Editörler : Pangaea

sakinadam41
Aday Memur
16 Ağustos 2025 17:10

Asıl sen yanlış anlamışsın. Senin gibiler amuda kalkmaz ki zaten.

VHKİ-MEB, 7 ay önce
Yok yok, amuda kalkmayan müdür, ben değilim, sen yanlış anladın, ben odamda dambıl çalışıyorum.

yamanbjk
Aday Memur
08 Şubat 2026 14:03

dükkan sahibiyim dükkanın olduğu mahalle de ki okula çocuğumu yazdırabilir miyim.ikamet taşımam gerekir mi

Banu Akkan
Yasaklı
08 Şubat 2026 14:27

valilik makamına diye başlayan bir yazı ile cimere yazın ve valiliği seçin

Banu Akkan
Yasaklı
08 Şubat 2026 14:28

ekine de belgelerinizi jgp format ekleyin
Banu Akkan, 1 ay önce
valilik makamına diye başlayan bir yazı ile cimere yazın ve valiliği seçin

Banu Akkan
Yasaklı
08 Şubat 2026 14:31

içerikte önce niyetinizi; şu şu nedenlerle ekte belgesi bulunan bölgeye kayıt müracaatında bulunmak üzere falanca okula gittim diye başlayıp okulda ne yaşadıysanız olayı, size yapılan açıklamaları, varsa istenen hukuksuz şeyleri yazıp, sorununuzu çözmediklerini, çocuğunuzun anayasal olan eğitim öğretimden yararlandırılmasına mani olunduğunu yazın. bu hususta valilik makamından yardım isteyin, altını çiziyorum valilik makamından.
Banu Akkan, 1 ay önce
ekine de belgelerinizi jgp format ekleyin

Banu Akkan
Yasaklı
08 Şubat 2026 14:34

ilgili vali yardımcısına düşer, vali yardımcısın talimatıyla size tel açılır, kaydınızı yapmak üzere sizi çağırırlar
Banu Akkan, 1 ay önce
içerikte önce niyetinizi; şu şu nedenlerle ekte belgesi bulunan bölgeye kayıt müracaatında bulunmak üzere falanca okula gittim diye başlayıp okulda ne yaşadıysanız olayı, size yapılan açıklamaları, varsa istenen hukuksuz şeyleri yazıp, sorununuzu çözmediklerini, çocuğunuzun anayasal olan eğitim öğretimden yararlandırılmasına mani olunduğunu yazın. bu hususta valilik makamından yardım isteyin, altını çiziyorum valilik makamından.

Banu Akkan
Yasaklı
08 Şubat 2026 14:35

vali yardımcı gereken talimatları verir ve uygulanır, cimere yazın ve telefon bekleyin. en geç iki gün içinde tel açılır.
Banu Akkan, 1 ay önce
ilgili vali yardımcısına düşer, vali yardımcısın talimatıyla size tel açılır, kaydınızı yapmak üzere sizi çağırırlar
Toplam 27 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi