Editörler : E.Kayı Han
06 Ağustos 2025 21:09

Sağlık kurulu raporu

Adliyede zabit katibiyi olarak 14. Senemi calismaktayim, 2019 yılında tetik parmak teshisi konuldu ve o donem bir parmağımdan ameliyat oldum, sonrasinda sağlık mazeretine dayalim birim değişikliği talep ettim, ancak reddoldu ve o dönemden beri aynı şekilde çalışmaktayım, son zamanlarda rahatsizligim ameliyat olduğum parmağımda dahi nüksetti ve bir çoğu parmagimda aynı rahatsızlık ortaya çıktı, son olarak 2025 yilinda telrar ameliyat oldum, ayrica yine ayni yil icinde bu rahatsizligim nedeniyle doktor tarafindan meslek hastalıgi uzmanına sevk edildim ve meslek ile iliskili hastalik teshisi konuldu. Ayrıca ritmik tekrarlayan hareketlerden kaçınmam gerektiği-uygun birimde calistirilmam gerektiği yönünde rapor düzenlendi, sonrasında da saglik kurulu tarafından onaylandı. Rahatsızlığım artarak devam ediyor ve meslek hastaligi uzman raporunun görüşü de yaptigim işle ve unvanım ile celismektedir. Sizce ne yapabilirim?

Befy
Aday Memur
07 Ağustos 2025 04:12

Görev değişikliği gündeme gelebilir. Sonuçta raporun var bunu görmezden gelmezler. İdari süreçle ilerleyebilirsin.

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
07 Ağustos 2025 09:46

Adliyede 50 çeşit iş var illa ki uygun bir yer bulunur. Ama senin amacın başka sanırım.

Memure Hanıım
Aday Memur
07 Ağustos 2025 11:05

Daha önce bu hususta çok dilekçe verdim

İsmi Lazım Deil, 6 ay önce

Adliyede 50 çeşit iş var illa ki uygun bir yer bulunur. Ama senin amacın başka sanırım.

Memure Hanıım
Aday Memur
07 Ağustos 2025 11:06

Görev değişikliğinden bahsettiğiniz tam olarak ne, yine komisyona mi dilekçe vermem lazım, cunku daha önce ben bu durumu resmi olarak komisyona bildirdim

Befy, 6 ay önce

Görev değişikliği gündeme gelebilir. Sonuçta raporun var bunu görmezden gelmezler. İdari süreçle ilerleyebilirsin.

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
07 Ağustos 2025 13:31

Böyle bir düşünceniz var mı bilmiyorum ama meslek hastalığından dolayı emeklilik şartlarını araştırdınız mı ?

simdireklamlar
Aday Memur
07 Ağustos 2025 13:49

Komisyon red kararı veriyorsa itiraz yolu açık olarak red kararı vermeli. İdare Mahkemesine dava açabilirsin.

Memure Hanıım, 6 ay önce

Görev değişikliğinden bahsettiğiniz tam olarak ne, yine komisyona mi dilekçe vermem lazım, cunku daha önce ben bu durumu resmi olarak komisyona bildirdim

Memure Hanıım
Aday Memur
07 Ağustos 2025 16:06

Sgk'ya yazıldı orada vazife malullüğü yönünden araştırma yaptı, red geldi, zaten öyle bir düşüncem normal de yoktu

ÇOTANAK, 6 ay önce

Böyle bir düşünceniz var mı bilmiyorum ama meslek hastalığından dolayı emeklilik şartlarını araştırdınız mı ?

Memure Hanıım
Aday Memur
07 Ağustos 2025 16:10

İdareye dava açmak istemiyorum, henüz kurum raporu ile değişiklik talep etmedim, daha önce ameliyat evraklarimla rahstsizligimdan bahsedip istemiştim, adalet bakanlığına direk yazsam nasil olur sizce

simdireklamlar, 6 ay önce

Komisyon red kararı veriyorsa itiraz yolu açık olarak red kararı vermeli. İdare Mahkemesine dava açabilirsin.

laekk
Aday Memur
07 Ağustos 2025 21:33

Bakanlığa yazın direk, raporunuz varsa ona göre işlem yapmak zprındalar. eğer yapmazlarsa da dedikleri gibi mahkeme yoluna başvurursunuz.
Memure Hanıım, 6 ay önce

İdareye dava açmak istemiyorum, henüz kurum raporu ile değişiklik talep etmedim, daha önce ameliyat evraklarimla rahstsizligimdan bahsedip istemiştim, adalet bakanlığına direk yazsam nasil olur sizce

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi