Editörler : Pangaea
07 Ağustos 2025 09:49

İl emri geldi mi? Gelmedi mi?

Bazı öğretmen sayfaları il emri geldi demiş tam olarak nedir son durum?

1MertMert1
Aday Memur
07 Ağustos 2025 10:24

Benimde atamam olmadı inşallah il emri verilir

07 Ağustos 2025 10:48

hiç bir yer açılmadı mı? yoksa siz mi tercih yapmadınız?

1MertMert1, 5 ay önce

Benimde atamam olmadı inşallah il emri verilir

1MertMert1
Aday Memur
07 Ağustos 2025 11:19

Hiçbir yer açılmadı eşimle uygun görülen bir ilde aile bütünlüğü sağlanması seçeneğinde kabul ettim yine de atama yapılmadı

sanatogretmeni, 5 ay önce

hiç bir yer açılmadı mı? yoksa siz mi tercih yapmadınız?

degerzade
Memur
07 Ağustos 2025 11:45

Yıllardır yapılan il emri atamalarının sonucu bu hiçbir yer açılmaması. Hala aynı hata da diretiliyor. Herkes sadece kendisini düşünüyor. İl emri büyük bir hatadır.

yldzhmt
Şube Müdürü
07 Ağustos 2025 12:07

Sizden oncekiler belki de sizden daha dusuk puablarla il emriyle geldikleri icin illerde norm kalmadi

yldzhmt
Şube Müdürü
07 Ağustos 2025 12:10

Aynen hcm

Benden sonra tufan kimin umrunda hesabi.

Gecen sene "5" puanli birisinin il emrinde oldugunu, 250-300 puanli adamin da hala koyde oldugunu gordum

degerzade, 5 ay önce

Yıllardır yapılan il emri atamalarının sonucu bu hiçbir yer açılmaması. Hala aynı hata da diretiliyor. Herkes sadece kendisini düşünüyor. İl emri büyük bir hatadır.

1MertMert1
Aday Memur
07 Ağustos 2025 12:37

Ben ve eşim ülkenin her yerinde çalışırız aile bütünlüğüm sağlansın ili isterse bakanlık belirlesin

BA07
Aday Memur
07 Ağustos 2025 14:01

geçen senelerde gelen il emirleri böyle olmuyordu galiba, ben mi yanlış biliyorum ? direk mazeretinin bulunduğu il/ilçeye atama yapılıyorken şu an boş norm kadro bulunan yerlerede (farklı ilçe olma ihtimali de var) atama yapılabilecek şeklinde anladım ben.

biogs
Aday Memur
07 Ağustos 2025 16:25

Bende oyle anladım ama şimdi antalya il mem aradım diyorlar ki önce istekte bulunduğunuz il sonra da ilçenin kadrosuna geçersiniz dedi..Bende tek tercih yapmıştım geldi ,isteğim olmayan bi ilce uzak sayılır...simdi ben madur olmuş oldum keşke 2. Aşamayı yapmasaydım diyorum.acaba bununla ilgili bir dilekçe versem kabul olur mu?bilgisi olan var mı?

BA07, 5 ay önce
geçen senelerde gelen il emirleri böyle olmuyordu galiba, ben mi yanlış biliyorum ? direk mazeretinin bulunduğu il/ilçeye atama yapılıyorken şu an boş norm kadro bulunan yerlerede (farklı ilçe olma ihtimali de var) atama yapılabilecek şeklinde anladım ben.

el elif
Aday Memur
07 Ağustos 2025 16:26

bu sene de 17 gördüm
yldzhmt, 5 ay önce

Aynen hcm

Gecen sene "5" puanli birisinin il emrinde oldugunu, 250-300 puanli adamin da hala koyde oldugunu gordum

07 Ağustos 2025 17:06

Katılıyorum. Bakanlık sonra norm sorunu oluştu deyip il içinde zorunlu resen tayinlere zorlayınca da gitmiyorlar.

degerzade, 5 ay önce

spock
Genel Müdür
07 Ağustos 2025 17:21

Hocam öğretmenlerimiz atanana kadar "bu bayrağın dalgalandığı her yerde çalışırım" diyor. Atandıktan sonra da "aile birliği" demeye başlıyor.

Benim annem babam da öğretmen. Babam 1980'de branşı sayesinde istediği yere gidebilmiş. Sonra annem de eş durumundan gitmiş. Kısacası bu iş 50 yıldır böyle kanayan yara gibi.

Bakanlık "kol kesecek" işi bitirecek. Başka türlü çözülmez. Bütün depo öğretmenler, norm fazlalaları öğretmen bulunamayan yerlere gönderilmedikçe boşa bir sürü öğretmene maaş ödemeye devam eder bu devlet.

yldzhmt, 5 ay önce

Aynen hcm

EGE773444
Aday Memur
07 Ağustos 2025 17:55

6 yıldır doğudayız ondan önce 10 yıl istanbul ne yapalım birileri ege de akdenizde keyif sürsün biz eşimizden ayrımi kalalim. zorunlu hizmet affi verilmeseydi gecmis yillarda bunlar olmazdi herkesi doğuya bekleriz...
degerzade, 5 ay önce

monalisaaa
Memur
08 Ağustos 2025 19:38

Hocalarım gelen il emri bu yıl aile yılı olduğu için mi verildi seneye de verilecek mi? Rutin olarak hemen her yaz veriliyor mu yoksa?

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi