Editörler : gül-feşan
07 Ağustos 2025 15:51

Ücret Dengesizliği Yüzünden Çalışma Barışı Bozulmuş Durumda

Son zamanlarda oluşan ücret dengesizliği eğitim ve öğretime göre maaşlardaki dengesizlikler çalışma barışını malesef bozmaktadır. 4 üniversite bitirip ömrü okumakla geçmiş emek çekmiş birisinin karşı masasındaki ilkokul mezunu eleman ondan yüksek maaş almamalıdır.

DevletinAmelesii
Aday Memur
07 Ağustos 2025 15:53

Çalışma hevesimiz kalmadı. İstifa etmeyi düşünüyorum. Ne halleri varsa görsünler.

Befy
Aday Memur
07 Ağustos 2025 15:54

Dört üniversite bitiren birisi siz misiniz? Eğer öyleyse ilkokul mezunu biriyle neden karşılıklı masalarda çalıştığınızı sorgulamanız lazım.

07 Ağustos 2025 21:58

Taşerondan kadroya geçirip ya da genel işçi diye alıp masabaşı çalıştıranlara soracaksın onu.

Befy, 5 ay önce

Dört üniversite bitiren birisi siz misiniz? Eğer öyleyse ilkokul mezunu biriyle neden karşılıklı masalarda çalıştığınızı sorgulamanız lazım.

Befy
Aday Memur
08 Ağustos 2025 00:40

Ben yine söylediğimin arkasındayım. Yoksa dört üniversiteyi bir amaç için değil, boşluktan istifade etmek için bitirmiş olursunuz.

Memurilanlari, 5 ay önce

Taşerondan kadroya geçirip ya da genel işçi diye alıp masabaşı çalıştıranlara soracaksın onu.

08 Ağustos 2025 03:43

et tutanmı var
DevletinAmelesii, 5 ay önce

Çalışma hevesimiz kalmadı. İstifa etmeyi düşünüyorum. Ne halleri varsa görsünler.

08 Ağustos 2025 03:45

Ne bitirdin kardes, hepsi açıktan çıkan sorularla sıradan bölümler. tip, mühendislik, yapay zeka, uçak mühendisliği, yazılım mühendisliği, varmı yoksa işletme VS
Memurilanlari, 5 ay önce

08 Ağustos 2025 03:48

Bu konuyu bence bir memur açamaz. zeka seviyesi ilk okul düzeyi. kardesim tutanmi var ver istifani bize nie danisiyorsun, bizde memuruz. Sen işçi gibi tuvalet temizleyecekmisin yada yere çay döken memurun afra tafrasini yada hasta indir kaldır VS. si daha ne istediğinizi bilmiyorsunuz siz kendi hakkınızı isteyin size ne mühendisler, işçiden.
08 Ağustos 2025 03:50

vel hasıl memurların içindede işçinin zeka seviyesinin altında çalışanlar var. bir mühendis bir hemşireden az maaş alıyor. mühendiste desinki iki iğne vuranla ben nasıl bir uyoru

Befy
Aday Memur
08 Ağustos 2025 05:29

Cabir sakin. Whatsapp'ta yazışır gibi forumlarda yazılmaz.

DevletinAmelesii
Aday Memur
08 Ağustos 2025 08:47

Günümüz dolmasına 2 yıldan az zaman var. 1 gün fazla çalışmayacağım. Yaşı bekler özel gereksinimli hastalara günlük gider gelirim. daha uygun yaşam şartları olur. Eşim destekliyor fakat ben emeklilik gününün dolmasını bekliyorum. Covid'den sonra çalıştığımız her gün mobbing altında ve ağır şartlarda çalışıyoruz. Eskiden böyle değildi. Biraz dönüp çuvaldınız kendinize batırmanızı dilerim.

Cabirbinhayyam, 5 ay önce
et tutanmı var

Mehmet gazanfer
Aday Memur
09 Ağustos 2025 01:13

Aynen ben sabahtan akşama kadar rapor yazıyorum adam sabah geliyor yere bir paspas tuvalete bir şu dök sonra masaya geç otur saat 5 e kadar benden daha memur oldu

09 Ağustos 2025 01:30

Ne bitirdin derken? Üniversite okuyanla ilköğretim mezunu aynı işi yapacaksa, üstüne bir de biri ikramiye vs fazladan alacaksa ne anlamı var universitelerin. ? Okuma yazmayı bilen girsin devlete. Bilgisayarı öğrenene kadar da emekli olur zaten. Ortadoğu kafasi bu kafa. Bırakın da kötü de olsa eğitimin bir farkı olsun. 8 yıl zar zor mecburi okumuş adamla 15 yıl okumuş adama aynı işi veriyorsan bir de sınavsız veriyorsan ver kardeşim o aradaki 7 yılın farkını?

Ne bitirdin kardes, hepsi açıktan çıkan sorularla sıradan bölümler. tip, mühendislik, yapay zeka, uçak mühendisliği, yazılım mühendisliği, varmı yoksa işletme VS

Mehmet gazanfer
Aday Memur
09 Ağustos 2025 08:47

Sen ya işçisin ya işçi akraban var ya da senin zekanda bir problem var. Zaten memur yıllardır asgari ücretin 3 4 katini alıyor. Adam işçilere de aynı maaşı veriyor. Hakkını arayıp ne yapacaksın asgari ücretin 5 katını mi verecek sanıyorsun devlet. Sen haksızlığa odaklanacagina daha fazlasını istiyorsun verir mi bir mantık yürüt

vel hasıl memurların içindede işçinin zeka seviyesinin altında çalışanlar var. bir mühendis bir hemşireden az maaş alıyor. mühendiste desinki iki iğne vuranla ben nasıl bir uyoru
Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi