

Balik776
Şef
06 Ağustos 2025 00:57

Birisi şu arkadaşa sahte diplomalı öğrermenin 19 senedir çalıştığını ve bu arkadaşın bir ara yılın öğretmeni seçildiğini.. Ve muhtemelen böyle binlerce kişi olduğunu uygun dille anlatsın.

Balik776
Şef
06 Ağustos 2025 01:06

19 sene boyunca bu iş dönmüş. Üstelik tüm bakanlıklarda.

Serdes, 7 ay önce

06 Ağustos 2025 03:11

şuan türkiyede ne çok öğretmen var bir milyondan fazla atanmış öğretmen var özel okulu var emeklisi var. yani en çok polis asker doktor hemşire n falan yok öğretmen var.

bu şartlar altında madem nufusumuz düşüyor hala neden 200 tane universite var. sahte diploma olsa ne olacak eşşek bağlasan mezun olur 200 tane universitenin olduğu yerde niteliği nasıl sağlayacaksın

spock
Genel Müdür
06 Ağustos 2025 07:52

O biraz da yüksek lisans programlarından kaynaklanıyor. Çok gördüm üç haftada bir okula uğrayıp bir iki tane yalandan ödev yaptığında dersten geçirip tezi de yarısı alıntılarla, yarısı sağdan soldan kopyalamayla iki sayfa "sonuç" metni yazarak kabul eden okul. Bunların arasında güya saygın okullar da var. İsterseniz örnek tezler de atarım.

Serdes
Memur
06 Ağustos 2025 07:54

Biri de şu okuduğunu anlamayan arkadaşa milli eğitim bakanlığı diploma taramaları nı yapalı yıllar oldu cümledeki anlatılmak istenileni bu doğrulamaların neden yapıldığını anlatıversin.

Serdes
Memur
06 Ağustos 2025 08:01

Algı yapıyorsun dezanformasyon yapıyorsun. Sahte eimza olayıyla 2017 yılındaki sahte öğretmen arasında bir bağ yok. E imza çıkalı 8 yıl oldu.

Balik776, 7 ay önce

19 sene boyunca bu iş dönmüş. Üstelik tüm bakanlıklarda.

Balik776
Şef
06 Ağustos 2025 10:24

Diploman mı sahte hayrola algı falan ? Biz burda gerçekleri anlatıyoruz oglum zoruna mı gitti? Hic bir kurumu n birsey tarattigi falan yok agir kufur ederim sana. Adam kendini narkotik baskani yapmis torbaci sen neyin kafasini yasiyorsun ? Meb tarattigi icin fln ortaya cikmadi . usulsuz bir is oldu o yuzden . şakşakçi seni!

Serdes, 7 ay önce

Algı yapıyorsun dezanformasyon yapıyorsun. Sahte eimza olayıyla 2017 yılındaki sahte öğretmen arasında bir bağ yok. E imza çıkalı 8 yıl oldu.

Balik776
Şef
06 Ağustos 2025 10:31

Tum bilgilerimiz calismis panellerde 100 liraya hala satiliyor neyin kafasını yasiyorsun sen cidden guvende olduğunu mu hissediyorsun? Ya gercekten safsın yada ..

Serdes
Memur
06 Ağustos 2025 11:45

Milli Eğitim Bakanlığı hakkında dezanformasyon yapmaya devam et bakalım. Yarın üzülmede

Balik776, 7 ay önce

Diploman mı sahte hayrola algı falan ? Biz burda gerçekleri anlatıyoruz oglum zoruna mı gitti? Hic bir kurumu n birsey tarattigi falan yok agir kufur ederim sana. Adam kendini narkotik baskani yapmis torbaci sen neyin kafasini yasiyorsun ? Meb tarattigi icin fln ortaya cikmadi . usulsuz bir is oldu o yuzden . şakşakçi seni!

Atmaca9
Aday Memur
06 Ağustos 2025 11:51

kesinlikle araştırılmalı

Balik776
Şef
06 Ağustos 2025 13:20

Dezsnformasyon degil tüm haber siteleri bunu paylaşiyor. Bizde bunun bir kac kisi ile sinirli olmadigini ortada yenilen bir hak var atanamayan milyonlarca kisi var. Arastirilmali

Serdes, 7 ay önce

Milli Eğitim Bakanlığı hakkında dezanformasyon yapmaya devam et bakalım. Yarın üzülmede

Hayydar
Şef
06 Ağustos 2025 15:15

Bu akım iyi ki başladı, bütün sahte diplomalılar bir bir çıksın bakalım ortaya, birilerinin diplomasına çamur atanlar sıra kendilerine gelince ne yapacaklar, kirli çamaşırlar dökülsün hadi ortaya, ülkeyi yönetenler bakalım kendini temize nasıl çıkaracak!?? Ülke dışı kaçışlar çok yakında başlar!?? Hesap herkes için yakındır!??

Memleketinogretmeni
Genel Müdür
07 Ağustos 2025 01:49

Bundan 7-8 yıl önce çok eskiden, yaklaşık 20 yıl önce birlikte çalıştığım, yaşça benden epeyi büyük bir öğretmen arkadaşımın linkedin sitesinde müfettiş olarak profilini gördüm.Yazışarak soru sorabileceğiniz MSN adresi vardı.Oradan ulaşıp hoş beş ettikten sonra merak edip sordum.Mufettislik için yas sınırı var hocam siz nasıl oldunuz dedim.Ceval vermedi, görüşmeyi sonlandırıp engelledi beni.Din kültürü öğretmeniydi.Bizzat şahit olduğumuz durumlar var ki inanıyoruz.Siz şahit olmadıysanız size de usulsüz bir iyilik yapılmış olmalı ki bu derece savunup insanları tehdit ediyorsunuz.

Serdes, 7 ay önce

uca
Daire Başkanı
07 Ağustos 2025 07:32

kariyer yapanlar sorgulanmalı cogu

Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi